Suomen aikaan huomenna liian aikaisin aamulla, eli klo 6.10 pelataan olympialaisten jääkiekkoturnauksen ensimmäinen välierä, jossa vastakkain ovat Suomi ja Slovakia. Voimmekin todeta että nyt jos koskaan on Leijonilla latu auki kohti finaaleita, sillä USA:n yllättäen voittanut Slovakia ei ainakaan ole yhtään laadukkaampi joukkue, kun edellisellä kierroksella vastaan tullut Sveitsi. USA pelasi käytännössä vaan kisojen heikoimman pelinsä edellisessä ottelussa, eikä laittanut lätkää paikoista sisään. Slovakia puolestaan käytti tämän hienosti hyväkseen tullen ottelun lopussa tasoihin ja voittaen rangaistuslaukauskilpailun. Suomi puolestaan voitti Sveitsin jopa odotetun ylivoimaisesti.

Leijonat kulkevat rauhallisesti hivenen siliteltyä tietä

Jukka Jalosen luotsaama ryhmä on kulkenut Ruotsia vastaan pelattua toista erää lukuun ottamatta oikeastaan täysin käsikirjoitettua polkua pitkin. Tosin tätä polkua on vielä siloteltu pariin otteeseen, kun ensin Tshekki lähti laulukuoroon Sveitsiä vastaan ja nyt USA lähti kotimatkalle Slovakian toimesta. Näin ollen Leijonat lähteekin jälleen valtavana suosikkina välieriin ja joukkue näytti jo edellisessä ottelussa, että he ovat valmiita myös käyttämään tällaisen ennakkosuosikin aseman todella fiksusti ja antamatta vastustajalle käytännössä palaakaan näissä otteluissa. Rehellisesti ajateltuna samanlainen suoritus on meidän odotuksissamme myös huomenna aamulla.

Suomen menestys näissä otteluissa joissa joukkue on selkeä ennakkosuosikki perustuu tietysti osaltaan loistavaan ykkösvitjaan ja koko joukkueen tasaisuuteen, mutta ennen kaikkea pelitapaan, jossa yksikään pelaaja ei saa leikkiä voitolla. Voitolla ei leikitä myöskään huomenna, vaan jokaisen pelaajan täytyy noudattaa tarkasti valmentajan luomaa pelitaktiikkaa, joka käytännössä myös antaa näissä kisoissa Leijonille taktisen edun näköjään jokaisessa ottelussa. Näin ollen kun huomenna joukkueella on puolellaan myös materiaalinen etu, niin esimerkiksi ykkösvitjalta Granlund-Manninen-Hartikainen voidaan odottaa aika kovaakin tulosta.

Slovakia näyttää nauttivan altavastaajan asemastaan

Slovakian joukkue tuntui nauttivan kovasti edellisessä ottelussaan USA:ta vastaan täysin rinnoin altavastaajan roolistaan. Joukkue puolusti hyeenan lailla ja kentällä nähtiinkin uhrautuva ja kiekkoa syövä joukkue, joka sai jenkit turhautumaan hivenen omaan saamattomuuteensa ja ottelun toisessa erässä Slovakia olikin selkeästi parempi joukkue kentällä. Tästä huolimatta tulosta Slovakia ei aikaiseksi saanut johtuen ehkä hivenen liiankin yksinkertaisesta hyökkäyspelistä, jossa kiekko lauotaan aina kohti maalia, kun se sattuu jonkun lavassa olemaan punaviivan toisella puolella.

Alkulohkossa Suomea vastaan Leijonat olivat hivenen ehkä jopa ongelmissa Slovakian suoraviivaisen pelaamisen kanssa ja allekirjoittanutta ihmetytti suuresti, että Suomi ei saanut blokattua juurikaan laukauksia, vaikka jokainen tiesi aina kun veto lähtee. Nyt välierissä Leijonat tuskin mustelmia pelkää, vaan todella suurella todennäköisyydellä kotijoukkue ottaa varmasti hivenen enemmän blokkeja ja Säteri maalissa tuntuu olevan löytäneen mainion pelivireen, joten ripareita tuskin liikaa Slovakialle putoilee

Kertoimista voitto-odottaman etsiminen meinasi olla tosi hankalaa

Ottelun kertoimia kahlatessa meinasi vuorotellen iskeä hiki ja epätoivo. Yhtään vihjettä kun ei kirjoiteta kirjoittamisen ilosta, vaan jokaisessa pitää löytää kerroin, joka tuottaa mielestämme voitto-odottamaa. Lopulta eksyimme rakentamaan itse vetomme. Slovakian hyökkäys kun on kaikkea muuta kun tappava ja Suomi näytti jo edellisessä ottelussa, että joukkueen puolustus on nyt hiottu pudotuspelikuntoon, niin odotamme Leijonien voittoa ja Slovakian jäävän maaleissa alle kahden maalin. Tälle rajakertoimena pidin jotain 2.05 ja 2.08 välistä ja näin ollen William Hillin tarjoama kerroin kelpaa lapulle mukavasti

» Suomi voittaa & Slovakia alle 1.5 maalia
2.13
100 € ilmaisveto

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ