Chelsea yli 1.5 maalia

1.81

Tänään avataan Valioliigakausi 12 joukkueen osalta. Tässä vihjeessä me otamme tarkasteluun illan pääottelun jossa toisistaan mittaa ottavat Everton ja Chelsea. Kesän jäljiltä joukkueet lähtevät matkaan hyvin erilaisista lähtökohdista, kun Chelsea onnistui siirtoikkunassaan vallan mukavasti, mutta Evertonin kohdalla kyseessä oli jos ei katastrofi, niin ainakin selkeä epäonnistuminen. Ottelu Goodison Parkilla alkaa tänään klo 19.30.

Evertonissa ei tällä kaudella europeleistä haaveilla

Kotijoukkueen siirtoikkuna oli todellakin aika murheellista katsottavaa. Ovesta kävelivät alkuun ulos edelleen ilman seuraa olevat Gylfi Sigurdsson ja Fabian Delph. Tämän jälkeen Jarrad Brantwaite lähti PSV:hen myös ilmeisesti ilmaisina siirtoina. Tähän kun lisättiin Richarlisonin poistuminen Tottenhamiin 58 miljoonalla, niin jokainen seuran fani odotti varmasti paljon tämän kesän hankinnoilta, jotka ovat ainakin tähän mennessä olleet valtava pettymys, kun joukkueeseen ovat tulleet vain toppari James Tarkowski ja laitapelaaja Dwight McNeil. Toisaalta kun Everton näistä lähtijöistään nettosi ainoastaan vajaat 60 miljoonaa, niin on hyvä kysymys mistä rahasta tulevat hankinnat olisi maksettu.

Managerina toimivalla Frank Lampardilla onkin valtava työ yrittää raahata Everton edes sarjan puoleen väliin ja europelit voidaan kyllä unohtaa jo saman tien. Varsinkin kun myös manageri Lampardilta ei mitään valtavan loistavaa suorittamista ole nähty sen jälkeen kun mies poistui kentän sisäpuolelta valmentajan penkille. Lampard saattaakin olla jopa ensimmäisiä miehiä jonka työpaikka on tällä kaudella vaakalaudalla, jos Evertonin alkukausi lähtee heikosti käyntiin. Tätä edesauttaa kyllä alkukauden helpohko otteluohjelma, jossa kahden ensimmäisen kovan vastustajan jälkeen vastaan kävelevät lähinnä sarjan häntäpäähän povatut joukkueet.

Chelsea on tänään myös vedonlyöjien valtava ennakkosuosikki

Chelsea on tänään ottelun suosikki varmaan aivan kaikkien papereissa ja niin tietty myös meidänkin. Uuden omistajan toukokuussa löytänyt seura menee nykyään Todd Boehlyn omistuksessa. Yhdysvaltalainen pankkiiri on aivan umpirikas mies, jonka ostotarjous jalkapalloseurasta oli kuitenkin pienoinen yllätys. Boehly on nimittäin urheilurintamalla hivenen uudempi tuttavuus, joka omistaa kuitenkin jo Los Angeles Dodgers -baseball-joukkueen. Kyseessä on kuitenkin sinällään valtavan hyvä omistaja faneilleen, että mies omaa ajatustaan urheilujohtamisesta avasi vuonna 2020 Dodgersin voittaman World Seriesin jälkeen lausuen seuraavaa – Mitä useammin voitamme World Seriesin, sitä arvokkaammaksi tämä seura kasvaa.

Tämä on myös nähty heti siirtoikkunassa kun joukkue latasi ilmaan runsaat 178 miljoonaa euroa. Tosin tässä yksi syy oli se, että ainoa pelaaja josta seura sai myyntituloja oli Romelu Lukaku, jonka siirrosta Inter Milan maksoi kokonaiset 8 miljoonaa euroa. Tulijoiden joukossa jo tähän mennessä ovat Marc CucurellaKalidou Koulibaly ja Raheem Sterling. Tämän lisäksi seura hankki yhdellä 50 miljoonalla silkkaa tulevaisuutta, joten ainakin tällä hetkellä tuntuu siltä, että rahahanat seuran suuntaan ovat edelleen omistajan osalta mukavasti raollaan. Kaiken lisäksi manageri Thomas Tuchel tuo penkin taakse aina taattua laatua, joten Chelsea on jälleen tälläkin kaudella suosikki taistelemaan sijoista neljän joukossa. Me odotammekin Chelsean ottavan lentävän startin kauteen ja tänään tässä sijaiskärsijäksi joutuu Evertonin pelaajat ja kotiyleisö.

» Chelsea yli 1.5 maalia
1.81
100 € ilmaisveto
1.81
100 € ilmaisveto
1.76
30 € ilmaisveto

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ