Leeds

2.32

Tänään Valioliiga jatkuu yhden ottelun voimin, Newcastle United isännöi toista alkukautensa heikosti aloittanutta joukkuettä, eli Leeds Unitedia. Joukkueista molemmat etsivät edelleen kauden ensimmäistä voittoaan, kun Newcastle on saalistanut kokonaisen yhden pisteen ja Leeds molemmat kaksi. Ottelun pelipaikkana toimii St. James’ Park ja siannahka tärähtää keskelle klo 22.00.

Newcastle tuntuu olevan pelillisesti aivan hukassa

Magpies lempinimeä kantava kotijoukkue on aloittanut kautensa lähes katastrofalisesti. Joukkue kohtasi edellisellä kierroksella ManU:n häviten 4-1. Tätä ennen vastassa on ollut kolme joukkuetta, joista olisi voinut saada jotain tulosta, eli Southampton, Aston Villa ja West Ham. Näistä peleistä joukkue on pystynyt taikomaan tililleen kuitenkin ainoastaan yhden pisteen Southamptonia vastaan tulleen tasapelin ansiosta. Lisäksi joukkueen otteet eivät myöskään ole pelillisesti antaneet suuria hurraamisen aiheita. Käytännössä välillä näyttääkin siltä, että Steve Brucen taktiikka on lähinnä kova puolustus ja sen jälkeen käsien pitäminen ristissä. Pallollisessa pelissä taktiikkana taitaakin olla se, että pidetään vähän palloa ja toivotaan Callum Wilsonin tai Allan Saint-Maximin tekevän jotain hienoa yksin tai yhdessä.

Kotijoukkue on totuttu näkemään kentällä 3-5-2 muodostelmassa joka on kuitenkin tällä kaudella muokkautunut melkein aloitusvihellyksestä 5-3-2 muotoon, kun wing backin rooleissa pelaavat laitapelaajat, ovat meinanneet jumittua hieman liiaksi laitapakin rooleihin. Myöskin kolmen topparin linja on ollut laitapakkien noustessa useasti ongelmissa, koska laitasektoreiden puolustaminen ei meinaa onnistua millään. Muutenkin puolustuksen organisointi on onnistunut yllättävän huonosti, sillä manageri Brucen vahvuus on yleisesti ollut nimen omaan oman pään pelaaminen ja puolustuksen organisointi. Newcastlen kannalta onkin erittäin huolestuttavaa, että joukkue on tällä hetkellä hivenen hukassa pelin jokaisella osa-alueella. Newcastle kärsii tänään myös loukkaantumisista, kun Callum Wilson, Paul Dummet ja Martin Dubravka ovat varmasti poissa ja Jonjo Shelveyn pelaaminen on hyvin epätodennäköistä.

Myöskään vierasjoukkueella ei oikein meinaa startata

Niin kun aiemmissa vihjeissämme olemme käyneet läpi, niin myös Leeds on palaamassa sille tasolle, jota sen pelaajisto edustaa. Eli käytännössä kyseessä on sarjan puolenvälin hivenen alapuolella oleva miehistö, joka on edelliset kaudet nauttinut manageri Marcelo Bielsan tuomasta pelitavallisesta edusta, kun joukkue pelasi hivenen erilaista jalkapalloa muihin joukkueisiin verrattuna. Nyt kuitenkin näyttäisi siltä, että Bielsankin kikkapussista olisivat yllätykset loppuneet. Näin ollen joukkue alkaisi vaatia myös pelaajien tasolta hivenen enemmän ja kun käytännössä ainoastaan kahdeksan tai yhdeksän pelaajaa täyttää kaikilla osa-alueilla Valioliigan vaatimustason, niin Leedsiltä olisi väärin vaatia viime kauden kaltaista onnistumista.

Joukkueen pelaajista suurinta roolia tarjotaan varmasti Kalvin Phillipsille, joka touhuaa keskikentän keskustassa ja on erittäin loistava riistämään palloa ja myös pallollinen pelaaminen onnistuu kohtalaisen hyvin. Ratkaisijan rooli joukkueessa asettuu tietysti Patrick Bamfordin harteille. Bamford on täysin mitat täyttävä ysipaikan pelaaja, joten hänelle tämä vastuu kyllä voidaan antaa. Myöskin laitalinkeistä Raphinha on laadukas pelaaja, mutta toisella laidalla Harrisonin tai Jamesin tulisi hivenen nostaa oman pelaamisensa tasoa. Tänään joukkueelta sivussa ovat Diego LlorenteRobin Koch ja Pascal Struijk. Näistä varsinkin toppari Llorente jättää pienen loven joukkueen toimintaan.

Vierasjoukkue on ollut pelillisesti vastustajaa edellä

Vierasjoukkue Leeds on näistä kahdesta joukkueesta ollut pelillisesti vastustajaansa edellä ja kun kotijoukkueen paras pelaaja Wilson makaa lasaretissa, niin myöskin pelaajiston taitotaso kääntyy vieraiden hyväksi. Bielsa pystyy tässä ottelussa myös tarjoamaan vieraille pientä pelillistä etua ja näin ollen vedonlyönnissäkin voidaan jättää turha kikkailu pois ja Jorma Uotisen tuomaroinnista innoittamana painaa suoraan kakkoseen.

 

» Leeds
2.32
100% ensitalletusbonus 100€ asti
2.32
Talleta 25 €, saat 75 € pelikassan!
2.32
Eurolla 10€ ilmaisveto
2.32
Talleta 10€ Pelaa 60€
2.30
Talleta 100€, pelaa 200€
2.30
100% ensitalletusbonus 100€ asti

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ