Chelsea voittaa ja ottelussa tehdään alle 4.5 maalia

2.55

Valioliigan toisen ottelukierroksen mielenkiintoisin ottelu on aseteltu sunnuntain iltapeliksi ja siinä kohtaavan Chelsea ja Tottenham. Uuden omistajan keväällä löytänyt kotijoukkue lähtee otteluun vedonlyöntitoimistojen suosikkina ja siirtomarkkinoilta kesän jälkeen voittajana palannut Tottenham saa otteluun altavastaajan aseman. Pelipaikkana toimii tietenkin Stamford Bridge ja siannahka lyödään keskipisteeseen klo 18.30.

Kotijoukkueen suurin ongelma on ysipaikan pelaajan puute

Chelsean toiminnassa siirtomarkkinoilla lievää ihmetystä aiheutti se, että joukkue myi molemmat ysipaikan pelaajansa hankkimatta sellaista oikeastaan ollenkaan tilalle. Chelseassa flopannut Timo Werner lähti Leipzigin riveihin ihan viime päivinä ja Romelu Lukaku lähti omasta halustaan Interiin jo siirtoikkunan alussa. Tästä saakka varmasti monet fanit ovat odottaneet nimekkään ysipaikan pelaajan hankintaa, mutta ainakin vielä tällä kierroksella manageri Thomas Tuchelin on asetettava Manchester Citystä kesällä hankittu Raheem Sterling keskushyökkääjän paikalle. Tämä tarkoittanee sitä jälleen, että Mason Mount aloittaa laitalinkin paikalta.

Chelsea aloitti kautensa ansaitulla 0-1 vierasvoitolla Evertonia vastaan ja jo siinä ottelussa puute joukkueen viimeistelytaidossa oli lievästi näkyvissä. Jotenkin itselläni onkin vahva tunne, että varsinkin Liverpoolin ja Cityn haastamiseksi Chelsea tarvitsisi ainakin yhden maailmanluokan viimeistelijän vielä riveihinsä. Vaikka pelaajisto tuntui ostaneen hyvin Tuchelin pelitavan, niin mitään alati vaarallista joukkue ei pystynyt Evertonin päädyssä kaiken aikaa aiheuttamaan. Tänään Chelsean tuleekin olla selkeästi edellistä otteluaan vaarallisempi hyökkäyspäässä, mikäli se tahtoo voittaa kauden ensimmäisen kotiottelunsa.

Tottenhamilta vaaditaan tällä kaudella paikkaa neljän joukossa

Tottenham on pitkästä aikaa siinä tilanteessa, että joukkueeseen on selkeästi panostettu ja nyt on aika odottaa ihan oikeaa menestystä. Joukkueeseen sisään marsiivat kesän aikana muun muassa hyökkääjät Richarlison, laitalinkki Ivan Perisic ja Clement Lenglet. Tämän lisäksi joukkue vahvisti myös selkeästi oman miehistönsä syvyyttä ja manageri Antonio Contella onkin nyt selkeästi enemmän vaihtoehtoja esimerkiksi avauksen suhteen kuin viime kaudella. Tottenhamilta voidaankin odottaa tänä vuonna sijoitusta neljän parhaan joukkoon ja kaikki muu lienee pettymystä. Kausi alkoikin loistavasti, kun joukkue painoi kotikentällään Southamptonia turpaan lukemin 4-1.

Tottenham pelaa tällä kaudella ilmeisesti 3-4-2-1 formaatiolla, joka on hyvin lähellä 3-4-3 pelitapaa. Kärjen takana pelaavat Kulusevski ja Son ovat nimittäin ainakin ensimmäisten pelejen perusteella todella hyökkäävissä rooleissa ja näistä pelaajista Kulusevski on tottunutkin pelaamaan täysin hyökkääjänä, joten hänen istuttaminen paljoa alemmaksi tuskin onnistuu. Joukkueen suurin kysymysmerkki löytynee keskikentän keskustasta, jossa Bentancour ja Hojberg saattavat huippuseuroja vastaan joutua hivenen liian kovan paineen alaiseksi. Aika näyttää miten Conte tämän ongelman ratkaisee. Ysipaikalla seikkailee edelleen yksi koko sarjan parhaista hyökkääjistä Harry Kane, joka vaatii jokaisessa ottelussa erikoishuomiota osakseen. Tänään ottelun ainoa merkittävä poissaolo osuu Tottenhamin joukkueeseen, kun Lenglet on sivussa illan ottelusta

Chelsea on papereissamme suosikki, mutta kun joukkueen kerroin on painettu 2.20 tyyppisiin lukemiin, niin vaikea siitä on enää vaikea löytää tuotto-odottamaa. Tästä syystä availlaan hivenen bet builderia ja laitetaan kylkeen vaihtoehto ottelussa tehdään alle 4.5 maalia, jolloin saamme kertoimen nousemaan 2.55 maalin lukemiin. Ottelun maaliodottama on aika tasan 2.5 maalin luokkaa ja näin ollen vaatisi melkoisen ihmeen, että pallo kaivettaisi viisi kertaa maaliverkoista tämän päivän aikana.

» Chelsea voittaa ja ottelussa tehdään alle 4.5 maalia
2.55
100 € ilmaisveto
2.55
100 € ilmaisveto

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ