Tottenham

1.82

Valioliigassa pelaillaan tänään kolmen ottelun kierros, jossa vedonlyönnin kannalta paras kohde löytyy varmasti Burnleyn ja Tottenhamin välisessä ottelusta, jossa kotijoukkue taistelee selviämisestä putoamiselta ja vierasjoukkue paikasta Euroopan kentillä. Toisaalta lähtökohdat ovat molemmille mielenkiintoiset, mutta samalla niissä huomataan myös joukkueiden välinen tasoero. Ottelun pelipaikkana on tänään Turf Moor, jonka pinnoitteena toimii melkoisen nopea Desso GrassMastersin hybridinurmi. Aloitusvihellys puhallellaan pilliin tänään klo 21.30.

Kotijoukkueen tilanne ei tällä hetkellä näytä kovinkaan valoisalta

Kotijoukkue Burnley on tällä hetkellä taistelemassa sarjapaikastaan, mutta tilanne näyttää todella synkältä. Tällä hetkellä joukkue kuitenkin on tuloksellisesti mukavassa putkessa, mutta pelillisesti joukkueen tilanne ei näytä yhtään näin valoisalta. Kaiken lisäksi lähimmät viivan päällä olevat joukkueet ovat Everton ja Newcastle, jotka molemmat tekivät aika mittavia hankintoja tammikuussa estääkseen oman putoamisensa. Eli jos tällä hetkellä juurikin minun pitäisi veikata miten joukkueelle käy, niin kyllä ensi vuonna joukkueen paikka on sarjapykälää alempana.

Burnley pääsee tänään matkaan todennäköisesti aika hyvällä miehistöllä, sillä TarkowskiWestwood ja Taylor saattavat olla jopa kaikki tänään kentällä, vaikka heidän pelikuntonsa selviääkin vasta juuri ennen ottelua. Käytännössä siis joukkueesta varmasti sivussa ovat vain Vydra ja Gudmundsson. Toisaalta jos vaikka tämä koko puolustuksen kolmikko on sivussa, niin valmentaja Sean Dyche saa raapia päätään hivenen pidempään keksiäkseen joukkueellensa kunnon puolustuslinjan. Burnleyn elämä saattaa silti olla tänään hivenen vaikeaa, sillä Burnley ei ole oikeasti yhdelläkään osa-alueella pätkääkään vastustajaansa parempi.

Tottenham karisteli melkoisen apinan pois olkapäiltään

Tottenham vaelteli varjojen mailla kunnes eteen tuli ottelu jota ei kuulunut missään nimessä voittaa. Kyseessä on tietysti edellisellä kierroksella pelattu vierasottelu Manchester Cityä vastaan, jossa joukkueen tähtihyökkääjä Harry Kane päätti ottaa koko joukkueen reppuselkäänsä ja kaataa kotijoukkueen lähes henkilökohtaisesti. Allekirjoittanut väittäisikin tämän olevan melkoinen piristysruiske koko joukkueelle ja se varmasti näkyy myös tänään kentälle. Tämän lisäksi Tottenhamin suurimmat loukkaantumismurheet alkavat olemaan ohitse, sillä tänään joukkueesta sivussa on vain Tanganga ja Skipp.

Tottenhamin pelaaminen ei missään nimessä ole siis sitä mitä miehistöltä voi odottaa, mutta suurin syy Hammersin kyntämiseen viimeisinä viikkoina on kuitenkin ollut valtava yliyrittäminen ja joukkueen sisällä ollut painetila. Tottenhamilta odotetaan selkeästi pääsyä eurokentille ja näin ollen nykyinen tilanne ei heitä missään tapauksessa miellytä. Toisaalta totuus on sekin, että vaikka Hammersin esitys tänään ilmeisesti tulee riittämään kolmeen pisteeseen, niin tuolla pelaamisella se ei vielä eurokentille matkusta, joten pelin on myös mentävä pelitavallisesti eteenpäin.

» Tottenham
1.82
100 € ilmaisveto
1.76
30 € ilmaisveto

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ