Taistelu Valioliigan mestaruudesta jatkuu, kun tämän päivän ainoassa ottelussa kentälle marssii jälleen yksi mestarisuosikeista Liverpool kohtaa vierasottelussaan viime kauden yhden suurimmista onnistujista eli Leedsin. Ottelu pelipaikkana toimii tietysti Elland Road ja pallo läväytetään keskipisteeseen klo 18.30.

Pystyykö Leeds uusimaan viime vuoden menestyksensä

Leedsin viimekausi ei välttämättä menestyksen osalta ollut jättimäinen yllätys, mutta hivenen yläkanttiin yhdeksänneksi sijoittunut joukkue koko kauden pystyi suorittamaan. Totuus kuitenkin lienee se, että joukkueen yksilötaitoa jos katsotaan, niin yksikään sijoitus puolivälin yläpuolelta ei olisi mahdollinen, mutta Marcelo Bielsa on edelliset kaksi vuotta pystynyt antamaan omalle joukkueelleen pelitavallisen etulyöntiaseman oikeastaan pelistä toiseen. Joukkueen gegenpress tyyppinen prässipeli on hivenen omalaatuinen, mutta toimiva systeemi, joka sopii täydellisesti joukkueen miehistölle. Ongelmana siinä tuntuu olevan ainoastaan se, että suurta muunneltavuutta siitä ei löydy.

Leedsin hyökkääminen tukeutuu nopeeseen suunnanmuutospelaamiseen ja myös joukkueen tähtipelaaja Patrick Bamfordin suorittamiseen. Bamford taputtelikin viime kaudella huikeat 17 täysosumaa ja oli koko Valioliigan maalipörssissä viides. Jotain pahaa mies on kuitenkin Englannin maajoukkueen johdolle tehnyt, sillä maajoukkueessa miestä ei ole kentällä nähty, kuin yhdessä ottelussa. Bielsa on uskollinen omalle taktiikalleen, joka pohjautuu 4-1-4-1 peliformaattiin. Laitalinkit saavat vähän enemmän vapauksia ylöspäin ja laitapakkien nousut ovat pelitavalle tärkeitä. Tämä ehkä korostuu myös siinä, että viime kaudella linkkinä pelannut Stuart Dallas istutettiin laitapakin tontille tälle kaudelle. Puolustussuuntaan Leeds kuitenkin vähän vuotaa ja tämä vuoto ei ainakaan tälle kaudelle ole heikentynyt. Poissaolo-osastokin on aika hiljanen, kun joukkueelta puuttuu ainoastaan Robin Koch

Liverpoolissa haaveillaan jälleen mestaruudesta

Liverpoolissa haaveillaan jälleen Manchester Cityn haastamisesta ja mestaruudesta. Tällä kaudella haaste on joka tapauksessa suurempi, sillä jos City sattuisi horjumaan on vastassa myös erittäin laadukkaat Manchester Unitedin ja Chelsean joukkueet, joten mestaruus ei itsestään kaadu Liverpoolin syliin, niin kuin kaksi vuotta sitten, jolloin kaikki muut kärkijoukkueet kompastelivat vuorotellen puolenvälin alapuolella oleville joukkueille. Tällä kaudella mestaruuteen vaaditaankin melkoisen varmasti merkittävää voittokulkua, mutta siihen myös Liverpoolilla on kaikki valmiudet. Joukkue ei ole viime kaudesta juurikaan muuttunut ainoat merkittävät muutokset olivat Wijnaldumin poistuminen Pariisiin ja Konaten siirto vahvistamaan Liverpoolin toppariosastoa.

Liverpoolin pelaajatilanne on jälleen pitkästä aikaa oikeastaan kiitettävä. Minaminon pelaaminen olisi suorastaan pieni ihme ja Roberto Firmino on aivan varmasti poissa, muuten joukkueen miehistö on paras mahdollinen. Liverpoolin pelitapa on jo varmasti tullut kaikille tutuksi, kun manageri Jürgen Klopp on erittäin uskollinen 4-3-3 tiki takan kannattaja. Miehellä on myös käsissään miehistö joka taipuu loistavasti kyseiseen pelisysteemiin. Firminon paikalle on tarjolla esimerkiksi Diogo Jota joka pystyy kyllä tarvittavan suorituksen ysipaikalla tekemään, vaikka ei varmasti pääse kentällä ollessaan Firminon tasolle.

Liverpool ei taida antaa kotijoukkueelle hippakaan

Kotijoukkue on ihanan sympaattinen nippu, jolle toivoisi mielellään menestystä, mutta kun jo ensimmäisessä kohtaamisessa ManUa vastaan oli huomattavissa, että ihan kaikkeen ei vain millään taso riitä, niin tänään ei myöskään kannata ihan liikaa odottaa. Leeds saattaa tekopaikoista onnistuessaan päästä vieraita horjuttamaan, mutta ei sen puolesta välttämättä kannata vetoa lyödä.

Koppaa 500% bonus

BOOM! Vedonlyöntisivusto NordicBet hemmottelee uusia asiakkaita koko syyskuun ajan tarjoamalla 500 % ensitalletusbonuksen. Saat 10 € talletuksella 60 € pelirahaa. Kierrätysvaatimus on 8Xbonusraha 1,50 kertoimella, eli tässä tapauksessa sinun tarvitsee kierrättää 480 € kotiuttaaksesi voitot – ei paha.

NordicBet näyttää myös urheilua suorina lähetyksinä omassa livestream -palvelussaan ja pääset nauttimaan Euroopan huippufutiksen lisäksi KHL– ja CHL-kauden ottelut suorana. Hyvien kohteiden lisäksi on siis tarjolla myös urheilua suorina lähetyksinä. Voitot voit kotiuttaa omalla tilille viidessä minuutissa.

» Liverpool -1.0
2.24
Talleta 25 €, saat 75 € pelikassan!
2.24
100% ensitalletusbonus 100€ asti
2.24
Eurolla 10€ ilmaisveto
2.24
Talleta 10€ Pelaa 60€
2.23
100% ensitalletusbonus 300€ asti
2.23
100% ensitalletusbonus 100€ asti

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ