Wolves

2.35

Tänään polkaistaan käyntiin Valioliigan toinen ottelukierros ja meidän vihjeemme tältä lauantailta osuus Wolvesin ja Fulhamin väliseen otteluun, jossa kotijoukkue lähtee otteluun vedonlyöntitoimistojen hienoisena suosikkina. Ottelun pelipaikkana toimii Molineux Stadion, jonka 105 x 68 metriä leveä kenttä on juurikin kansainvälisissä mitoissa, eikä näin tuota otteluun minkäänlaisia muuttujia. Toisaalta ottelupaikalle on luvattu jopa 30 asteen helteitä, mutta kyllä tämän tason pelimiehet ovat tottuneet niissä pärjäämään. Kaiken kaikkiaan siis klo.17.00 käynnistettävä ottelu pelataan loistavissa olosuhteissa.

Wolves kärsii jo nyt lievistä loukkaantumisvaikeuksista

Wolvesin manageri Ruben Neves ei todellakaan saa helpointa mahdollista alkua tälle kaudelle. Kohtalaiseen menestykseen tottunut seura ja sen fanit ovat muutenkin tälle kaudelle joutuneet hivenen pettymään siirtomarkkinoilla ja kaiken lisäksi avauksesta puuttuu tällä hetkellä ainakin kolme pelaajaa, kun Nelson SemedoAdama Traore ja Raul Jimenez ovat poppariosastolla loukkaantumistensa vuoksi. Lisäksi Francisco Tavares Oliveira on sivussa ainakin huhtikuuhun saakka ja Joao Filipe Moutinhon pelikunto ratkeaa vasta juuri ennen ottelua, mutta ilmeisesti hänkin on tänään sivussa. Toisin sanoen joukkueella on poissaoloja kentän jokaisella sektorilla maalivahtia lukuun ottamatta.

Wolves aloitti kautensa Leedsiä vastaan vieraissa ja tänään vastassa on suunnilleen saman tasoinen haaste. Leedsin vieraana Wolves pystyi pitämään palloa vastustajaansa enemmän ja luomaan maalintekotilanteita suunnilleen juuri saman verran kuin Leeds. Pelinkuvan mukaan ottelun olisikin kuulunut päättyä tasalukemiin, mutta toisaalta jalkapallo on maalintekopeli ja tästä syystä Wolves kärsi avauskierroksella 2-1 tappion. Tänään lähtökohdat otteluun ovat oikeastaan aivan samat, koska sairaslista näyttää täysin identtiseltä viime kierrokseen verrattuna. Ei myöskään ole nähtävissä yhtään syytä miksi Wolves ei pystyisi palloa hallitsemaan myös tänään.

Fulhamin tähtipelaaja on kuuma kuin hellankoukku

Fulham juhli ensimmäisellä kierroksella avauspistettään tämän kauden Valioliigassa nappaamalla pisteen yhdeltä suurimmista mestaruussuosikeista, eli Liverpoolilta. 2-2 päättyneessä ottelussa joukkue oli pelillisesti kyllä aivan purjeessa, mutta joukkueen tähtipelaajan Aleksandar Mitrovicin hurja pelivire toi joukkueelle jälleen yhden pisteen tästä ottelusta. Serbialainen onkin yksi koko sarjan kuumimmista hyökkääjistä tällä hetkellä laittaen pallon sisään melkein joka paikasta. Välillä tuntuu, että Mitrovic laittaa pallon sisään niistäkin paikoista joissa ei edes ole maalipaikkaa. Toisaalta se on tässä joukkueessa niin myös tehtävä, sillä mitään hirveän laadukasta tarjoilua ei kauden aikana ole varmasti luvassa.

Fulhamin manageri Marco Silva saa tänään taistella hivenen myös loukkaantumishuolien kanssa, sillä joukkueen laitakaistoilta puuttuu myös varmasti managerin ykkösvalinnat avaukseen, kun Harry Wilson ja Manor Solomon ovat loukkaantuneiden kirjoissa. Näistä varsinkin Wilsonin poissaolo näkyy myös joukkueen hyökkäystehoissa, sillä mies teki viime kaudella toiseksi eniten maaleja koko Fulhamin joukkueesta. Toisaalta jos Mitrovic on tänäänkin täysin pitelemätön, niin verkko saattaa vastustajan päässä jälleen heilua ainakin kertaalleen ilman suurempaa tulitukeakin. Joka tapauksessa Fulhamin laitapelaamisen taso ei tänään välttämättä tule päätä huimaamaan varsinkaan hyökkäyssuuntaan pelattaessa.

Ensimmäisen kierroksen tulokset ovat ohjanneet liikaa kertoimia

Ensimmäisellä kierroksella molempien joukkueiden kohdalle osuivat pelinkuvasta poikkeavat tulokset ja silloin vedonlyönnissä markkinat yleensä ylireagoivat taululla näkyviin tuloksiin. Fulham olisi voinut samalla peliesityksellä aivan yhtä hyvin ottaa muutamalla maalilla kuokkaansa Liverpoolilta ja Wolves olisi yhtä hyvin voinut lähteä kotiin tasatulos taskussaan. Tällöin tämän päivän kertoimissa Wolvesin osaketta myytäisi varmaan 2.1 tyyppisillä kertoimilla. Tällä hetkellä tälle osakkeelle saadaan kuitenkin 2.35 tyyppisiä kertoimia, niin vaikka tulokset ohjaavat joukkueen moraalia jonkun verran on kaikki yli 2.25 kertoimet varmasti liikaa tämän päivän ottelussa. Vaikka Wolves ei viime kaudella ollut kovin kummoinen kotijoukkue on se kuitenkin hivenen parempi joukkue kotiyleisönsä edessä ja sen pitäisi riittää tänään voittoon, mikäli he saavat pidettyä Mitrovicin kurissa ja herran nuhteessa.

» Wolves
2.35
100 € ilmaisveto
2.35
100 € ilmaisveto

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ