Alle 5,5 maalia (varsinainen peliaika)

2.30

NHL:ssä pelataan massiivinen kierros ja luvassa on myös suomalaisille kiekkofaneille Primetime -otteluita kahden ottelun verran. Ensimmäinen NHL-vihjeemme tipahtaa klo: 20:00 Suomen aikaan alkavaan otteluun, jossa kohtaavat itäisen konferenssin kakkosena ja Metropolin divisioonan kärjessä piikkipaikkaa pitävä Washington Capitals ja läntisen konferenssin kahdeksantena ja Tyynenmeren divisioonan viidentenä majaileva Calgary Flames. Matsi alkaa paikallista aikaa klo: 13:00 ja pelipaikkana on Capsien kotiaski Capital One Areena. Ottelu on katsottavissa suorana Unibet TV:stä ja voit samalla hyödyntää 200 % vedonlyöntibonuksen.

VedonlyöntisivustoBonus & livestreamBetsaa & Katso
Kaikki NHL-ottelut suorana ja 100% bonus

Washington Capitals aloittanut kautensa pirteästi

Peter Lavioletten piiskuroima Washington Capitals on aloittanut kautensa vakuuttavasti ja neljän pelatun ottelun jälkeen tappio varsinaisella peliajalla antaa vielä odottaa itseään. Capitals on ehtinyt pelaamaan neljä ottelua, ja joukkue on onnistunut raapimaan voitot niin kauden avausottelusta New York Rangersia (5–1) vastaan, Colorado Avalanchesta (6–3) kuin toissa yönä vierasaskista New Jersey Devilsistä (1–4). Ainoa työtapaturma sattui kauden toisessa ottelussa, jossa hallitseva mestari Tampa Bay kävi ryöstöretkellä pääkaupungissa vieden lopulta jatkoajalla ottelun maalein 1–2.

Capsien vahvuudesta puuttuu ykkössentteri Nicklas Bäckström, joka potee lonkkavammaa. Tähtisentteri on aloittanut jälleen luistelemisen ja palannut jäälle, mutta paluun todellista ajankohtaa on vaikea arvioida. Maalissa aloittanee venäläiskassari Ilya Samsonov, joka on pelannut neljästä pelistä vain yhden ottelun.

Calgary Flames katkaisi tappioputkensa

Calgary Flames aloitti kautensa päävalmentaja Darryl Sutterin johdolla kahdella tappiolla, kun liekkipaidat hävisivät niin kauden avausottelunsa vieraskaukalossa Edmonton Oilersille (5–2) kuin kotiavauksensa Anaheim Ducksille (2-3ja).

Kauden kolmasottelu Little Caesars Areenalla tuotti lopulta avausvoiton ja täyden pistepotin, kun vieraskaukalossa katolleen meni Detroit Red Wings puhtaasti tennislukemin 0–3. Detroit ottelusta liekkipaidat aloittivat pitkän ja raskaan idän vieraskiertueen, jossa joukkue kohtaa vielä Capsien lisäksi New York Rangersin, New Jersey Devilsin sekä kiertueen päätösottelussa Pittsburgh Penguinsin.

Flamesin vahvuudesta puuttuvat hyökkääjä Brad Richardson sekä puolustaja Michael Stone. Maalissa aloittanee nollapelin edellisessä ottelussa torjunut Jacob Markström. Liekkipaitojen takalinjoilla luutii suomalaispuolustaja Juuso Välimäki.

Itä vastaan länsi

Kahden eri konferenssin keskinäisiä otteluita on huomattavasti vaikeampi laittaa lapulle, kun samassa konferenssissa pelaavien joukkueiden otteluita, varsinkin alkukaudesta. Liekkipaitojen pääkäskijä Sutter aloittaa ensimmäisen kokonaisen kautensa Flamesin päävalmentajana ja koittaa palauttaa joukkueen uskottavuuden takaisin.

Helppoa se ei tule olemaan, kun joukkue menetti Seattleen pitkäaikaisen kapteeninsa ja puolustuksen selkärankansa Mark Giordanon. Joukkueen hyökkäys on myös sangen ohkainen ja lepää pitkälti siirtohuhuissa vuodesta toiseen olevan Johnny Gaudreaun, Sean Monahanin sekä Matthew Tkachukin armoilla.

Capsit pelaa Lavioletten alaisuudessa todella hyvää lätkää ja varsinkin joukkueen hyökkäyspelaaminen on todella laadukasta. Flames etsii vielä omaa peli-identiteettiään ja pelaa paljon puolustuksen kautta, mikä tulee näkymään myös tänään.

Kyseessä on myös aina haasteellinen aamupäiväottelu, jossa saattaa pelitempo olla huomattavasti iltaotteluita heikompi ja monen pelaajan on vaikea latautua näihin otteluihin, varsinkin kauden alussa. Kun tähän lisätään molempien joukkueiden heikko erikoistilannepelaaminen, on ottelusta odotettavissa vähämaalinen. Ottelun maalimäärä on vedetty sen verran ylös, että vetokohteemme tähän matsiin löytyy under-vedosta.

Betsaa & Katso – Unibet TV näyttää NHL-kauden suorana

Jääkiekkofanien rukouksiin on vastattu! Unibet TV näyttämää NHL-ottelut kaudesta 2021–2022 alkaen suorana omassa live stream -palvelussaan. Unibet on tehnyt kolmen vuoden sopimuksen NHL-lähetyksien näyttämisestä, mikä mahdollistaa NHL-otteluiden katsomisen vaivattomasti pikkurahalla. Sinulla tarvitsee vain olla Unibetin ilmainen pelitili ja siellä positiivista saldoa yhden sentin (0,01 €) verran ja kaikki NHL-ottelut ovat katsottavissasi suorana!

» Alle 5,5 maalia (varsinainen peliaika)
2.30
100% ensitalletusbonus 100€ asti
2.30
100 € ilmaisveto
2.30
100 € ilmaisveto
2.25
Talleta 25 €, saat 75 € pelikassan!
2.25
100% ensitalletusbonus 100€ asti
2.25
Talleta 10€ Pelaa 60€
2.25
Eurolla 10€ ilmaisveto
2.23
100% ensitalletusbonus 300€ asti
2.23
Talleta 100€, pelaa 200€

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ