Carolina Hurricanes ML

1.90

Tänään ollaan taas ihanassa tilanteessa, kun aurinko paistaa ja illan prime time ottelussa televisiomme vie meidät amerikkalaisen urheilun pääkallopaikalle eli Madison Square Gardeniin, jossa toisistaan mittaa tänään ottavat jälleen New York Rangers ja Carolina Hurricanes. Kyseessä on siis sarjan kolmas ottelu. Kaksi edellistä kamppailua päättyivät molemmat Carolinan voittoon kotikentällään, kun joukkue voitti ensimmäisen ottelun jatkoajalla 2-1 ja toisen 2-0. Näin ollen tänään kotijoukkueen olisi hivenen pakko voittaa, jos se meinaa vielä konferenssin finaalipaikasta taistella. Kiekko pudotetaan jäähän klo.22.00.

Rangersin hyökkäyspelaaminen on ollut aika onneton kokonaisuus

New Yorkissa tänään suurin kysymys on varmasti se, että saako joukkue luotua tarvittavat maalipaikat ottelun voittamiseksi. Viidellä viittä vastaan joukkueen maalintekopaikat ovat jääneet nyt kahdessa ottelussa aivan liian lähelle nollaa ja ylivoimallakaan ei mitään hirveen suuria saavutuksia ole aikaiseksi saatu. Rangersin hyökkäyksen suurin ongelma on selkeästi pelitavallinen. Nyt kun joukkue on pudotuspeleissä panostanut entistä enemmän puolustamiseen, niin hyökkäyspäässä se näkyy useasti alivoimahyökkäyksinä ja varsinkin Chris Kreider ja Artemi Panarin ovat täysin hukkuneet katukuvasta. Käytännössä ainoa kaiken aikaa vaarallinen hyökkääjä on ollut Mika Zibanejad, joka tuntuu olevan ainoa joukkueen tähtihyökkääjistä, joka hyökkäyspäässä kantaa oman vetensä. Lisäksi Ryan Strome on pelannut sillä tasolla, millä hänen voi odottaakin pelaavan. Strome onkin esimerkiksi luonut eniten maaliodottamaa koko joukkueesta pudotuspeleissä.

Joukkueen vahvuudet ovat vastaavasti sitten puolustuspäässä. Edellisessä ottelussa joukkue tosin antoi vastustajalleen jopa yli neljän maalin maaliodottamaan oikeuttavan määrän paikkoja, mutta muuten joukkuetta vastaan on jouduttu normaalisti tyytymään hivenen yli kolmen maalin odottamaan ja kun tämän lisäksi maaliin on heittää Vezinan tällä kaudella voittava Igor Shesterkin, joka on näissä pleijareissa torjunut kiekkoa 5.5 maalia yli odottaman, niin maalinteko Rangersin kenttäpäätyyn ei ole kovin helppoa.

Antti Raanta on ottamassa uransa suurinta sankarinviittaa

Tämän sarjan alkaessa kaikki pitivät Rangersin ainoana mahdollisuutena voittaa Carolina tässä sarjassa sitä, että Hurricanes häviää maalivahtien välisen taistelun aivan pystyyn. Käytännössä harva varmaan ajatteli, että raumalainen Raanta näyttäisi kahden ottelun jälkeen jopa johtavan tätä kamppailua. Nyt kahdeksan pelatun pudotuspelin jälkeen Raannan torjuntaprosentiksi merkataankin ujot 93,93% ja mies on torjunut kiekkoa 4,5 maalia yli odottaman. Raannan lisäksi joukkueesta täytyy nostaa esiin suomalainen Sebastian Aho, joka tällä hetkellä on varmasti joukkueensa arvokkain pelaaja kaukalossa.

Muuten Hurrikaanien hyökkääjistä kannattaa seurantaan ottaa Seth Jarvis ja Andrei Svechnikov. Kaksikko onkin tuottanut eniten maaliodottamaa omasta joukkueestaan peliaikaan nähden, kun Jarvisin lukema kyseisessä tilastossa on 1,43 maalia ja Svechnikovin 1,41. Joukkueen vahvuus kuitenkin löytyy tällä hetkellä viisikkopelin ja alivoiman laadusta. Carolinan pelaaminen onkin ylivoimaa lukuun ottamatta tällä hetkellä todella hyvässä kuosissa. Ylivoima joukkueella on aivan karmean heikko tällä hetkellä. Joukkue on tehnyt edellisen 60 ylivoimaminuuttinsa aikana yhden maalin, mikä on aivan karmea suoritus. Käytännössä siis Carolina on ollut vaarallisempi jopa tasakentin kun ylivoimalla. Tiedossa kuitenkin on, että yksikin onnistuminen ylivoimakentällisille saattaa saada ketsuppipullon aukeamaan.

Vierasjoukkueen voittoa veikkaavien ei tarvitse toivoa muutosta

Ottelun kulkua arvioidessa Rangers voi voittaa, jos joukkueen hyökkäyspeli paranee, jos Raanta ei vieraskentällä olekaan parhaassa vireessä, tai jos Shesterkinille ei saada millään maalia. Joka tapauksessa Rangersin voittoa pelatessa täytyisi toivoa, että asiat muuttuu. Jos mikään asia ei radikaalisti muutu tulee Carolina saamaan maalin verran enemmän odottamaa myös vieraskaukalossa ja kun molemmissa maaleissa on kuumat maalivahdit, niin sen pitäisi tänään riittää vieraiden voittoon. Vieraiden suora voittokin on pelikelpoinen, mutta koska maaliodottama ottelussa ei päätä huimaa, niin pelataan kohde, jossa jatkoaikavoittokin tuo rahat kotiin.

 

» Carolina Hurricanes ML
1.90
30 € ilmaisveto
1.87
100 € ilmaisveto
1.87
100 € ilmaisveto

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ