Vegas Golden Knights

1.88

New Jersey Devils saa vieraita lännestä, kun vieraskiertuettaan kahlaava Vegas Golden Knights saapuu Prudential Centeriin haastamaan viime aikoina suurissa vaikeuksissa olleet paholaiset. Ottelu käynnistyy klo: 02:00 Suomen aikaa.

Paholaiset pinteessä

Lindy Ruffin piiskuroima New Jersey Devils on ajautunut kolmen ottelun tappioputkeen. Paholaiset hävisivät kotiaskissaan Nashville Predatorsille (2–3) ennen kuin joukkue aloitti kahden ottelun mittaisen luokkaretken, josta matkaan tarttui repullinen muistoja, kun arkkivihollinen New York Islanders (4–2) ja kovaan vireeseen viime aikoina yltynyt Philadelphia Flyers (6–1) pyyhkivät paholaisilla jäätä.

Devilsin peli on sakannut viime aikoina todella pahasti ja joukkue on onnistunut raapimaan edellisestä 10 ottelusta vain kaksi voittoa ja kolmesta pisteitä. Joukkue on toki kärsinyt loukkaantumisista ja yön ottelusta sivusta ovat sentteri Nico Hischier, Ryan Graves (puolustaja), Ryan Graves (puolustaja), pitkäaikaispotilas hyökkääjä Miles Wood sekä maalivahti Jonathan Bernier.

Poissaolot eivät selitä joukkueen pelillisiä puutteita, joita löytyy niin hyökkäys- kuin puolustuspelaamisessa. Varsinkin puolustuspelaamisessa tapahtuu ajoittain todella alokasmaisia virheitä, jotka jättävät maalivahti Mackenzie Blackwoodin (90,42/3,07) liian usein oman onnensa nojaan. Kanadalaiskassari aloittanee myös Vegasia vastaan.

Vegas Golden Knights aloitti kiertueensa voitolla

Vegas Golden Knights aloitti neljän ottelun mittaisen vieraskiertueen todella vakuuttavasti TD Gardenista, jossa kotijoukkue Boston Bruins jäi ensimmäisestä erästä lähtien jalkoihin. Tätä ounastelimme vihjeessämme ja Vegas teki Bostonista selvää 1–4-lukemin latoen ensimmäisessä erässä kolme maalia Jeremy Swaymanin selän taakse. Voiton takuumiehinä häärivät Vegasin ykköskenttä kokonaisuudessaan: Max Pacioretty (2+0) – Chandler Stephenson (0+3) Mark Stone (0+2).

Vegas jatkaa neljän ottelun mittaista vieraskiertuettaan ja pelaa kolme seuraavaa ottelua New Yorkin talousalueella kohdaten Devilsin lisäksi huomenna New York Rangersin ja kiertueen lopussa sunnuntain iltapäiväottelussa New York Islandersin.

Vegas on liikkeellä lähes parhaalla kokoonpanolla, kun poissa ovat vain pitkäaikaispotilaat Jack Eichel, puolustaja Alec Martinez sekä hyökkääjä Nolan Patrick. Maalissa aloittanee tänään kakkosmolari Laurent Brossoit (91,09/2,66), jolle startti olisi kauden yhdeksäs.

Vegas lapulle

Joukkueet kohtaavat ensimmäistä kertaa tällä kaudella toisensa. Vegas on ollut vuosien saatossa Devilsille vaikea vastustaja, kun Vegas on vienyt joukkueiden kolme edellistä kohtaamista. Molemmat joukkueet eivät erikoistilannepelaamisessa juhli. Vegas on toki parantanut ylivoimapelaamista viimeisissä peleissä sekä erikoistilannepelaaminen kokonaisuudessaan on ottanut kehitysaskelia parempaan suuntaan.

Tässä ottelussa tulee viisikkopelaaminen korostumaan entisestään, joka on kotijoukkueella tällä hetkellä hakusessa. Vegas on saanut viis-viis-pelinsä toimimaan ja joukkueen pelaaminen kokonaisuudessaan on alkanut näyttämään todella hyvälle. New York Devilsille on luvassa tänään erittäin haastava iltapuhde, kun aggressiivisesta karvauspelaamisesta tunnettu Vegas, antaa puolustuspelaamisensa kanssa ongelmissa olevalle kotijoukkueelle jatkuvan paineen, mikä tulee tekemään paholaisten viisikkopelaamisesta haastavaa. Viisikkopelaamisen kanssa ongelmissa oleva Devils, tulee myös olemaan Vegasin nopean suunnanmuutospelin kanssa isoissa ongelmissa, joten tähän kohteeseen pelivalinta on hyvinkin selkeä.

» Vegas Golden Knights
1.88
Talleta 25 €, saat 75 € pelikassan!
1.88
100% ensitalletusbonus 100€ asti
1.88
Eurolla 10€ ilmaisveto
1.88
Talleta 10€ Pelaa 60€
1.86
100 € ilmaisveto
1.86
100% ensitalletusbonus 100€ asti
1.86
100 € ilmaisveto

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ