Manchester United ja alle 4.5 maalia

1.60

11.9.2021 on se päivämäärä, kun Cristiano Ronaldo palaa takaisin legendaariselle unelmien teatterille, eli Old Traffordille. Samassa CR7 palaa jälleen myös Valioliigaan ja Manchester Unitediin, sillä kyseessä on miehen ensimmäinen ottelu tällä haavaa uudessa seurassaan. Vastaansa tässä ottelussa ManU saa Newcastlen, jolle ainakin ennen ottelua jää aika vahvasti osallistujan rooli, kun kaikkien katseet kiinnittyvät ainoastaan yhteen mieheen. Kyseinen spektaakkeli alkaa Manchesterissa klo 17.00.

Pystyykö yksi mies tekemään joukkueesta mestarisuosikin

Kun puhutaan nykypäivän Ronaldosta, niin kyseessä ei ole enää nuori poika. 36-vuotias portugalilainen onkin joidenkin mielestä jo vanha jalkapalloilijaksi ja myös miehen viime kauden otteita on kyseenalaistettu ja ehkä syystäkin, koska Ronaldo on itse asettanut oman rimansa aika korkealle uransa aikana. Täytyy kuitenkin muistaa, että samalla kun puhutaan Ronaldon viime kauden epäonnistumisesta, niin mies paukutti kyseisellä kaudella kuitenkin 29 maalia ja teki esimerkiksi viisi maalia enemmän, kuin Chelsean huippuhankinta Romelu Lukaku. Eli jos halutaan miettiä kuinka paljon Ronaldo tuo lisää tulivoimaa Unitediin, niin vastaus on kerrassaan perkeleesti. Mies myös sopii kuin nakutettu nykyiseen 4-2-3-1 pelimuotoon, jossa laitahyökkääjien vastuu alaspäin on ollut kohtalaisen pieni.

Manchester Unitedilla on jälleen tietysti myös poissaoloja, kun Jones, Henderson, Telles ja Rashford ovat varmasti sivussa. Näistä lähinnä Rashford on jonkin luokan menetys. Lisäksi hyvää alkukautta pelannu McTominay taitaa olla odotuksista huolimatta edelleen poissa, mutta Jadon Sancho on kuntoutunut viimein täyteen pelikuntoon. Nyt Sanchon olisikin aika näyttää hivenen osaamistaan myös norjalaiselle päävalmentajalle, jos paikka avauksessa kauden mittaan kiinnostaa. Kaiken kaikkiaan kotijoukkue pääsee siis lähtemään otteluun todella hyvistä lähtökohdista ja ottelun voittajasta ei pitäisi olla epäselvyyttä.

Newcastlella todella valtava vuori kiivettävänä

Jos vierasjoukkueen tehtävä tuntuu vaikealta jo lähtökohtaisesti, niin myöskään joukkueen ongelmat kokoonpanon kanssa eivät helpota asiaa. Magpiesien toivo tässä pelissä ennalta ajateltuna piti olla Callum Wilson ja hänen yksilösuoritukset, mutta kun mies on loukkaantuneena poppareita vetämässä, niin se toivo voidaan unohtaa. Lisäksi joukkueelta puuttuu avauksen keskikenttämies Ryan Frasier, joka on isossa roolissa joukkueen pelaamisessa. Myöskin Jonjo Shelvey puuttuu, joten keskikentän miehistön kanssa saattaa olla suurehkoja haasteita. Muita varmoja sivussa olijoita ovat Anderson ja Dubravka. Tämän lisäksi joukkue on nimennyt kasan pelaajia, joiden pelikunto ratkeaa vasta ennen ottelua. Näiden mukana on esimerkiksi Miguel Almiron, joka olisi melkein pakko saada raahattua joukkueen keskikentän avuksi.

Newcastle tulee huomenna pelaamaan 5-3-2, 5-3-1-1 tai 5-4-1 miehistöllä. Joukkueen valmentaja Steve Bruce tykkää piirtää joukkueen muodostelman kolmen puolustajan mukaan, mutta kuten jo West Hamia vastaan nähtiin, niin jos vastustajan taso nousee yhtään, niin laitalinkit ovat täydellisiä laitapakkeja. Muuten heidän ajatuksensa olisi pelata Wing Backin roolissa. Myöskin Wilsonin poissaolo saattaa tarkoittaa sitä, että kun joukkueella ei ole kahta selkeästi taidokasta kärkeä, niin Bruce saattaa laittaa kentälle puhtaasti yhden kärkipelaajan ja lähteä täysin puolustamaan omaa maaliaan. Tässä onnistumiselle ei kuitenkaan voida suuria todennäköisyyksiä antaa.

Vetolinjan kanssa pieni kikkailu kannattaa varmasti

Tänään vetolinjan löytäminen otteluun tuntui aluksi hankalalta, mutta pienellä kikkailulla linja löytyi helposti. Ronaldon saapuminen otteluun nosti arvattavasti ottelun maaliodottamaa suhteettoman paljon, mutta neljän maalin linjaa kun ei oikein löytynyt ja 3.5 maalia sisältää kuitenkin vielä hivenen liiallista riskiä, sillä kotijoukkueen puolustus ei vielä ole maailman vakuuttavimmalla tasolla, niin me rakensimme pienen kombovedon, koska vieraiden poissaolot estävät heidän taistelemisen vierasvoitosta. Siitä huolimatta Bruce osaa puolustuksen organisoida ja suuria maalijuhlia ei ole odotettavissa. Uskomme viiden maalin olevan jo liikaa.

Koppaa 500% bonus

BOOM! Vedonlyöntisivusto NordicBet hemmottelee uusia asiakkaita koko syyskuun ajan tarjoamalla 500 % ensitalletusbonuksen. Saat 10 € talletuksella 60 € pelirahaa. Kierrätysvaatimus on 8Xbonusraha 1,50 kertoimella, eli tässä tapauksessa sinun tarvitsee kierrättää 480 € kotiuttaaksesi voitot – ei paha.

NordicBet näyttää myös urheilua suorina lähetyksinä omassa livestream -palvelussaan ja pääset nauttimaan Euroopan huippufutiksen lisäksi KHL– ja CHL-kauden ottelut suorana. Hyvien kohteiden lisäksi on siis tarjolla myös urheilua suorina lähetyksinä. Voitot voit kotiuttaa omalla tilille viidessä minuutissa.

» Manchester United ja alle 4.5 maalia
1.60
100% ensitalletusbonus 100€ asti
1.60
100 € ilmaisveto
1.60
100€ ilmaisveto
1.60
100 € ilmaisveto

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ