Tänään jatketaan jälleen Valioliigaa kokonaisen yhden ottelun voimin, kun Liverpoolissa toisensa kohtaavat sarjan hyvin aloittanut Everton ja kolmesta ottelustaan kokonaisen pisteen kahminut Burnley. Ottelun pelipaikkana toimii Goodison Park ja ottelu alkaa klo 21.45.

Everton on alkukaudesta pelannut hyvää futista

Kotijoukkue Everton on aloittanut kautensa suunnilleen juuri niin hyvin, kun joukkueelta uskalsi odottaa. Kaksi voittoa ja yksi tasapeli on hyvä saldo, kun vastassa ovat olleet Leeds, Brighton ja Southampton. Vaikka yksikään näistä joukkueista ei ole ihan sarjan kirkkaimmasta kärjestä, niin ei myöskään ilmaisia pisteitä ole ollut jaossa. Everton onkin pelannut aika hyvää futista ja ansainnut omat pisteensä. Esimerkiksi maaliodottaman mukaan joukkue olisi ansainnut 6.86 sarjapistettä, eli käytännössä juurikin tuon kasassa olevat seitsemän. Joukkueen suurin väriläiskä alkukaudesta on ollut Dominic Calvert-Lewin, joka on naputellut kolmessa sarjapelissä kolme maalia pelaten muutenkin hyviä otteluita.

Everton on nähty alkukaudesta 4-4-1-1 kokoonpanossa, joka on hivenen puolustava ilmestys nykyfutikseen. Toisaalta joukkueen linkit omistavat niin paljon vapauksia ylös päin, että jos miehistö piirrettäisi 4-2-3-1 muotoon, niin tokkopa kukaan eroa kovin helposti huomaisi silloin kun joukkue on pallollisena. Toisaalta nykyinen miehistö pallottomana vetäytyy pallon alle todella nopeasti ja pallonhallinta annetaan vastustajalle ehkä jopa hivenen liian helposti. Tästä osoituksena viime ottelu, jossa Brighton piti palloa jopa 64%. Toisaalta ottelun laukaukset merkattiin tasan ja maaliodottama merkattiin Evertonin eduksi 1.55 – 0.70. Evertonin miehistöstä tänään poissa on varmasti Fabian Delph. Lisäksi James Rodriguezin ja Tom Daviesin pelaaminen vaatisi pienehkön ihmeen. Coleman ja Calvert-Lewin puolestaan ovat ilmeisesti käytettävissä ainakin jossakin roolissa, vaikka miehillä pieniä kolhuja onkin.

Vierasjoukkueen taso ei päätä tällä hetkellä päätä huimaa

Burnleyn taso on tällä kaudella heikohko, vaikka joukkue tekikin ihan hyviä liikkeitä siirtomarkkinoilla. Nathan Collins hankittiin suoraksi korvaajaksi Norwichiin lähteneelle Ben GibsonilleMaxwel Cornet on laadukas hankinta, joka korvaa samalla myös Robbie Bradyn jättämää aukkoa ollen myös selkeästi paras valinta vasemman laitapakin paikalle. Aaron Lennon tuo mukavasti syvyyttä joukkueeseen ja Wayne Hennessey osaa kyllä tarvittaessa ottaa kopin pallosta. Nämä hankinnat paransivat huomattavasti joukkueen asemia taistelusta putoamista vastaan, mutta sitä korkeammalla joukkueen osakkeet eivät vieläkään missään nimessä ole.

Burnley on pelannut tähän mennessä kolme ottelua, joissa vastassa ovat olleet Leeds, Liverpool ja Brighton. Näistä otteluista joukkue on ansainnut maaliodottaman mukaan jopa 3.27 pistettä, mutta sarjataulukossa pisteitä seisoo tasan yksi. Toisaalta tämäkään nyt ei ole mikään ihan karmea vääryys, sillä vaikea olisi sanoa joukkueen olleen missään ottelussa vastustajaansa parempi. Maaliodottamaa joukkuetta vastaan on pystytty kolmen ottelun aikana luomaan yli viiden maalin verran, joka on aika valtava määrä. Sama meno taitaa jatkua tänäänkin, kun joukkue jatkaa otteluitaan Liverpoolissa.

Kotietu on viimeistään liikaa tämän päivän vieraille

Tänään kotijoukkue on taitotasoltaan parempi, pelisysteemiltään ehjempi ja heillä on myöskin kotietu puolellaan. Jalkapallossa on aina jonkinlainen todennäköisyys kaikille tuloksille, mutta tänään kotivoiton todennäköisyys on mielestämme sen verran suuri, että vetokohteen valintaan ei nyt liian suuria kikkailuita tarvita. Kotijoukkueen voiton todennäköisyydeksi kun saimme noin 61-62% on kohde kuitenkin edelleen pelattavissa.

» Everton
1.68
100% ensitalletusbonus 100€ asti
1.68
100 € ilmaisveto
1.68
100€ ilmaisveto
1.68
100 € ilmaisveto
1.66
100% ensitalletusbonus 300€ asti
1.66
Talleta 100€, pelaa 200€

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ