Alle 6 maalia varsinainen peliaika

1.84

NHL:ssä pelataan Suomen aikaa parhaaseen katseluaikaan todellinen huippuottelu, kun Sidney Crosbyn kipparoima Pittsburgh Penguins saa vieraakseen Sebastian Ahon ja Teuvo Teräväisen Carolina Hurricanesin. Kyseessä on itäisen konferenssin ja Metropolitanin divisioonan kärkiottelu. Ottelu käynnistyy Suomen aikaa klo: 20:00 ja paikallista aikaa klo: 13:00. Suomalaispelaajista Ahon ja Teräväisen lisäksi askissa nähdään pingviinilauman Kasperi Kapanen sekä Hurricanesin kakkoskentän keskellä häärivä Jesperi Kotkaniemi. Antti Raanta availee luukkua Carolinan vaihtoaitiossa.

Pittsburgh Penguins aloittaa kotipelisarjansa tappio niskassaan

Mike Sullivanin piiskuroima pingviinilauma aloittaa kolmen ottelun kotipelisarjansa ja kohtaa Carolinan lisäksi PPG Paints Areenalla viikon sisällä vielä New Jersey Devilsin ja New York Rangersin. Pittsburgh Penguinsin neljän ottelun mittaiseksi venynyt voittoputki ei saanut enää jatkoa edellisessä ottelussa, kun joukkue kävi pikaisella Kanadan vierailulla Torontossa Scotiabank Areenalla, missä kovaan vireeseen viime aikoina yltynyt Maple Leafs pyyhki pingviineillä jäätä ja piti täyden pistepotin Kanadan maaperällä maalein 4–1.

Yrityksestä joukkuetta ei voi silti syyttää ja Toronton voiton arkkitehti oli tolppien välissä operoinut 45 koppia torjunut Jack Campbell (92.16/2.41), joka alusti myös joukkueen voittomaaliksi jääneen 2–1-osuman. Tasaviisikoin pingviinilauma oli vahva, mutta erikoistilannepelaaminen koitui joukkueen kohtaloksi, eikä joukkue lukuisista tilaisuuksista huolimatta onnistunut käyttämään etsikkoaikaansa hyväksi. Isona miinuksena vielä David Kampfin viimeistelemä 3–0-alivoimamaali toisen erän lopussa katkaisi lopullisesti Pingviinien pyristelyn ja kolmas erä oli pelkkä muodollisuus, jossa Evgeni Malkinin kavennusmaali oli enää laiha lohtu.

Pittsburgh Penguins lähtee otteluun ilman suurempia loukkaantumisia ja poissa ovat pitkäaikaispotilaat Jason Zucker (hyökkääjä) sekä Teddy Blueger (sentteri). Maalissa aloittanee ykkösmolari ja joukkueen menestyksen takuumies Tristan Jarry (92.34/2.25).

Carolina Hurricanes aloittaa minikiertueensa

Rod Brind’Amourin luotsaama Carolina Hurricanes aloittaa PPG Paints Areenalta kahden ottelun mittaisen vieraskiertueen ja joukkue kohtaa heti huomenna B2B-ottelussa Philadelphia Flyersin Wells Fargo Centerissä.

Carolinan viimeaikaiset otteet ovat olleet todella ailahtelevia ja joukkue on onnistunut raapimaan viimeisestä kuudesta ottelusta vain kaksi voittoa ja neljästi pisteitä. Hurrikaanilauma on hävinnyt pienten marginaalien pelejä omien virheiden takia.

Carolina Hurricanes saapuu kuitenkin voitto takataskussaan illan estradille, kun kahden ottelun mittaiseksi venynyt tappioputki meni poikki edellisessä ottelussa Nashville Predatorsin kustannuksella kotiaskissa PNC Areenalla maalein 5–3. Voiton takuumiehinä häärivät kapellimestari Aho kahdella syöttöpisteellä, puolustaja Jaccob Slavin (1+1) sekä kolmen pinnan iltapuhdetta viettänyt Andrei Svechnikov (2+1).

Hurrikaaneilla on sivussa pitkäaikaispotilas Jake Gardiner (puolustaja) sekä Nashville-ottelussa osumaa saanut sentteri Vincent Trocheck, jonka paikan Kotkaniemi ottaa kakkoskentän keskellä ainakin vieraskiertueen ajaksi. Maalissa aloittanee ykkösmolari Frederik Andersen (92.72/2.10).

Kauden ensimmäinen kohtaaminen

Luvassa on todellinen herkkupala, kun Metropolin divisioonan kaksi kärkijoukkuetta kohtaavat ensimmäistä kertaa tällä kaudella toisensa. Molemmilla joukkueilla on kasassa 70 pistettä, mutta Carolina pitää piikkipaikkaa hallussaan enemmän voittoja ja vähemmän otteluita pelanneena. Luvassa on myös kahden ykkössentterin kaksintaistelu, kun Crosby ja Aho johtavat joukkoja edestä.

Pittsburgh Penguins on ollut suurissa vaikeuksissa kotiaskissaan viime aikoina, ja joukkue on onnistunut voittamaan edellisestä viidestä matsista vain yhden kotipelin. Varsinaisella peliajalla viimeisin voitto on tammikuun lopulla, reilu kolme viikkoa sitten. Toinen ongelma on iltapäiväottelut, jotka ovat myös tuottaneet pingviineille yllättävän paljon käynnistymisongelmia. Carolina on sen sijaan ollut vieraskaukalossa helisemässä ja voittoja on kertynyt viidestä viime pelistä kaksi ja yksi varsinaisella peliajalla, eli molemmilla on edessään pieni kasvojen pesu.

Divisioonan sisäinen ottelu, eli pisteiden merkitystä ei voi turhaan korostaa ja asetelmia pyritään hakemaan kevättä silmällä pitäen. Vastakkain ovat myös sarjan kaksi parasta alivoimajoukkuetta sekä erittäin tiivisti puolustussuuntaan operoivaa nippua, joiden tolppien välissä seisovat sarjan kaksi kärkimolaria. Maaliodottama on kuitenkin jostain syystä asetettu yllättävänkin korkealle näillä spekseillä, johon emme usko. Ottelusta on lupa odottaa tarkkaa ja huolellista pelaamista molemmilta joukkueilta, kun katsoo vielä viimeaikaisia otteita, niin puolustuspelaamisen tärkeyttä ei voi turhaan korostaa.

» Alle 6 maalia varsinainen peliaika
1.84
30 € ilmaisveto
1.78
100 € ilmaisveto

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ