1X

1.77

NHL:ssä pelataan kolmen ottelun kierros, ja ensimmäisenä siirrämme katseemme Madison Square Gardenin kirkkaisiin valoihin. Hyvässä lennossa oleva New York Rangers saa vieraakseen Toronto Maple Leafsin. Ottelu käynnistyy klo: 02:30.

New York Rangers saanut pakettinsa kasaan

Itäisen konferenssin nelonen ja kivenkovan Metropolitanin divisioonan toinen New York Rangers on saanut pelinsä pikkuhiljaa toimimaan. Sympaattinen päävalmentajana Gerard Gallant on tuonut uskottavuuden jälleen Madison Square Gardenille.

New York Rangers palaa takaisin kotiaskiin kahden ottelun mittaiselta vieraskiertueelta, jossa Rangersin kovan vireen saivat kokea niin Kaliforniassa San Jose Sharks (0–3) kuin tuuliajolle ajautunut Philadelphia Flyers (2–3). Gallantin armeija on kääntänyt alkukauden kankeuden jälkeen kurssinsa ja joukkueella on tällä hetkellä erittäin hyvä flow-tila päällä, sillä seitsemästä edellisestä ottelusta Rangers on hävinnyt vain kaksi kertaa.

Rangers lähtee yön otteluun ilman polvivammasta kärsivää hyökkääjä Sammy Blaisia sekä koronassa olevaa Alexis Lafrenierea. Maalissa aloittanee ykkösmolari ja viime aikoina loistavia otteita esittänyt Igor Shesterkin (93.89/1.99).

Reissussa rähjääntynyt Toronto Maple Leafs

Toronto Maple Leafs jatkaa raskasta kuuden ottelun Amerikan kiertuettaan ja saapuu New Yorkin talousalueelle suoraan ST. Louista. Vaahteralehdet ovat olleet reissussa nyt kymmenen päivää ja joukkue on kohdannut Coloradon (5-4ja), Vegasin (3-4rl), Arizona Coyoteksen (2–1) ja viimeisimpänä ST. Louis Bluesin (5–6). Tarjolla olleesta kahdeksasta pisteestä Leafs on kerännyt viisi kärsien vain yhden tappion varsinaisella peliajalla.

Toronton kokoonpanosta olivat edellisessä ottelussa sivussa hyökkääjät Ondrej Kase sekä Nick Ritchie. Puolustaja Jake Muzzin sai Blues-ottelussa osumaa ja pakilla on todettu aivotärähdys. Muzzin on matkustanut takaisin Torontoon ja on ainakin viikon sivussa kokoonpanosta. Maalissa aloittanee Jack Campbell (93.11/2.13).

Toronto päättää vieraskiertueensa lauantain ja sunnuntain välisenä yönä, kun joukkue kohtaa kiertueen viimeisessä pelissä New York Islandersin.

Kauden kolmas kohtaaminen

Kyseessä on itäisen konferenssin kärkiottelu ja joukkueiden kolmas kohtaaminen tällä kaudella. Toronto taistelee tiukasti Atlantin divisioonan pudotuspelipaikoista ja hengittää itäisessä konferenssissa kolmen pisteen päässä Rangersin perässä kolme ottelua vähemmän pelattuna.

Kaksi edellistä ottelua pelattiin Kanadan maaperällä Toronton kotiluolassa Scotiabank Areenalla. Ottelut olivat äärimmäisen tasaisia sekä vähämaalisia ja molemmat joukkueet voittivat yhden ottelun.

Vedonlyöntisivustot antavat turhan suuren painoarvon Toronton hyökkäysarsenaalille ja ovat tehneet siitä vähän liiankin suuren suosikin. Tosiasia on kuitenkin se, että Gallant on saanut Rangersin pelaamaan erittäin kurinalaisesti puolustussuuntaan ja joukkueen hyökkäyspelaaminen on ottanut suuria askelia eteenpäin sitten alkukauden. Vastakkain ovat myös kaksi erittäin hyvää erikoistilannejoukkuetta, joten viisikkopelin merkitys tulee korostumaan illan ottelussa.

Toronton pitkä vieraskiertue näkyi jo edellisessä ottelussa ja joukkue teki paljon virheitä, varsinkin puolustuspäässä. Ottelu on vierasjoukkueelle viides kymmenen päivän sisällä, mikä verottaa joukkueen vireystilaa.

Rangers ei missään nimessä ole näin suuri altavastaaja, mitä kertoimet antavat ymmärtää ja 1X-merkillä saa vielä erittäin siedettävää kerrointa, johon me tartumme.

» 1X
1.77
100 € ilmaisveto
1.77
100 € ilmaisveto

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ