Brighton

2.15

Tänään on aika pelata Valioliigan kahdeksas ottelukierros. Meidän tämän päivän vihjeemme suuntautuu Carrow Roadille, jossa kautensa kehnosti aloittanut Norwich kohtaa hyvän alun tälle kaudelle saaneen Brightonin. Ottelu alkaa olemaan todella tärkeä varsinkin kotijoukkueelle, sillä joukkue on ainoastaan yhdessä pisteessä ja putoamisviivaa ei olisi varaa päästää missään kohtaa kautta kovin pitkälle, mikäli jatko Valioliigassa kiinnostaa.

Norwichin ahdingolle ei välttämättä näy loppua

Norwichin alkukausi on ollut tähän mennessä erittäin vaikea. Jopa viime kierroksella tullut kauden avauspiste oli pelilliseen esitykseen verrattuna enemmän tai vähemmän hyvän tuurin ansiota, sillä joukkue ei todellakaan ollut se parempi joukkue kentällä. Tästä huolimatta joukkue kauhoi vieraskentältä pisteen matkaansa. Joka tapauksessa Daniel Farkella on kädet täynnä töitä, jotta kanarialinnut omistaisivat edes jonkinlaiset edellytykset sarjassa pysymiseen, sillä varsinkin joukkueen pallollinen pelaaminen on erittäin heikkoa Valioliigan vaatimuksiin verrattaessa. Tätä ei tänäänkään auta tietenkään se, että joukkueen vahvuudesta puuttuu Sam Byramin lisäksi joukkueen pallollisen pelaamisen kannalta erittäin tärkeä pelaaja, eli Christoph ZimmermannMathias Normann ja Todd Cantwell ovat nykyisen tiedon valossa kuitenkin täydessä kunnossa, vaikka jossain tiedoissa heidät on merkattu loukkaantuneiden listaan.

Farke peluuttaa joukkuettaan 5-3-2 pelisysteemillä. Tässä systeemissä joukkueen ongelmat ovat kuitenkin sitä luokkaa, että niistä eroon pääseminen kauden aikana saattaa vaatia jopa pienen ihmeen. Joukkueen suunnanmuutospelaaminen on todella hidasta, sillä pallonriistot tapahtuvat monesti todella alhaalla omalla puolustusalueella tai paikoissa, joissa pallon yläpuolella valmiiksi olevien pelaajien määrä on selkeästi liian pieni. Onkin todella harvassa kerrat, jolloin pelisysteemi antaa mahdollisuuden siihen, että esimerkiksi toppari tai edes alempi keskikenttä pystyisi suorittamaan pallonriiston vastustajan kenttäpuoliskolla. Näissä asioissa Farken työtä vaikeuttaa tietysti myös selkeä pelaajien tason ja taidon puute.

Brighton nauttii jo viime kaudella aloitetun työn hedelmistä

Brighton oli kaikkien tilastoiden mukaan viime kauden epäonnisin joukkue ja jossain kohtaa tuntuikin siltä, että joukkue hävyttömästi kuseksii kaikkien modernien tilastoiden päälle, sillä Brightonin pelaamisesta puuttui täydellisesti tuloksen teko. Graham Potter teki joukkueen peräsimessä loistavaa työtä, mutta joukkue onnistui välttelemään uskomattomalla tavalla tulosta. Totuus kuitenkin on, että esimerkiksi maaliodottamien perusteella lasketussa pisteodottaman mukaan tehdyssä sarjataulukossa joukkue oli kauden loputtua kuudennella sijalla. Tästä huolimatta Brighton joutui taistelemaan jopa Valioliigassa pysymisestä, mutta toisaalta pelin rakenteet olivat jo valmiiksi kunnossa tätä kautta silmällä pitäen.

3-5-2 pelityylillä tällä kaudella pelaava Brighton onkin saanut tälle kaudelle tuotua edelliskauden pelaamisestaan todella ehjän rakenteen. Tämän lisäksi joukkue teki muutaman hyvän täsmähankinnan, jotka ovat tuoneet selkeästi korjausta viime kausien ongelmiin. Brighton onkin pelaajamateriaaliinsa nähden tällä hetkellä koko sarjan paras joukkue ja se tulee varmasti sotkemaan kärkijoukkueiden kilpailua ensi vuoden Europaikoista. Ainakin allekirjoittaneen odotukset ovat sen suuntaiset, että tämän päivän vierasjoukkue taistelee sijoituksista 5-8. Tänään vieraat tuskin antavatkaan hippaakaan vastustajilleen.

» Brighton
2.15
100% ensitalletusbonus 100€ asti
2.15
100% ensitalletusbonus 300€ asti
2.15
100€ ilmaisveto
2.15
Talleta 100€, pelaa 200€
2.15
100 € ilmaisveto
2.15
100 € ilmaisveto

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ