Alle 6.5 maalia

1.80

Tänään NHL:ssä pelaillaan kolmen prime time ottelun ilta, joista tässä vihjeessä keskitytään otteluista viimeiseen, eli klo 21.00 alkavaan Vegas Golden Knightsin ja Chicago Blackhawksin väliseen kamppailuun, jossa varsinkin kotijoukkueen panokset alkavat olemaan melkoisen suuria, sillä Vegas on tällä hetkellä pullahtamassa kokonaan pois NHL:n pudotuspeleistä ja sehän olisi jonkinlainen katastrofi kyseiselle seuralle. Chicago puolestaan alkaa olemaan jo toivottoman paikan edessä ja heidän ottelunsa tulevat suurella todennäköisyydellä loppumaan heti runkosarjan jälkeen.

Vegasin otteissa ei ole näkynyt viime kausien loistetta

Vegasin maine on hyökkäävää ja liikkuvaa rock’n roll lätkää pelaavan joukkueen maine, mutta tällä kaudella tästä maineesta on jouduttu kyllä hivenen luopumaan. Varsinkin viime kuukausina, kun otteluiden panokset ovat nousseet on myös Vegasin pelaama jääkiekko muuttunut selkeästi puolustavampaan suuntaan. Lisäksi joukkueen sairaslista on pidempi kun nälkäpäivä. Tänään kentältä puuttuvat ainakin Jake BischoffAlec MartinezBrayden McNabbMax PaciorettyReilly Smith ja Mark Stone. Heidän lisäksi maalivahtiosasto on kärsinyt suuren menetyksen kun Robin Lehner istuskelee edelleen poppareilla alavartalovamman vuoksi.

Siirtorajalla Vegasille jäi käteen oikeastaan pelkät rakot. Joukkue teki vielä päivän aikana viitisen miljoonaa tilaa omaan palkkakattoonsa kikkailemalla Dadonovin sopparilla, mutta lopulta siirtorajan umpeutuessa ei yksikään pelaaja matkustanut kohti Vegasia. Toisaalta kyllä joukkueen taso edelleenkin riittää varmasti jokaisen vastustajan haastamiseksi. Ainoa pieni kysymysmerkki laitetaan maalivahtiosaston päälle sillä tällä hetkellä Laurent Brossoitin pelaaminen on edelleen epävarmaa ja jos Brossoit ei ole pelikunnossa, niin koko joukkueen maalivahtipeli makaa Logan Thompsonin harteilla.

Chicago matkusteli mukavasti siirtorajalla tankkauspisteen pihaan

Chicago Blackhawks alkaa tällä kaudella olemaan jo mahdottoman tehtävän edessä, kun mietitään asiaa kauden jatkumisen kannalta runkosarjan jälkeen. Tämä selkeästi myönnettiin myös seuran toimistolla ja siirtorajan lähestyessä nykyisyys oli täysin myynnissä ja tulevaisuus ostokorissa. Chicagosta poistuivatkin joukkueen ykkösveska Marc-Andre Fleury josta korvauksena napsahtanee kakkoskierroksen varaus. Tämän lisäksi joukkueen yksi kulmakivistä Brandon Hagel matkasi Tampaan, josta korvauksena tuli kaksi ykköskierroksen varausta ja muutama pontetiaalinen pelaaja tulevaisuutta ajatellen. Heidän lisäksi myös Ryan Carpenter vaihtui viidennen kierroksen varaukseen, joten ainakin Chicagon scouteilla on mukavasti töitä muutaman seuraavan kauden aikana.

Chicagon kopin kannalta tilanne onkin erittäin haastava sillä joukkueen jokaiselle pelaajalle on käynyt varsin selväksi, että tällä kaudella seuraava toimistossa odotettava asia on kauden päättyminen. Toisaalta joukkueelta ei enää odoteta mitään, mutta silti ammattiurheilija haluaisi olla aina työssään jotain muuta kun aivan paska. Näin ollen myös Chicagolta voidaan odottaa myös loppukauden osalta suunnilleen saman tasoista tekemistä kun tähänkin saakka. Tietty maalivahtiosastoltaan joukkue heikkeni huomattavasti, kun tästä lähtien joukkue kaatuu Kevin Lankisen niskaan. Toisena maalivahtina Chicagolla toimii Colin Delia, jonka taso tuskin tähän sarjaan isommassa otannassa riittää, vaikka mies pelasikin laadukkaan ottelun Los Angelesia vastaan

Vetolinja etsitään maalien kokonaismäärän puolelta

Tämän päivän ennakkosuosikista ei ole epäselvyyttä, mutta koska kotijoukkueen pelaaminen on viime aikoina ollut kaikkea muuta kuin tasaisen laadukasta, niin tämän hetken kertoimet eivät lapulle riitä. Toisaalta kun kotijoukkue on kaiken aikaa pudottanut omaa pelillistä riskitasoaan ja loukkaantumiset karsivat reippaasti Vegasin tulivoimaa ja vieraiden hyökkäyksen laatu koki melkoisen kolauksen siirtorajalla, niin tämän hetken maaliodottama tähän otteluun tuntuu hivenen suurelta. Me saammekin mukavan tuotto-odottaman laittamalla lapulle under tyyppisiä ratkaisuja, joissa meidän valinnassa maailman markkinatopit eroaa valtavasti muun markkinan linjasta

» Alle 6.5 maalia
1.80
30 € ilmaisveto
1.64
100 € ilmaisveto
1.64
100 € ilmaisveto

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ