AC Oulu +0,5

1.85

Tänään Valkeakoskella nähdään Veikkausliigan päivän ainoa kamppailu, jossa kotijoukkue Haka saa vierailijoita suoraan Suomen Oulusta. Molemmat joukkueet ovat sarjataulukossa juuri karsintarajan yläpuolella, joten lisäpisteet auttaisivat valtavasti sarjapaikan säilyttämisen varmistamisessa. Tehtaan Kentällä klo 18.30 pelattavasta ottelusta voidaankin odottaa erittäin tasaista kamppailua.

Kotijoukkueelle tarjolla suosikin viittaa

Jos tässä ottelussa pitäisi suosikki valita, niin kyllä tämä asema täytyisi ojentaa kotijoukkueelle. Valkeakoskilaiset saavat kuitenkin hivenen etua kohtalaisen pitkästä välimatkasta Oulu ja Valkeakosken välillä. Haka pelaa tällä hetkellä kohtuullisen hyvää jalkapalloa. Se ei ole vahinko, vaan seurausta valmentaja Teemu Tainion tietoisesta linjanvedosta. Kun Tainio ilmoitti Heinäkuussa, että vaatimustasoa tullaan nostamaan jokaisessa joukkueen tapahtumassa, niin voitiin jo odottaa jonkinlaisen muutoksen toteutumista. Nyt Haka pelaakin aivan erilaista jalkapalloa, jonka tulokset näkyvät myös tulostaululla.

Hakan lähtökohdat tämän päivän otteluun eivät kuitenkaan ole niin ruusuiset, kun mitä monet kuvittelevat. Joukkueen keskikentän yksi tärkeimmistä lenkeistä Maximus Tainio nimittäin puuttuu tänään miehistöstä pelikiellon takia. Tämän lisäksi myös hyökkäyksessä ollaan aika ohuen miehistön varassa, kun uusi hankinta Donaldo Acka etsii edelleen pelikuntoaan ja Salomo Ojala on luokkaantuneiden listalla. Käytännössä näiden hyökkääjien puute ei muuta mitenkään Hakan avausmiehistöä, mutta vaikuttaa huomattavasti valmentajan käytössä oleviin vaihtoehtoihin ottelun aikana.

AC Oulu on täysin eri joukkue alkukauteen verrattuna

Vierasjoukkue AC Oulu on tehnyt täydellisen suunnanmuutoksen pelillisesti ja siitä tietysti joukkue saa kiittää suurelta osalta kesän siirtoikkunassa tapahtunutta turbulenssia, joka toi Ouluun peräti viisi uutta lainapelaajaa ympäri maailmaa. Nämä kaikki viisi miestä nappasivatkin suoraan paikan joukkueen avauksesta ja näin kenttäpelaajista puolet vaihtuivat uusiin ja hieman kyvykkäämpiin pelaajiin. Uusista miehistä hyökkäyksessä häärivät Sane ja Salanovic ovat olleet todella vaarallisia, keskikenttämiehet Eremenko ja Breitenmoser toivat tullessaan valtavan määrän yksilötaitoa ja laitapakki Opara on ollut laadukas täsmähankinta omalle pelipaikalleen.

Oulu ei siis vain vaikuta olevansa eri joukkue, kuin alkukaudella. Kyseessä käytännössä on aivan eri miehistö, jonka potentiaali on huomattavasti keväällä nähtyä suurempi. 4-3-3 pelitavalla pelaavat oululaiset pystyvät tällä hetkellä pelitavan mukaisiin pallonhallinta jaksoihin ja heidän nouseminen pois karsijan paikalta ei voi olla suuri yllätys yhdellekään ihmiselle, joka jalkapalloa aktiivisesti seuraa. Valmentaja Jyrki Aholalla onkin nyt käsissään materiaali, joka taipuu Veikkausliigan tasolla hyvinkin moneen pelitapaan ja muodostelmaan.

Kotijoukkue Haka saa olla ottelussa pienoinen suosikki, mutta Oulun kertoimessa näkyy edelleen enemmän sarjasijoitus, kun joukkueen nykyinen taso. Vieraskentällä pelaaminen ei ole koskaan liian helppoa, mutta varsinkin keskikentällä pelaajien tasoero on kuitenkin Tainion poissaolon myötä jopa huomattavasti oululaisten eduksi. Näillä kertoimilla ottelua onkin pakko lähestyä vierasjoukkueen menestymisen kautta.

5€ ilmaisveto pelkästään rekisteröitymällä!

Jalkapallofanien todellinen pyhiinvaelluskohde Betsson tarjoaa kaikille uusille asiakkaille 5€ ilmaisvedon pelkästään rekisteröitymällä sivustolle. Voit rekkaamisen ohessa toki hyödyntää myös 100 % ensitalletusbonuksen aina 100 € asti.

 • Avaa ilmainen pelitili Betssonille tästä tai alla olevasta napista
 • 5 €:n ilmaisvetosi odottaa tililläsi ja voit käyttää sen mihin tahansa vedonlyönnin kohteeseen!
 • Voita halutessasi hyödyntää 100% bonuksen.
 • Aktivoi talletusbonus tilisi Bonukset-osiosta ja saat tuplana talletuksesi 100 € asti.
» AC Oulu +0,5
1.85
100 € ilmaisveto
1.85
100€ ilmaisveto
1.85
100% ensitalletusbonus 100€ asti
1.85
100 € ilmaisveto
1.83
100% ensitalletusbonus 300€ asti
1.83
Eurolla 10€ ilmaisveto

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ