EM-kisat jatkuvat 26. päivä kesäkuuta pudotuspeleillä ja me otamme kantaa myös EM-kisojen futisvakioon. Pyrimme jatkossa tuomaan näkemyksemme Vakiovihjeissämme pääkierrokselle, jossa on yleensä tarjolla myös mukavasti bonusrahaa. EM-kisojen futisvakio sulkeutuu lauantaina 18:58 ja mukana on kahdeksan EM-kisojen ottelua. Bonusrahaa kierroksella on tarjolla 10 000 euroa, joka lisätään 8-oikein voittoluokkaan. Meidän silmissämme kierros näyttää tältä:

1. Wales – Tanska

Vakion ensimmäisessä kohteessa kohtaavat A-lohkon kakkonen Wales ja B-lohkon kakkonen Tanska. Tanska lähtee otteluun suosikkina, mutta näyttäisi vahvasti siltä, että peliprosentteihin verrattuna joukkue on aika rankasti ylipelattu tähän vakioon. Walesilla on omat mahdollisuutensa tässä kamppailussa, koska esimerkiksi Gareth Balen vahvuudet osuvat oikeastaan yksi yhteen Tanskan puolustuksen heikkouksien kanssa. Tanskaa ei tietenkään voi jättää pois lapulta, mutta mikäli joukkue on yli 60%:n suosikki voi kohteen lyödä kokonaan tukkoon.

Merkki: 1X2

2. Italia – Itävalta

Lauantain toinen ottelu tästä vakiosta käydään A-lohkon voittaneen Italian ja C-lohkon kakkosen Itävallan välillä. Italia on ollut tähän mennessä koko turnauksen vakuuttavin joukkue ja tulee varmasti saamaan tähän otteluun jopa noin 90%:n suosikin aseman. Italiasta ohi pelaaminen olisi sulaa hulluutta ja koska rivipanos tässä pelimuodossa on kokonaisen euron, niin tähän kohteeseen toisen merkin tuhlaaminen ei mielestämme ole mitenkään järkevää. Itävallan taso ei vain taida riittää loistavasti pelaavaa Italiaa vastaan.

Merkki: 1

3. Hollanti – Tshekki

Tässä kohteessa vastakkain ovat C-lohkon voittanut Hollanti ja D-lohkossa kolmanneksi tullut Tshekki. Hollanti on ollut tässä turnauksessa helpohkosta alkulohkostaan huolimatta aika vakuuttava painos. Joukkueen peliprosentit saattavat vakiossa kuitenkin nousta jopa yli 80%:n. Tshekin pelaamisen taso on ollut turnauksessa hivenen ailahtelevaa ja kaiken lisäksi nyt vastaan astelee myös taitotasoltaan parempi vastustaja. Hollanti ei kuitenkaan turnauksen alussa kuulunut mihinkään suuriin suosikkeihin, eikä lohkossaan joutunut juuri minkäänlaiseen tasonmittaukseen. Tässä voisikin olla rahamiehille paikka koittaa ristivarmistusta, mutta koska rivihinta on euron, niin me menemme tässä yhdellä merkillä.

Merkki: 1

4. Belgia – Portugali

Sunnuntain toinen ottelu tarjoilee meille herkkupalan, jossa kohtaavat B-lohkon voittaja Belgia ja F-lohkon kolmonen Portugali. Mielestämme ottelun suosikin viitta voidaan pukea rohkeasti Belgian niskaan. Belgia oli jo ennen turnauksen alkua toinen suosikeistamme ja lohkovaiheessa täyttä dominointia esittänyt Belgia voisi olla jopa tämän kohteen varma valinta. Joukkueen peliprosentit taitavat kuitenkin muodostua lähes 50% paikkeille ja tässä tapauksessa hyökkäysvoimaiselle Portugalille tulee antaa mahdollisuus pärjätä ottelussa myös tuloksellisesti.

Merkki: 1X

5. Kroatia – Espanja

Maanantain ensimmäisessä ottelussa kohtaavat D-lohkon kakkonen Kroatia ja E-lohkon kakkonen Espanja. Näistä joukkueista Kroatia ei todellakaan ole pelillisesti enää 2018 vuoden MM-kisojen tasolla. Sensaatiomaisesti finaaliin päässeen Kroatian kisat tulevat suurella todennäköisyydellä päättymään maanantaina, kun se kohtaa pelillisesti yhden turnauksen parhaista joukkueista Espanjan. Espanja on tähän mennessä esimerkiksi maaliodottamassa kisojen kolmen parhaan joukkueen joukossa ja kun ketsuppipullo viime ottelussa aukesi, latoi Espanja pallon viidesti vastustajan verkkoon. Tässä pelissä Espanja saattaakin olla jopa 65% pelattuna vielä alipelattu.

Merkki: 2

6. Ranska – Sveitsi

Kuudennessa kohteessa kohtaavat F-lohkon voittaja Ranska ja A-lohkon kolmas Sveitsi. Tässä kohteessa kotijoukkue muodostuu melkein varmasti yli 75%:n suosikiksi. Ranska lähti turnaukseen meidän suurimpana suosikkinamme, mutta joukkue ei ole vielä esittänyt kentällä oikeastaan yhtään mitään. Toisaalta tämän ei pitäisi päästä yllättämään, sillä Deschampsin joukkue pelasi täysin samalla kaavalla jo voittamansa MM-kisat. Ranskan pelityyli altistaa sen joka tapauksessa tasapeleille, joten me annamme pelillisesti hyvät kisat pelanneelle Sveitsille luvan venyä tässä ottelussa tasapeliin saakka.

Merkki: 1X

7. Englanti – Saksa

Vakion seitsemäs kohde on varmasti kierroksen mielenkiintoisin, kun vastakkain ovat kaksi jalkapallomaailman jättiläistä. Näistä Englanti selvisi jatkoon voittamalla lohkonsa, ja Saksan ollessa toisena kuolemanlohkossa, jonka voiton vei Ranska. Englannin joukkueelta monet odottivat hyökkäävää peliä ja dominanssia alkulohkossa, mutta rehellisesti sanottuna Gareth Southgaten pelityyli ei ole koskaan ollut sellainen. Jos siis odotit maalijuhlia joukkueelta, niin syy pettymykseesi ei ole joukkueessa, vaan sinussa. Käytännössä Englanti pelasi juuri sellaista peliä kuin on odotettu. Nolla päästettyä maalia on aina loistava suoritus tässä vaiheessa turnausta. Myös Saksa on ollut turnauksessa juuri sillä tasolla, mitä ennen turnausta voitiin odottaa. Onkin siis perin kummallista, että Saksasta on alkulohkon aikana tullut tämän ottelun suosikki. Englannin pelitapa on tälle kaudelle luotu tappion riskin minimoimiseen, joten tässä ottelussa jätämme ylipelatun kakkosen kupongilta pois.

Merkki: 1X

8. Ruotsi – Ukraina

Vakion viimeisessä kohteessa kohtaavat E-lohkon voittanut rakas länsinaapurimme Ruotsi ja lohkon kolmosten vertailussa viimeisenä jatkoon mennyt Ukraina. Ruotsin kisat ovat olleet melkoista selviytymistaistelua, johon viimein on luvassa helpotusta, kun joukkueen tärkein pelaaja Dejan Kulusevski palaa takaisin pelaavaan kokoonpanoon. Ukraina puolestaan meinasi onnistua pullahtamaan ulos lohkosta, jossa se kamppaili jatkopaikasta Hollannin, Itävallan ja Pohjois-Makedonian kanssa. Joukkue esittikin alkulohkossaan kolme täysin mitäänsanomatonta esitystä ja saa luvan lähteä kotimatkalle heti pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella. Ruotsi on jopa 60% pelattuna vielä tällä rivihinnalla kelpo merkki varmaksi.

Merkki: 1

Vihjerivi ja Hinta 24€

1: 1X2
2: 1
3: 1
4: 1X
5: 2
6: 1X
7: 1X
8: 1

Järjestelmävakio


0 kommenttia


Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ