Ottelun maalit jatkoaika mukaan lukien alle 7.0 maalia

1.70

Ensi yönä on aika jatkaa NHL:n pudotuspelejä myös USA:n pääkaupungissa, kun suomalaisittain yksi kiinnostavimmista joukkueista, eli Florida Panthers matkustaa Capital One Areenalle, jossa he kohtaavat ottelusarjaa voitoin 2-1 johtavan Washington Capitalsin. Ottelusarjaan suurena suosikkina lähtenyt Florida on myös tällä kertaa vedonlyöntitoimistojen suuri suosikki, mutta toisaalta Panthers ei ole tässä ottelusarjassa ollut pelillisesti vastustaajansa edellä selkeästi kuin toisessa kotiottelussaan, jossa se ei antanut vastustajalle edes mahdollisuutta voittaa peliä. Kaksi muuta ottelua ovatkin sitten olleet todella tasaisia pelitilanteiltaan.

Kotijoukkue on kaivanut esiin jo kertaalleen mestaruuteen johtaneen pelitavan

Yksi tämän sarjan merkittävimpiä asioita on ollut se, että Washingtonin peräsimessä oleva Peter Lavioletten johtama valmennus on tuonut selkeää pelitavallista etua vähän kuin yllättäen omalle joukkueelleen, sillä runkosarjassa Washingtonissa ei totuttu näkemään mitään taktisia hienouksia. Laviolette on kuitenkin kaivanut reservistä saman 1-3-1 muodostelman keskialueelle, jota joukkue käytti mestaruusvuonnaan ja tämä on kyllä aiheuttanut valtavia vaikeuksia Floridalle, joka on ollut todella suurissa vaikeuksissa hyökkäysten käynnistämisen kanssa tässä sarjassa.

Toinen etu jonka Capitals on tässä ottelusarjassa saanut kohdistuu suoraan sinne maalien edustoille, kun Ilja Samsonov tuntuu löytäneen jostain kuin taikaiskusta itsestään saman maalivahdin jota näimme 2016-2018 kausilla KHL:ssä. Toisaalta otanta Samsonovin osalta kattaa ainoastaan vajaat kaksi ottelua, joten kaikki kerkee menemään edelleen päin persettä. Huomattavaa on kuitenkin se, että vastustajan maalilla torjuva Sergei Bobrovsky tuntuu olevan kaukana siitä vireestä, jota mies esitteli meille vielä Columbuksen aikoina.

Florida on tällä hetkellä lähes pakkovoiton edessä

Nyt kun pöydällä lepää neljäs ottelu ja suosikin asetelmista ottelusarjaan lähtenyt Florida on kotietunsa käytännössä menettänyt, niin mikäli joukkue jää nyt vieraissa 3-1 tappiolle ottelusarjassa alkaa se olemaan huomattavan vaikea paikka jo Aleksander Barkovin johtamalle suhteellisen kokemattomalle Panthers laumalle. Floridan joukkueelta ei ehkä suoranaisesti kokemusta puutu, mutta toisaalta ei joukkueesta mitään valtavaa määrää pleijaripelaamista rapakon takaa myöskään löydy. Tästä syystä olisikin tärkeää, että Florida ei joutuisi liian pahaan siltaan ajatellen loppua ottelusarjaa.

Floridan osalta suurin kysymysmerkki onkin se, että löytääkö joukkue ratkaisun siihen miten he voivat ylittää keskialueen kiekon kanssa ja vauhdilla. Toisaalta jos eivät löydä täytyy joukkueen kulmapelaamisen parantua asteen verran, jotta se mahdollistaa pelillisesti voittojen ansaitsemisen tässä otteluparissa. Tänään Florida saattaakin lähteä otteluun hivenen normaalia varovaisemmin, sillä pään hakkaaminen tuohon vastustajan 1-3-1 asetelmaan on huomattu jo varsin turhaksi. Vielä kun ottelun maaliodottama on hakattu taivaisiin, niin me taputtelemme varovaisella linjalla underia lapulle.

» Ottelun maalit jatkoaika mukaan lukien alle 7.0 maalia
1.70
100 € ilmaisveto
1.70
100 € ilmaisveto

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ