Florida Panthers

1.84

Tänään on luvassa todellinen jääkiekkopäivä maailman parhaan kiekkosarjan NHL:n parissa. Syynä tähän on tietenkin se, että suomalaisten kiekkofanien näkökulmasta pelataan kaksi todella laadukasta Playoff-ottelua parhaaseen katseluaikaan, mutta alkamisajan lisäksi voit katsoa molemmat ottelut täysin ilmaiseksi TV2-kanavalta. Suomalaisedustus on käsin kosketeltava, kun suomalaiset tähtipelaajat koittavat hinata omaa joukkuettaan kohti himoittua Stanley Cupia.

Washington Capitals - Florida Panthers 07.05.2022 klo: 20:00

Yle näyttää kaksi NHL:n huippuottelua ilmaiseksi TV2-kanavalla

Ensimmäisessä ottelussa Alexander Barkovin kipparoima Florida Panthers kohtaa Washington Capitalsin Amerikan pääkaupungissa Washingtonissa. Luvassa on ottelusarjan kolmas osaottelu ja se käynnistyy klo: 20:00 Suomen aikaa. Floridan kokoonpanosta löytyy myös loistavaa tulokaskautta pelaava taitoniekka Anton Lundell sekä neloskentän keskellä operoiva Eetu Luostarinen. Pelipaikkana on aina haastava Capitalsin kotiluola Capital One Areena. Sarja on tasatilanteessa 1-1 ja neljällä voitolla etenee jatkoon.

Toisessa ottelussa kohtaavat heti perään Mikael Granlundin, Eeli Tolvasen sekä Juuse Saroksen Nashville Predators ja Mikko Rantasen ja Artturi Lehkosen Colorado Avalanche. Ottelu käynnistyy heti Florida-ottelun jälkeen klo: 23:30 Suomen aikaa. Voit lukea myös toisen ottelun pitkävetovihjeen Pitkävetovihjeet.com sivustolta.

Florida Panthers tasoitti sarjan – Washington Capitals täysin vastaantulija

Florida Panthersin ja Washington Capitalsin välinen playoff-sarjan toinen osaottelu pelattiin toistamiseen Floridan auringon alla kissojen kotiaskissa, FLA Live Areenalla. Sarjan ensimmäinen ottelu oli Barkovin kipparoimalta Floridalta suorastaan luokaton, ja joukkue teki todella paljon huolimattomuusvirheitä sekä runkosarjan parhaan joukkueen peli-ilmeestä paistoi suoraan sanottuna pieni jännitysefekti, mikä vaikutti joukkueen peliesitykseen konkreettisesti.

Oli siis sanomattakin selvää, että Florida tulee toiseen osaotteluun aivan eri peli-ilmeellä, kun Playoff-kaste on tältä keväältä saatu huuhdottua pois ja on aika keskittyä jälleen olennaiseen, eli pelaamaan kannusta.

Toisen ottelun ensimmäisessä erässä Floridan pelaamisesta paistoi vielä epävarmuus, kunnes kapteeni Barkov otti joukkueensa reppuselkään avauserän lopussa alustamalla kotijoukkueen ensimmäisen maalin, jonka laukoi tähtisentterin tarjoilusta sisään pienten pomppujen saattelemana polvivammasta pelikuntoon toipunut ykköspakki Aaron Ekblad. Barkov siirsi kotijoukkueen sitten itse johtoon vielä erän lopussa Jonathan Huberdeaun maagisesta syötöstä.

Toisen erän alussa Capitals kavensi ylivoimalla 2-1:een ruotsalaissentteri Nicklas Bäckströmin toimesta, mutta kavennusmaalin jälkeen Florida lisäsi kierroksia. Panthers iski toisessa erässä kolmesti kiekon ohi tshekkikassari Vitek Vanecekin, kun Mason Marchment, Lundell ja Carter Verhaeghe paketoivat maaleillaan ottelun toisessa erässä.

Takaiskut riittivät myös tshekkikassarille ja kolmannessa erässä torjuntavastuun Capsien maalilla otti venäläiskassari Ilya Samsonov, joka pelannee myös tänään. Kolmas erä oli vain muodollisuus Floridan hallitsessa erää oman mielensä mukaan, eikä Capitals pystynyt neljän maalin takaa enää nousemaan. Floridalle tärkeä voitto maalein 5-1. (Katso 2.ottelun kooste alhaalta).

Florida Panthers suosikkina 3. otteluun – pystyykö Washington Capitals laittamaan kapuloita rattaisiin?

Florida Panthersin ja Washington Capitalsin välinen sarja siirtyy nyt pääkaupunkiin, missä pelataan kaksi seuraavaa ottelua. Toisessa ottelussa oli jo aistittavissa, että mitä pitemmälle sarja etenee, on Capitals isoissa ongelmissa Floridan liikkeen ja riistopelin kanssa.

Ensimmäisessä ottelussa loukkaantunut Tom Wilsonin poissaolo näkyi jo konkreettisesti edellisessä ottelussa, ja vihatun pelimiehen pelikunto ratkeaa ottelun alla. Capitals piiskuri Peter Laviolette kaipaisi ehdottomasti hämmentäjää askiin kotiluolassa, kun joukkueella on viimeinen vaihto-oikeus.

Andrew Brunetten piiskuroima Florida oli jo toisessa ottelussa hyvä, mutta joukkueella on varaa kiristää ruuvia entisestään, kun muodollisuudet on nyt hoidettu pois, ja on aika uskoa jälleen omaan tekemiseen. Runkosarjan paras joukkue lähtee otteluun suurena ennakkosuosikkina, ja me hyppäämme myös tähän kelkkaan. Florida on pelillisesti edellä, ja joukkueen kokonaisvaltainen pelaaminen paremmassa formissa, jossa on vielä kuitenkin parantamisen varaa.

Floridan pelinopeus, riistopelaaminen sekä aktiivinen karvauspelaaminen tuotti jo suuria ongelmia edellisessä ottelussa Capitalsin joukkueelle, ja tulee tuottamaan jatkossakin, kun homma lähtee rullaamaan isolla koneistolla.

» Florida Panthers
1.84
100 € ilmaisveto
1.84
100 € ilmaisveto
1.84
30 € ilmaisveto

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ