Molemmat joukkueet tekevät maalin

1.85

Tänään Valioliigan osalta kierroksen huipentaa iltaottelu jossa vastakkain ovat Liverpool ja West Ham. Tästä ottelusta löydämme mielestämme myös päivän parhaan vetokohteen Valioliigan osalta. Ottelupaikkana toimii tietysti Anfield ja ottelu alkaa klo. 19.30.

Kotijoukkue pyrkii taistelemaan edelleen mestaruudesta

Liverpoolin osalta kausi on saanut jälleen aivan uutta mielenkiintoa, kun Manchester City on alkanut esittelemään ihmisille aivan normaalin kuolevaisen elkeitä. Cityn pienen horjahtelun ansiosta Liverpool onkin ainoastaan kuuden pisteen päässä sarjan kärkipaikasta yhden pelin Cityä vähemmän pelanneena. Käytännössä siis jos Liverpool voittaa tänään on se jälleen täydellisesti mukana mestaruustaistossa. Tätä helpottaa suuresti Liverpoolin mainio loukkaantumistilanne, kun joukkueelta ei välttämättä ole tänään yhtäkään miestä sivussa tositoimista. Tosin esimerkiksi Firminon pelikunnosta ei ole vielä takeita.

Liverpoolin pelaamisessa onkin nähtävissä jälleen mestaruusvuoden kaltaisia ominaisuuksia, sillä joukkueen pelillinen tekeminen on jälleen mennyt eteenpäin tasaiseen tahtiin koko kauden ajan. Tämä tietysti näkyy myös tuloksissa ja joukkue tanssahteleekin ujossa 11 ottelun voittoputkessa tämän illan otteluun. Voitaisikin sanoa, että 1.3 tyyppiset kertoimet tämän illan kotijoukkueelle ovat nekin kaikki ylikertoimia ja myös niihin voi vedonlyöjä iskeä kiinni ilman suurempaa perseenraavintahäpeää.

West Ham ei kestänyt peliruuhkia, eikä loukkaantumisia

Alkukaudesta sarjan väriläiskänä toiminut West Ham on viime aikoina saanut mittavan määrän harmaan sävyjä omaan niskaansa, mutta sentään aivan maalarin valkoisella joukkuetta ei vielä ole sävytetty. Suurimpana syynä tähän voidaan pitää pieniä otteluruuhkia ja muutamia loukkaantumisia, joita kohtalaisen kapealla rosterilla operoiva miehistö ei vain kestänyt. Edelliseen seitsemään sarjaotteluun vain kaksi voittoa kerännyt joukkue onkin tippunut taistelemaan tällä hetkellä europaikoista ja siinäkään taistelussa ei West Hamia voi ihan suurimpana suosikkina pitää.

Tänäänkin joukkueen voitto olisi kyllä valtava yllätys varsinkin kun rosterista puuttuvat Yarmolenko, Masuaku ja Coufal. Myös italialainen Ogbonna on poissa, mutta hänen poissaolonsa ei voimasuhteita liikuta mihinkään suuntaan. Käytännössä kuitenkin West Hamin joukkueesta puuttuu tänään iso annos taitoa, tekniikkaa ja kokemusta, jonka menettämiseen tällä miehistöllä sarjan huippujoukkueita vastaan ei pitäisi olla varaa.

Tämän päivän maaliodottama lienee kohtalaisen korkea.

Anfieldin hivenen normaalia pienempi kenttä ja nopea alusta on aina maaliodottaman kannalta muutaman kymmenyksen sitä nostattava asia. Myöskin Liverpoolin pelitapa kotikentällä on ollut hivenen vieraspelaamista rohkeampaa. Joukkue tuskin tänäänkään lähtee hakemaan mitään rauhallista 1-0 voittoa, vaan kentällä riittää vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Näin ollen molempien joukkueiden maalille saatavista kertoimista pystytäänkin poimimaan mukava noin 5% tuotto-odottama.

 

 

» Molemmat joukkueet tekevät maalin
1.85
100 € ilmaisveto
1.85
100 € ilmaisveto
1.78
30 € ilmaisveto

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ