Molemmat joukkueet tekevät maalin

1.68

Tänään suomalaisen jalkapalloilun pääsarjassa eli Veikkausliigassa pelataan yksi ottelu, kun sarjan neljäntenä oleva AC Oulu matkustaa Tehtaan kentälle sarjassa viidentenä olevan Valkeakosken Hakan vieraaksi. Tämän päivän ottelun panoksena on tietysti taistelu Veikkausliigan neljännestä sijasta, sillä mitaleita juhliva kolmikko KuPS, HJK ja Honka ovat karanneet kyllä jo muilta sarjataulukossa. Neljäs sija kyllä varmasti silti kiinnostaa varsinkin näitä kahta joukkuetta, joista kumpaakin veikkailtiin ennen kauden alkua sarjataulukon aivan toiseen päähän. Peli Tehtaan kentällä alkaa tänään klo 18.00.

Kotijoukkueen menestyksen takana yksi todella laadukas pelaajahankinta

Hakan menestystä jos tällä kaudella ruoditaan, niin sen takana ei todellakaan ole vahva puolustuspeli. Hakan reppuun on nimittäin tällä kaudella kaadettu koko sarjan kolmanneksi eniten maaleja, kun 17 ottelussa pallo on poimittu omasta maalista jopa 30 kertaa. Hakan menestyksen taustalla kaikista suurin syy tällä kaudella on löytynyt joukkueen ysipaikalta, jossa skotlantilainen Lee Erwin on paukutellut maaleja eniten koko Veikkausliigassa. Mies onkin naputellut tällä kaudella löysät 11 maalia ja johtaa näin ollen sarjan maalipörssiä muutaman maalin erolla seuraaviin. Osa Erwinin onnistumisesta voidaan myös laittaa Logan Rogersonin piikkiin, joka on toiminut mainiona syöttökoneena yleisesti oikean linkin paikalla.

Hakan lähtökohdat tämän päivän otteluun ovat todella hyvät. Paikalle odotetaan saapuvaksi lähes 3000 kannattajaa ja onhan katsomossa kuulemma myös Huuhkajien päävalmentaja Markku Kanerva ja entinen Liverpoolin kapteeni Sami Hyypiä. Tämän lisäksi joukkue saa käyttöönsä takaisin Luiyi de Lucasin ja Stavros Zarokostasin joiden pelikielto umpeutui viime ottelun jälkeen. Valmentaja Teemu Tainio saakin tänään otteluun miehistön jolla tämän päivänen vastustaja tulisi kotikentällä päihittää. Täytyy myös muistaa, että Haka on viimeotteluissa kotikentällään ollut todella hyvä ja samaa odotamme joukkueelta myös tänään.

Vierasjoukkue on koko kauden suurin yllättäjä

Myös vierasjoukkueen menestyksen takana on vahvasti yksi todella hyvin onnistunut hankinta, kun FC Minskistä Ouluun saapunut Michael Lopez on viilettänyt joukkueen hyökkäyksessä selkeästi keskivertopelaajaa paremmin. Yleisesti vasemmassa laidassa viihtyvä argentiinalainen luo jatkuvaa uhkaa vastustajalleen niin pallollisena, kuin pallottomanakin. Lisäksi hattua täytyy nostaa joukkueen valmentajalle Ricardo Duartelle, jonka ennakkoluuloton pelitapa on sopinut kuin nenä päähän tälle miehistölle. On sanomattakin selvää, että Duarte on tuonut joukkueelle pelillisen etulyöntiaseman suurimmassa osassa tämän kauden otteluista.

Oulun suurin huoli tuntuu myös olevan joukkueen omassa päässä. Rafinha on edelleen laadukas pelaaja, mutta 40 vuotias toppari ei enää tällä kaudella ole kuulunut sarjan nopeimpiin keksintöihin. Toisen topparin paikalle on nyt koitettu asetella Anibal Embaloa, mutta hänen tasonsa ei taida aivan vielä riittää sarjan vahvimpia hyökkäyksiä vastaan. Toisaalta mies saattaa silti olla paras mahdollinen valinta paikalleen. Suuri kysymys onkin se miten topparikaksikko pärjää tänään kun vastassa on koko sarjan tämän hetken kuumin ysipaikan pelaaja?

Tänään vastakkain on siis kaksi todella kovan hyökkäyksen omaavaa joukkuetta. Keskikentän osalta peli kääntynee tänään hivenen kotijoukkueen puoleen ja vahvana kotijoukkueena tunnettu Haka on tämän ottelun ilmeinen ennakkosuosikki. Vieraat omistavat kuitenkin mahdollisuuden jopa voittaa ottelun ja koska kummankaan joukkueen puolustus ei laadulla kehuskele, niin jopa nykyisillä kertoimilla molempien maaleja pelaamalla saa 3-5% tuotto-odottaman ja se kelpaa mukavasti lapulle lyötäväksi.

» Molemmat joukkueet tekevät maalin
1.68
100 € ilmaisveto
1.68
100 € ilmaisveto

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ