Manchester City -1.25 maalia

1.82

Valioliigan avauskierros tarjosi katsojilleen muutaman suuren yllätyksen heti ensimmäisenä varsinaisena pelipäivänä, kun ensiksi Fulham nappasi pisteen Liverpoolilta ja Leeds voitti Wolvesin ja Bournemouth Aston Villan. Kierroksen viimeisenä otteluna meitä odottaa vielä varsinainen makupala, kun West Ham isännöi kauden suurinta mestaruussuosikkia, eli Manchester Cityä. Ottelun pelipaikkana toimii Lontoon Olympiastadion ja pallo asetellaan keskipisteelle klo.18.30.

Kotijoukkueen tavoitteet ovat ylemmässä keskikastissa

West Ham on yksi niistä joukkueista, joilta odotetaan sijoitusta kymmenen parhaan joukkoon. Käytännössä ennalta joukkue taistelee samoista sijoituksista Leicesterin, Newcastlen ja Aston Villan kanssa heti kuuden suurimman joukkueen alapuolella. West Hamin joukkueen lähtijöiden listasta voidaan kesän ajalta poimia keskikentällä suurta roolia kantanut Mark Noble ja Andriy Yarmolenko, joka ei kuitenkaan enää viime kaudella kovin suurta roolia seurassa kantanut. Tulijapuolelta manageri David Moyes saa apua ehkä eniten keskushyökkääjä Gianluca Scamaccasta, jolla on takanaan 16 maalin kausi Seria A:sta, sekä Maxwell Cornetista, joka jo viime kaudella esiintyi laadukkaasti Valioliigassa.

West Hamin suurin ongelma tänään on kuitenkin keskikentän keskustan pelaajien tason riittäminen. Soucek, Rice ja Lancini esimerkiksi ovat ihan laadukkaita keskikentän keskustan pelaajia, mutta heidän kannaltaan valitettavaa on se, että Cityn keskikentän miehistössä yksikään heistä ei avaukseen pääsisi. Lisäksi toppariosastolla tulee olemaan varmasti kädet täynnä vastustajan hyökkääjien kanssa, kun City hankki tälle kaudelle jo maailmanluokan ysipaikankin pelaajan. Tänään onkin mielenkiintoista nähdä, onko Erling Håland mitenkään pysäytettävissä kotijoukkueen puolustuksen toimesta.

Vieraat tuskin antavat tänään hippaakaan kotijoukkueelle

Vierasjoukkue Manchester City sai eilen varmasti jälleen oivan muistutuksen siitä, että tässä sarjassa jokaiseen otteluun täytyy valmistautua todella laadukkaasti. Onkin melkein varmaa, että joukkue tulee tänään kentälle jo ajatuksena repäistä ensimmäisellä kierroksella kaksi pistettä eroa kauden pahimpaan kilpailijaan. Suurin haaste joukkueen managerilla Pep Guardiolalla on varmaan tällä kaudella pitää kaikki joukkueen keskikentän pelaajat tyytyväisenä, sillä Kevin De Bruynen ollessa kuitenkin aina kentällä kun kunto antaa myöden, niin muille keskikentän keskustan pelaajille on tarjolla aika paljon aikaa vaihtopenkin lämmittäjän roolissa. Menneisyys on kuitenkin näyttänyt Guardiolan yleensä selviävän hyvin tämän tyyppisistä haasteista.

Vierasjoukkueen suurin vahvuus on pallollinen pelaaminen ja pallon hallussapito, mutta toisaalta joukkue on todella hyvä myös pallottomana varsinkin vastustajan kenttäpäädyssä. Vaikka City ei aivan gegenpress tyyppiseen karvaukseen lähdekään on joukkue todella hyvä suuntaamaan vastustajansa pallollista peliä siihen suuntaan mihin he toivovat ja “ansoittamaan” vastustajan pallollisen pelin tietylle alueelle jossa joukkue suorittaa pallonriiston. Näistä pallonriistoista City on myös erittäin hyvä iskemään heti vastaan ja saamaan aikaiseksi huomattavan määrän maaliodottamaa. Tänään vieraat ovatkin laadukkaampia ja tulevat ottamaan voiton tämän päivän ottelusta.

» Manchester City -1.25 maalia
1.82
100 € ilmaisveto
1.82
100 € ilmaisveto

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ