Aston Villa sijoittuu 10 parhaan joukkoon

1.80

Aston Villa yli 49.5 pistettä @1.65 William Hill

Kun tälle kaudelle etsitään mustaa hevosta, niin ainakin meidän katseemme kiinnittyvät vahvasti Aston Villan rivistöön. Manageri Steven Gerrard ei ole vielä tehnyt urallaan penkin takana mitään älyttömän vakuuttavaa, mutta nyt siihen olisi todella hyvä mahdollisuus, sillä seura on todellakin panostanut tämän kauden joukkueeseensa selkeästi edellisiä vuosia enemmän.

Joukkueeseen hankittiinkin varsinkin puolustuspään osaamista, kun sisään astelivat toppari Diego Carlos ja alempana keskikenttänä viihtyvä Boubacar Kamara. Näistä varsinkin jälkimmäisen poimiminen suurempien seurojen edestä vapailta markkinoilta osoittaa jotain sellaista, johon Aston Villan organisaatiossa ei ole totuttu. Myös hyökkäykseen saatiin hivenen lisätehoja, kun Philippe Coutinho siirtyi Barcelonasta Gerardin johtaman miehistön vahvuuteen.

Totuus edelleen on kuitenkin se, että kuuden parhaan joukkoon pääsemiseen tässä sarjassa vaadittaisi edelleen Aston Villalta pienoinen ihme. Top kutosen ennalta ajatellen muodostavat tänäkin vuonna Manchester City, Liiverpool, Tottenham, Chelsea, Manchester United ja Arsenal. Tämän jälkeen seuraavat sijat ovat kuitenkin jo aivan realistisia tavoitteita Aston Villalle. Käytännössä seitsemännelle sijalle sarjassa on tyrkyllä meidän papereissamme jtällä hetkellä joku kolmikosta Leicester, West Ham ja Aston Villa.

Täytyy kuitenkin muistaa, että Newcastlella on edelleen käytössään loputon kassa, mikäli joukkue löytää markkinoilta vielä liikahtavia palasia joukkueensa kehittämiseksi. Joka tapauksessa Aston Villa tulee napsimaan sarjassa lähes 60 pistettä ja sillä irtoaa varmasti jo paikka kymmenen joukossa.

Marcus Rashford yli 8.5 maalia @2.15 William Hill

Lisäksi meillä on kasassa nippu pelaajakohtaisia vetoja, joissa viime kaudella hivenen epäonnistuneet tai loukkaantumisista kärsineet pelaajat ovat useasti pääosissa. Ensimmäisenä poimimme lapulle Manchester Unitedin Marcus Rashfordin, jonka koko viime kausi meni aivan perseelleen loukkaantumisten takia EM-kisoja myöden. Tilille kirjattiin kokonaiset 25 Valioliigaottelua, jossa aivan puolikuntoinen Rashford teki neljä maalia. Tätä edeltävällä kaudella vastustajan reppu soi kuitenkin jo 11 kertaa 35 ottelussa, ja kun nyt pelejä on kertymässä suunnilleen sama määrä, niin eiköhän mies laita noin 50% varmuudella pallon yli kahdeksan kertaa vastustajan maaliin.

Christian Eriksen yli 3.5 maalia @2.10 William Hill

Myös toinen poimintamme tulee Manchester Unitedista, kun Suomea vastaan sydänkohtauksen saanut Christian Eriksen on saanut omaksi maalirajakseen huikeat 3.5 maalia. Tämä veto olisi todella epävarma mikäli sääntöihin ei olisi kirjattu vedon menevän voidiksi, jos mies ei pelaa vähintään 50% otteluista tai jos pelaaja ei lopeta kautta samassa seurassa. Näin ollen jos Eriksen ei tule täyteen pelikuntoon ja löydä virettään, emme menetä rahojamme. Toisaalta jos tanskalainen pelaa omalla tasollaan yli 25 ottelua tulee vastustajan reppu soimaan aika suurella todennäköisyydellä vähintään neljään otteeseen.

» Aston Villa sijoittuu 10 parhaan joukkoon
1.80
100 € ilmaisveto
1.80
100 € ilmaisveto

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ