Manchester City

1.70

Valioliigan ensimmäisen kierroksen huipentumana nähdään varsinainen huippuottelu, kun Lontoon upouudella Tottenham Hotspur Stadiumilla toisensa kohtaavat kotijoukkue Tottenham ja vierasjoukkueeksi matkustava edellisen kauden mestari Manchester City. Ottelun aloitusvihellys kuullaan klo 18.30.

Tottenhamissa on kaikki katseet käännetty jälleen Harry Kaneen

Kotijoukkue Tottenhamin joukkuetta ihmetellessä katseet kääntyvät vahvasti jälleen Harry Kanen suuntaan. Lontoosta lähtöä havitteleva hyökkääjä on ainakin toistaiseksi edelleen Tottenhamin pelaajalistoilla, mutta mies saattaa olla esimerkiksi tämän päivän ottelusta sivussa henkilökohtaisten syiden vuoksi. Näitä syitä jokainen voi vain veikkailla, mutta jotain kertonee se, että Englannin maajoukkueen luottokärki jätti jo aikanaan palaamatta ajoissa joukkueensa harjoitusvahvuuteen.

Siirtoikkuna oli Lontoolaisjoukkueelle aika hiljainen. Joukkueen jättäneistä pelaajista maininnan ansaitsevat toppari Toby Alderweireld, laitahyökkääjä Erik Lamela, maalivahti Joe Hard, sekä laitapuolustaja Danny Rose. Joukkeen hankinnoista maalivahtiosastoa täydennettiin Atlantan lainaveskarilla Pierluigi Gollinilla, hyökkäystä nuorella laitahyökkääjä Bryan Gilillä ja toppariosastolta Alderweireldin korvaajaksi hankittiin Cristian Romero.

Hallitseva mestari on suurin suosikki myös tämän kauden voittajaksi

Vierasjoukkue City lähtee kauteen hallitsevana mestarina ja tämän kauden suurimpana suosikkina. Manageri Pep Guardiolan miehistö on tälläkin kaudella laadullisesti ainakin pienen askeleen edellä kaikkia kilpailijoitaan. Oikeastaan joukkueen suurin kysymysmerkki on se, että ainakaan vielä Manchesterin siniselle puolelle ei ole saapunut selkeää ysipaikan hyökkääjää. Onkin hyvin mielenkiintoista nähdä, onko managerivelhon pelitavassa selkeää kärkihyökkääjää ollenkaan, vai näemmekö Cityn hyökkäyksessä jonkun uuden lähestymistavan, jossa vapaassa roolissa olevat pelaajat jauhavat omalla liikkeellään väkisin tilaa vastustajan linjojen väliin.

Siirtomarkkinoilla City liikutti käytännössä kahta merkittävää pelaajaa, kun Sergio Aguero lähti kohti Barcelonaa ja Jack Grealish saapui Manchesteriin kaikkien Cityn kannattajien mieliksi. Muuten siirtomarkkinoilla Cityn osalta liikuteltiin lähinnä jo viime kaudet lainalla olleita pelaajia seurasta poispäin. Eli oikeastaan kentällä on tällä kaudella suurilta osin aivan sama joukkue, jonka näimme jo viime kaudella. Oikeastaan suurin kysymys tosiaan on se, kuka pystyy Agueron jättämän aukon paikkaamaan.

Tämän päivän otteluun City saattaa lähteä hivenen erilaisella kokoonpanolla, sillä de Bruynen ja Fodenin poissaolojen lisäksi Guardiola on väläytellyt, että Sterling, Ederson, Gabriel Jesus, Stones ja Walker vaatisivat vielä lepoa hivenen tässä alkukaudesta. Onkin mielenkiintoista nähdä ovatko miehet tämän päivän kokoonpanossa, vai saavatko he tarvitsevansa levon.

Ottelun lähtökohdat ovat selkeät. Tottenhamin ja Harry Kanen välillä riehuu jo tällä hetkellä jonkinlainen roskistulipalo. Näyttäisi nimittäin siltä, että kun joukkue jälleen estää tähtihyökkääjänsä siirtymisen suurempaan seuraan, ei se aivan täysin ole Kanea miellyttänyt. Omissa silmissä on erittäin vaikea nähdä sellaista tapahtumasarjaa, jossa kotijoukkue ottaisi pistettäkään Manchester Cityltä ilman Harry Kanea. Tästä syystä meidän pelivalintamme on selkeä.

5€ ilmaisveto pelkästään rekisteröitymällä!

Jalkapallofanien todellinen pyhiinvaelluskohde Betsson tarjoaa kaikille uusille asiakkaille 5€ ilmaisvedon pelkästään rekisteröitymällä sivustolle. Voit rekkaamisen ohessa toki hyödyntää myös 100 % ensitalletusbonuksen aina 100 € asti.

 • Avaa ilmainen pelitili Betssonille tästä tai alla olevasta napista
 • 5 €:n ilmaisvetosi odottaa tililläsi ja voit käyttää sen mihin tahansa vedonlyönnin kohteeseen!
 • Voita halutessasi hyödyntää 100% bonuksen.
 • Aktivoi talletusbonus tilisi Bonukset-osiosta ja saat tuplana talletuksesi 100 € asti.
» Manchester City
1.70
100% ensitalletusbonus 100€ asti
1.70
100€ ilmaisveto
1.70
100 € ilmaisveto
1.70
100 € ilmaisveto
1.67
Talleta 100€, pelaa 200€
1.67
100% ensitalletusbonus 300€ asti

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ