Brighton

2.50

Tänään on aika avata meidän sivustomme osalta Valioliigan vihjekattaus, kun Englannin pääsarjan ensimmäinen ottelukierros saadaan kunnolla käyntiin, jopa seitsemän ottelun voimin. Päivän ensimmäinen vihjeemme suuntaa katseet Burnleyn kotistadionille Turf Moorelle, jossa vastakkain ovat Burnley ja Brighton. Ottelun avauspotku nähtään klo 17.00.

Kotijoukkue saattaa olla monelle inhottava vastustaja

Kotijoukkue Burnley jatkaa oikeastaan vahvasti siitä mihin se viime kaudella jäi. Manageri Sean Dychen luotsaaman joukkueen tavoite on jälleen olla sarjan v***umaisin joukkue ja tietysti myös pysyä sarjassa. Käytännössä ennalta onkin aika helppoa arvioida joukkue juuri tuohon putoamisviivan tuntumaan. Burnleyn pelaajaliikenne on kesän aikana ollut oikeastaan olematonta. Maalivahti Hennesyn tuleminen joukkueeseen voidaan laskea pieneksi vahvistukseksi, mutta muuten joukkueen siirtoikkuna ei juurikaan tarjoillut tasollista heilahtelua suuntaan eikä toiseen.

Burnleyn pelaamista leimaa sitkeys ja taistelutahto. Sen mitä Dychen joukkue taidossa menettää, niin se pyrkii taistelemisessa ja fysiikassa saamaan takaisin. Voitaisikin todeta, että kyseessä on hyvinkin tyypillinen altavastaaja joukkue, joka ei pallollisella pelaamisellaan tule kenenkään silmiä hivelemään. Toisaalta joukkueen puolustaminen on varmasti jälleen hyvin organisoitua tekemistä. Omissa silmissä joukkue on kuitenkin tänäkin vuonna hivenen heikko kokonaisuus, joka ei liikaa vastustajiltaan tule pisteitä napsimaan,

Brightonilla takana erittäin mielenkiintoinen siirtoikkuna

Vierasjoukkue Brightonin siirtoikkuna olikin selkeästi mielenkiintoisempi, kun ensiksi lähtijöiden kastiin ilmestyi nimiä kuten Mooy, Murray ja Stephens. Sittemmin myöskin saapuvien pelaajien listaan alkoi kuitenkin myös tulemaan laatua, kun ensiksi Liverpoolissa vähälle peliajalle jäänyt Lallana lähti etsimään uralleen uutta nostetta Brightonista ja Welbeck teki hyvin äkkiä perään saman ratkaisun. Kun tähän lisätään RB Salzburgista napattu täsmähankinta Enock Mwepu, niin on ainakin selvää, että Brightonissa on reagoitu edellisen kauden suurimpaan ongelmaan, eli itse maalien tekemiseen ja otteluiden ratkaisemiseen.

Brighton todellakin pahoinpiteli viime kaudella maaliodottamia olemalla kaikessa metadatassa kymmenen sarjan parhaan joukkueen joukossa, mutta väistelemällä otteluiden voittamista jokaisella mahdollisella tavalla. Nyt asian muuttamiseksi on panostettu, mutta toisaalta se on tehty keskikentän tason kustannuksella. On hyvin mielenkiintoista nähdä, että pystyykö manageri Graham Potter luotsaamaan joukkueensa pelillisesti samalle tasolle, kuin viime kaudella. Jos hän siinä onnistuu, niin Brighton tulee taistelemaan tällä kaudella paikasta sarjan puolivälin tienoilla.

Joukkueiden pelaajien potentiaalissa on yllättävänkin suuri ero. Käytännössä näiden kahden miehistön pelaaminen eri sarjatasoilla ei olisi kenellekään suuri yllätys. Tässä ottelussa Brighton saattaisikin olla jopa hivenen alle 40-45% suosikki ja nykyisillä kertoimilla saammekin melkoisen varmasti 5% tuotto-odottaman meidän kohteellemme. Burnley on aika laaduton kokonaisuus, mutta sarjan ensimmäisillä kierroksilla aina kaikki on mahdollista ja näin ollen pelaajien kannattaakin olla varovaisia panoksiensa suhteen.

5€ ilmaisveto pelkästään rekisteröitymällä!

Jalkapallofanien todellinen pyhiinvaelluskohde Betsson tarjoaa kaikille uusille asiakkaille 5€ ilmaisvedon pelkästään rekisteröitymällä sivustolle. Voit rekkaamisen ohessa toki hyödyntää myös 100 % ensitalletusbonuksen aina 100 € asti.

 • Avaa ilmainen pelitili Betssonille tästä tai alla olevasta napista
 • 5 €:n ilmaisvetosi odottaa tililläsi ja voit käyttää sen mihin tahansa vedonlyönnin kohteeseen!
 • Voita halutessasi hyödyntää 100% bonuksen.
 • Aktivoi talletusbonus tilisi Bonukset-osiosta ja saat tuplana talletuksesi 100 € asti.
» Brighton
2.50
100% ensitalletusbonus 100€ asti
2.50
100€ ilmaisveto
2.50
100 € ilmaisveto
2.50
100 € ilmaisveto
2.45
100% ensitalletusbonus 300€ asti
2.45
Talleta 100€, pelaa 200€

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ