Tampa Bay Lightning ML

2.05

Lauantaipäivä on kiekkofanien suurta juhlaa. MM-kisat ovat käynnissä ja rapakon takana pelataan kolme seiskapeliä. Tässä pitkävetovihjeessämme otamme framille Toronto Maple Leafsin ja Tampa Bay Lightningin välisen sarjan, joka on edennyt klassiseen seiskapeliin. Ottelu käynnistyy klo: 02:00 Suomen aikaa ja pelipaikkana toimii Toronto Maple Leafsin kotipyhättö Scotiabank Areena.

Torontolle Maple Leafs ei saanut sarjaa paketoitua – Tampa Bay Lightning venyi jälleen

Toronto Maple Leafsilla oli mahdollisuus edetä pudotuspelien toiselle kierroksella pari päivää sitten, kun joukkueet kohtasivat sarjan kuudennessa ottelussa Floridan auringon alla Amalie Areenalla. Sarja on ollut siinä mielessä mielenkiintoinen, että kevään aikana ei olla nähty tässä otteluparissa yhtään vierasvoittoa, eikä sitä nähty sarjan kuudennessa ottelussakaan, kun hallitseva mestari osoitti jälleen lujuutensa kreivin aikaan siirtäen sarjan ratkaisun seiskapeliin ja Kanadan maaperälle.

Tampa voitti sarjan kuudennen ottelun lopulta jatkoerässä, kun kakkoskentän tähtisentteri Brayden Point räjäytti Amalie Areenan jatkoerän 18. minuutilla. Tampa voitti ottelun lopulta maalein 4-3ja ja osoitti jälleen kerran luonteensa nousten kakkoserän suvantovaiheen jälkeen vielä ottelussa tasoihin ja ohi.

Kaikki paineet Torontolla – pilaako Tampa Bay bileet tulevana yönä

Toronton arkkitehti ja toimitusjohtaja Kyle Dubas olisi mielihyvin ottanut vierasvoiton vastaan edellisessä ottelussa ja edennyt joukkueensa kanssa toiselle kierrokselle. Nyt kaikki paineet ovat jälleen Torontolla, kun sarjan seitsemän ottelu pelataan Scotiabank Areenalla, jossa vaativa kotiyleisö janoaa menestystä pudotuspeleissä.

Toronton kaupunki elää ja hengittää joukkueen mukana, ja mediasirkus sekä karnevaalit kaupungin ytimessä ovat sen mukaiset. Viimeiset viisi kautta Toronto on lähtenyt laulukuoroon pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella, ja tänä vuonna vaativat fanit eivät sitä tulisi hyväksymään.

Toronto saa seiskapelissä vastaansa joukkueen, jolla on voittamisen kulttuuri selkäytimessä. Kaksi kannua peräkkäin voittanut Tampa Bay Lightning tietää tilaisuutensa tulleen, ja osaa varmasti hyödyntää Toronton painekattilan tulevana yönä.

Seiskapeli on ennen kaikkea psykologinen matsi

Toronton päävalmentaja Sheldon Keefe tietää tilanteen, ja vain voitto takaa kanadalaisvalmentajalle jatkon Ontarion pääkaupungissa. Vastassa on kuitenkin velhoista velhoin Jon Cooper, jolla on kokemus mukanaan ja sarjan aikana henkisesti kasvanut joukkue, joka pääsee nyt pelaamaan lähes paineettomassa tilassa seiskapeliä.

Seiskapeli on ennen kaikkea psykologinen ottelu, jossa ratkaisee pienet asiat, vireystila, paineensietokyky ja pelirohkeus.

Toronto saa taakseen koko kaupungin, mutta me näemme sen nyt pelkkänä taakkana, koska historian tuomat paineet ja menestymisen nälkä sekä viime vuosien pettymykset seuraavat nyt tätä joukkuetta mukanaan seiskapelissä. Asiat siis saattavat nyt vaikuttaa Toronton joukkueeseen negatiivisesti.

Toronton ykkösmolari Jack Campbell on myös erittäin iso kysymysmerkki. Kanadalaiskassari on torjunut sarjan aikana todella ailahtelevasti, ja miehen paineensietokyky joutuu nyt todelliseen testiin. Campbell haastaa Vezina-voittajan ja kahden kannun takuumiehen Andrei Vasilevskin, joka osaa tiukoissa paikoissa venyä parhaimpaansa.

Yhtä kaikki! Altavastaajan rooli ja kokemus yksittäisen ottelun voittamisessa tällaisessa tilanteessa sataa Tampa Bayn laariin, ja uskomme vahvasti siihen, että kaksi edellistä kannua voittanut Tampa etenee johtavien pelaajien ansiosta tästä sarjasta jatkoon.

» Tampa Bay Lightning ML
2.05
30 € ilmaisveto
2.02
100 € ilmaisveto
2.02
100 € ilmaisveto

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ