Alle 3.5 maalia ja yli 8.5 kulmapotkua

1.84

Tänään Manchesterin illassa otellaan tämän illan yksi mielenkiintoisimmista jalkapallo-otteluista, kun kotijoukkue Manchester United saa vastaansa Arsenalin. Kotijoukkue lähtee otteluun edelleen Michael Carrickin johdolla, sillä Ralf Rangnick odottelee edelleen oman työlupansa allekirjoittamista. Illalla olosuhteet ottelulle ovat loistavat, sillä sääennuste lupaa Manchesteriin pilvistä ja tyyntä säätä. Lisäksi myös lämpötilan pitäisi olla muutaman asteen verran plussan puolella. Pelipaikkana toimii siis Old Trafford ja ottelu alkaa klo 22.15

Kotijoukkue on ollut valtavan heikko koko kauden

Kotijoukkue Machester United on ollut koko kauden jopa häpeällisen huono. Vasta kymmenentenä olevan joukkueen kannalta on vaikea keksiä edes mitään selityksiä huonolle menestykselle, sillä joukkue on optadatan mukaan tehdyssä sarjataulukossa vasta sijalla 14, joten käytännössä ManU on saanut pisteitä jopa enemmän, kun se olisi pelitilanteiden mukaan ansainnut. Joukkueen peliesityksiä onkin ollut aivan karmea katsoa. Tämä ei ole muuttunut mihinkään myöskään väliaikaismanageri Carrickin johdolla, jonka luotsaama joukkue olisi suoraan sanottuna ansainnut Villarealia vastaan korkeintaan tasapelin loistavan lopun ansiosta ja Chelseaa vastaan turpaan oikein kunnolla. Pelillisesti ManU ei ole siis esittänyt mitään parempaa, kuin ennen managerinsa potkuja.

Käytännössä suurimman ihmettelyn Carrickin peluuttamistavassa on kuitenkin aiheuttanut se, että mies ei tunnu arvostavan pallollista osaamista ollenkaan. Millon keskikentän pallollisessa vastuussa seikkailevat Matic ja Fred tai vaihtoehtoisesti McTominay ja van de Beek. Varsinkin jälkimmäinen kaksikko oli täydellinen katastrofi Villarealia vastaan ja pelin kuva muuttuikin täysin, kun Rashford ja Fernandes päästettiin kentälle. Toinen huomattava seikka on se, että Carrick on istuttanut penkillä jo Rashfordin ja Fernandesin lisäksi myös Ronaldon, jonka vaarallisuutta joukkue olisi todellakin kaivannut edellisessä ottelussa Chelsea vastaan. Nyt vedonlyöjän kannattaakin olla tarkkana millaisen avauksen Manchester Unitedin valmennus tähän otteluun arpoo. Poissoloista voidaan todeta sen verran, että Pogba, Cavani ja Varane ovat edelleen varmasti sivussa ja Shawn tilanne selviää vasta juuri ennen peliä. Maguire on pelikieltonsa kärsinyt ja mies on tänään käytettävissä.

Voisiko tämä sittenkin olla Arsenalin vuosi

Tämä kysymys on pyörinyt monien tykkimiesten kannattajien huulilla sen jälkeen, kun joukkueen manageri Mikael Arteta sai joukkueen pelin kulkemaan alkukauden täydellisen katastrofin jälkeen. Arsenalin peli toimiikin varsinkin kotikentällä kohtalaisen hyvin, mutta vieraissa joukkueen pelaaminen on ollut täydellistä tuskaa. Edellinen vieraottelu Liverpoolia vastaan tietty päättyi 4-0 selkäsaunaan lähinnä epäreilujen jakojen johdosta, mutta sitä ennen käydyt ottelut Leicesteriä, Brightonia ja Burnleytä vastaan eivät myöskään anna mitään aihetta juhlaan, vaikka näistä otteluista joukkue ottikin kaikki tämän vuoden vieraspinnansa voittamalla Leicesterin ja Burnleyn, sekä pelaamalla tasan Brigtonia vastaan. Pelillisesti näistä otteluista voi kuitenkin puhtaat paperit antaa ainoastaan Leicesteriä vastaan käydystä ottelusta, jossa aikainen 0-2 johtoasema säilyi loppuun saakka. Brightonia vastaan joukkue olisi ansainnut turpaan ja Burnleykin olisi ansainnut omasta kotiottelustaan vähintään yhden pisteen.

Kotijoukkueena toisaalta Arsenal on ollut oikein hyvä ja sinälläänhän kyseessä siis voisikin olla Arsenalin vuosi. Ainoa haaste joukkueella tuntuu olevan kotikentän otteiden siirtäminen vieraskentille. Edistyneemmän datan mukaan siis Arsenal on koko sarjan heikoin vierasjoukkue, joka on kuudessa vierasottelussaan luonut maaliodottamaa ainoastaan 3,98 maalin verran, tehnyt vain kolme maalia ja ansainnut xPTS tilastoon kokonaiset 3,69 pistettä, joka on siis vähiten koko Valioliigassa. Arsenalin poissaoloista voidaan varmasti todeta Xhakan ja Kolasinacin olevan sivussa, kun taas Sakan kohdalla joukkueen sisäpiiristä on tullut tietoa, että mies saataisi tänään jollain toimenpiteillä ainakin jonkinlaiseen pelikuntoon. Muuten Artetalla onkin käytössään paras mahdollinen miehitys

Vetokohteen valinta on tänään kaikkea muuta kuin helppoa

Tämän päivän vetokohteen valinnassa on keskimääräistä enemmän muuttujia. Mikä on kotijoukkueen motivaation tila, kun Carrick on viimeistä päivää penkin takana ja uuden managerin nimi on selvillä. Pelaako joukkue jo Rangnickin miehistöllä, vai tuleeko keskikentän täytteeksi jälleen Matic, McTominay ja vaikka van de Beek, jolloin mitään suurempaa pelinrakentelua ei varmasti kannata odottaa. Olisiko aika jo laittaan Fernandes, Ronaldo ja Rashford kaikki vaikka penkille yhtä aikaa, tai vaikka De Gea, joka on ollut joukkueen ylivoimaisesti paras pelaaja viimeisen kuukauden ajan.

Vierasjoukkueen kannalta voidaan miettiä tuleeko kentälle koko sarjan heikoin vierasjoukkue, vai joko olisi myös vieraskentälle odotettavissa edes osittain sama Arsenal, joka esiintyy kotiotteluissa? Muuttujia on siis todella paljon. Ainoa mikä ei muutu on se, että molempien joukkueiden hyökkäyspelaaminen perustuu edelleen hyökkäys yksilöiden suorittamiseen ja sattumiin, kun tällä tasolla sen tulisi perustua hallittuihin osittain opetelluihin asioihin ja pelitavan mahdollistamiin pieneen tilaan syntyvien ylivoimatilanteiden ratkaisemiseen. Tästä syystä hyökkäykset myös ajautuvat monesti laitasektoreille ja näin ollen ottelussa saatettaisi nähdä joitakin kulmapotkuja ja tämän varaan me rakennamme oman vetomme bet builderin kautta.

 

» Alle 3.5 maalia ja yli 8.5 kulmapotkua
1.84
100% ensitalletusbonus 100€ asti
1.84
100€ ilmaisveto
1.84
100 € ilmaisveto
1.84
100 € ilmaisveto

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ