Alle 5 maalia varsinainen peliaika

1.96

Päivän kolmannessa pitkävetovihjeessämme KHL-sarjan osalta kiinnitämme katseemme Pietariin, missä kohtaavat läntisen konferenssin toisena majaileva Pietarin SKA ja itäisen konferenssin keskikastiin lukeutuva Barys Nur-Sultan. Pelipaikkana on pietarilaisten kotiluola Jääpalatsi ja ottelu käynnistyy klo: 17:30.

SKA aloittaa kolmen ottelun kotipelisarjansa

Pietarin SKA aloittaa sunnuntaina kolmen ottelun kotipelisarjansa, jossa joukkue kohtaa Barysin lisäksi Helsingin Jokerit tiistaina ja torstaina vieraaksi saapuu Kunlun Red Stars. Pietarilaiset aloittavat kotipelisarjansa tappio pohjillaan arkkivihollisesta Jokereista, kun kauden ensimmäinen koitos meni runsasmaalisen ottelun päätteeksi narreille jatkoajalla maalein 5–4. Ottelussa sai tulikasteensa myös Nikita Gusev, joka otti paikkansa kakkoskentän laidalta, jossa taitoniekan seuraksi istutettiin sentteri Linden Vey ja laituri Evgenij Timkin. Pelaamattomuus näkyi tähtihankinnan otteissa, mutta taitoniekalta on lupa odottaa maagisia otteita tulevaisuudessa, kunhan taikuri pääsee pelirytmiin kiinni. Jokerit-tappio oli joukkueen neljäs kymmeneen peliin ja toinen viimeinen viidestä pelistä.

SKA:n pörssikärki on tällä hetkellä Anton Burdasov 19 pisteellä. Suomalaisedustus Pietarissa lepää Joonas Kemppaisen harteilla, joka pelannut alkukauden vakuuttavasti. Ykköskentän keskellä operoiva Kemppainen on nakutellut 18 peliin 14 paunaa.

Barys Nur-Sultan jatkaa vieraskiertuettaan

Itäisen konferenssin seitsemäntenä ja kovassa Chernyshev divisioonassa kolmantena majaileva Barys Nur-Sultan jatkaa neljän ottelun mittaista vieraskiertuettaan. Barys aloitti kiertueensa Moskovasta, jossa joukkue kohtasi Moskovan talousalueella majailevat Kunlun Red Starsin ja Omskin. Kiertueen ensimmäinen ottelu Omskia vastaan oli joukkueelta suoraan sanottuna surkea ja vierastappioputki sai jatkoa Omskin pyyhittyä Barysilla lattiaa maalein 4–1.

Areena Mytishchissä käyty kamppailu Kunlun Red Starsia vastaan meni ylitöiksi, kun voittajaa haettiin aina rangaistuslaukauskilpailuista asti. Varsinaisella peliajalla päädyttiin jalkapallolukemiin 1–1, jonka Barys lopulta käänsi rankkareille nimiinsä Curtis Valkin ja Nikita Mikhailisin onnistuttua maalinteossa. Näin katkesi myös kuuden ottelun mittaiseksi venynyt vierastappioputki.

Barys kohtaa vielä vieraskiertueen päätöspelissä tiistaina Dinamo Minskin.

SKA ennakkosuosikkina otteluun

SKA lähtee otteluun suurena ennakkosuosikkina. Pietarilaiset ovat pelanneet loistavasti kotona ja joukkue on voittanut neljä edellistä kotipeliään. Barys Nur-Sultan katkaisi järkyttävän kuuden ottelun mittaiseksi venyneen vierastappioputkensa edellisessä ottelussa ja sai tarvittavaa lisäbuustia kiertueelle.

SKA:n päävalmentaja Valeri Bragin ei voi missään nimessä olla tyytyväinen joukkueen esitykseen narreja vastaan, ja varsinkin pietarilaisten puolustuspelaaminen vaatii huomattavaa parannusta ja sitä odotammekin tänään.

Barys Nur-Sultanin päävalmentaja Yuri Mikhailis joutuu suojattiensa kanssa melkoiseen testiin, kun joukkue saa vastaansa ärsytetyn Pietarin SKA:n, joka on ollut kovassa vireessä kotiaskissaan. Samalla Mikhailisin tehtävänä on parantaa joukkueen pelivalmiutta vieraskaukalossa, joka on tuottanut todella suuria ongelmia.

Joukkueet kohtasivat reilu viikko sitten Barys Areenalla, jossa Barys Nur-Sultan kellisti pietarilaiset puhtaasti tennislukemin 3–0. Tämä antaa toivonkipinän myös tähän otteluun.

Yhtä kaikki! SKA:n parannettava puolustuspelaamista ja sitä kautta tiivistettävä pakkaansa. Mikhailis lähtenee myös jatkamaan puolustuspelaamisen tärkeyttä korostaen ja odotettavissa onkin Kazakstanissa käyty uusinta. Bookkerit odottavat ottelusta runsasmaalista, johon emme usko. Underista löytyy loistava vetokohde tähän matsiin, kun raja on vedetty tarpeeksi ylös.

» Alle 5 maalia varsinainen peliaika
1.96
Talleta 100€, pelaa 200€
1.96
100% ensitalletusbonus 300€ asti
1.85
100% ensitalletusbonus 100€ asti
1.85
100 € ilmaisveto
1.85
100 € ilmaisveto

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ