Carolina Hurricanes ML

1.90

Tänään jatketaan Rangersin ja Hurricanesin välisiä konferenssin välieriä jälleen Madison Square Gardenissa. Kyseessä on otteluparin neljäs kohtaaminen ja otteluvoitot ovat vieraiden hyväksi lukemin 2-1. Näin ollen tänään etsitään jälleen otteluparin ensimmäistä vierasvoittoa, joka kääntäisi ottelusarjan vieraiden eduksi. Toisaalta jos kotijoukkue pystyisi tasoittamaan ottelusarjan, niin paineet siirtyisivät vahvasti jälleen Hurrikaanien niskaan, jotka olivat etukäteen suuria suosikkeja tässä ottelusarjassa. Kiekon pudotessa jäähän klo 2.00 panokset ovatkin jälleen valtavat.

Rangers rehellisesti jopa ansaitsi viime ottelun voittonsa

New York Rangersin suurin näyttö siitä, että joukkue pystyy taistelemaan paikasta konferenssien finaalissa nähtiin sunnuntaina, kun joukkue oli jopa pelillisesti vastustajaansa parempi Madison Square Gardenilla. Samalla edellisessä vihjeessämme parjaama Chris Kreider ilmoitti virallisesti olevansa takaisin huippujääkiekon parissa ollen kentän paras pelaaja kaikilla mittareilla. Kreider esimerkiksi merkkasi maaliodottamaa pelkästään yksin 1,44 maalin verran. Myös Filip Chytil antoi mukavasti tulitukea Mika Zibanejadille. Ottelun toiseksi paras suomalainen löytyi myös Rangersin paidasta, kun Kaapo Kakko oli sunnuntaina myös erittäin pirteä ilmestys sinisien riveissä.

Rangersin pelaamisessa viime ottelussa näkyi valmentaja Gerard Gallantin loistava työ joukkueen peräsimessä erikoistilanteiden osalta ottelusarjan vanhetessa. Kaikkien yllätykseksi kotijoukkue ei tarjonnut ainoastaan parasta maalivahtipelaamista, vaan kaikkineen joukkue voitti vastustajansa monissa syvän datan tilastoissa. Esimerkiksi maaliodottama merkattiin joukkueelle 3,85 – 2,8. Tähän vaikutti eniten tietysti joukkueen erittäin laadukas erikoistilannepelaaminen. Syvän datan tilastot saattavatkin hivenen hämätä jälleen katsojaansa sillä 5v5 pelaamisessa Rangers on edelleen luokattoman heikkoa. Jos esimerkiksi otamme saman maaliodottama 5v5 pelaamisen osalta, niin lukemat kirjataan luvuin 1,83 – 2,66 Carolinan hyväksi.

Hurricanesin erikoistilannepelaaminen on säälittävän ja naurettavan rajamailta

Carolina on tällä hetkellä tässä ottelusarjassa 5v5 pelaamisessa järkyttävän paljon vastustajaansa edellä. Antti Raanta pitää joukkueen mukana myös maalivahtien välisessä taistelussa, mutta sitten tulee kysymykseen erikoistilannepelaaminen, jossa varsinkin ylivoimalla joukkue on aivan umpisurkea. Kun joukkue laitetaan ylivoimalle, niin siinä ei kyllä kukaan ole hurrikaania nähnytkään. Käytännössä jos joku avaa tuuletusikkunan tyynellä, niin sekin alkaa olemaan jo vaarallisempaa kuin tämän hetken Carolinan ylivoimapelaaminen. Käytännössä Carolina on pelannut nyt 80 minuuttia, eli neljän erän verran ylivoimaa tehden vain yhden maalin. Sen lisäksi myös joukkueen alivoima oli viime pelissä aika kovassa pyörityksessä, joten joukkueella on tässä suhteessa todella paljon petrattavaa.

Toinen ongelmakohta edellisessä ottelussa oli hyökkäyskolmikko Fast – Staal – Niederreiter. Kolmikko heilui tässä muodostelmassa kentällä 5v5 pelin aikana peräti reilut 11 minuuttia joka on siis toiseksi eniten koko joukkueessa. Tästä huolimatta kentällinen sai aikaiseksi maaliodottamaa vastustajan päätyyn vain 0,169 maalin verran mikä on siis noin puoli maalia normaalin kentän suoritusta heikompi. Lisäksi omiin merkattiin reilun 0,7 maalin odottama. Jo silmällä katsottuna voitiin todeta kentällisen pyörivän lähinnä omassa päässä ja olevan aivan paska, mutta dataa katsoessa tämä kaikki näyttää vielä pahemmalta. Toisaalta tässä ketjussa jos jossain kokemus riittää näiden asioiden parantamiseksi.

Pitkässä juoksussa yleisesti 5v5 pelaaminen ratkaisee

Tässä ottelusarjassa on alkanut näkymään hiljalleen se, että myös NHL:ssä pillit nielaistaan jossain vaiheessa kun otteluiden panokset nousee. Tällä hetkellä peleissä vihelletäänkin keskimäärin noin 10 minuuttia ylivoimatilanteita ja silloin vaikka toisen erikoistilannepelaaminen olisikin kammottavaa, niin pitkässä juoksussa 5v5 pelaaminen on se mikä ratkaisee. Nyt kun kerroinasetelmissakaan ei suosikkia juuri enää löydetä otamme me paperille paremman viisikkopelaamisen ja paremman materiaalin

» Carolina Hurricanes ML
1.90
100 € ilmaisveto
1.90
30 € ilmaisveto
1.90
100 € ilmaisveto

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ