alle 2.5 maalia

2.00

Tänään keskiviikkona pidetään EM-kisojen välipäivää, mutta onneksi meitä jalkapallon ystäviä hemmotellaan jopa kuuden ottelun Veikkausliigakierroksella, jonka kruununa toimii tietysti Stadin derby, jossa kohtaavat tänään kotijoukkueena toimiva HIFK ja HJK. Ottelu pelataan tietysti Bolt Areenalla ja pallo asetetaan keskipisteeseen klo 18.30.

Kotijoukkue HIFK lähtee sarjakauden ensimmäiseen derbyynsä aika huomattavanakin altavastaajana, vaikka joukkueella on takana varsin mallikas kausi Veikkausliigassa. Ennen kauden alkua ei joukkueelta ollut lupa liikaa odottaa, mutta nyt kun takana on kahdeksan sarjaottelua, joista ainoastaan yksi on päättynyt HIFK:n tappioon, niin voidaan todeta kyseessä olevan melkoinen musta hevonen sarjassa. Joukkue onkin sarjataulukossa tällä hetkellä ansaitulla neljännellä sijalla, sillä pistekeskiarvoa katsottaessa helsinkiläiset ovat vain 0,025 pisteen päässä kolmantena olevasta KuPS:sta.

HIFK:n suurin onnistuja tällä kaudella taitaa olla joukkueen valmentaja Joaquin Gomez Blasco, joka on saanut joukkueestaan irti aivan kaiken mahdollisen. Puolustus toimii Sakari Mattilan johtamana loistavasti ja varsinkin keskikentän keskustan pelaaminen on todella hyvin organisoitua. Keskikentän keskustassa varsinkin Jake Dunwoodyn rooli on erittäin hyvin rakennettu ja miehestä on saatu varmasti esiin parhaat avut kentällä. Hyökkäyspäässä joukkueelta puuttuu todellinen maaliruisku ja se näkyy välillä hivenen joukkueen viimeistelyssä.

HJK on puolestaan ollut tällä kaudella juuri niin ylivoimainen, kun osasi ennen kauden alkua odottaa. Sarjan johdossa killuva hallitseva mestari killuukin tällä hetkellä tukevassa kahdeksan ottelun voittoputkessa. Oikeastaan HJK on kokenut koko sarjakaudella vain yhden pistemenetyksen pelattuaan 1-1 tasapelin KuPS:n vieraana toukokuun alussa. Tämän jälkeen joukkue ei ole ollut yllätettävissä Veikkausliigan peleissä. Suomen Cupin finaalissa helsinkiläiset kuitenkin nöyrtyivät KuPS:lle näin ikään toukokuun alkupuolella. Sen jälkeen HJK on kulkenutkin taas voitosta voittoon.

Vieraiden suurin ase on tänäänkin joukkueen leveys. Käytännössä valmentaja Toni Koskelalla on käytössä jokaiselle pelipaikalle vähintään kaksi tasoltaan Veikkausliigan kärkipäähän kuuluvaa pelaajaa. HJK onkin tällä kaudella mukana sarjassa vielä edelliskausia leveämmällä materiaalilla, koska uuden Konferenssi Liigan tulon myötä, on joukkueella todella hyvät mahdollisuudet päästä lohkovaiheeseen kansainvälisillä kentillä. Tämä taas lisää ottelumäärää ja vaatii joukkueelta hivenen suurempaa leveyttä. Tässä vaiheessa kuitenkin ainoa kuorma on Veikkausliiga ja tähän tilanteeseen on joukkueen materiaali kuitenkin ehkä hivenen jopa ylimitoitettu näihin otteluihin.

Tänään vastakkain on kaksi hyvin valmennettua joukkuetta. HJK on joukkueista taitavampi ja materiaaliltaan leveämpi, mutta HIFK:lle jokainen Stadin derby merkitsee ainoastaan mahdollisuutta ja joukkue taisteleekin jälleen varmasti kynsin ja hampain sarjapisteistä. Ottelusta ei ole tulossa missään nimessä mitään läpihuutojuttua, mutta toisaalta HJK on silti juuri kertoimensa mukainen suosikki. Kaikesta huolimatta kahden hyvin valmennetun joukkueen kohtaaminen harvoin on maalijuhlaa. Tähän kun lisätään vielä Stadin derbyn tuoma ylimääräinen panos, niin maaliodottama ei kovin kummoiseksi ottelussa pääse kohoamaan.

200 % Bonus tai 100 € Riskitön veto

Suomalaisten vedonlyöjien kestosuosikki Unibet tarjoaa EM-kisojen ajan loistavaa Kampanjaa, jossa voit valita joko 200 % ensitalletusbonuksen aina 200 € asti tai 100 euron riskittömän vedon. Mikäli vielä jostain kumman syystä suomalaisten kestosuosikin pelitili sattuu vielä puuttumaan, on sinulla loistava tilaisuus hyödyntää markkinoiden paras ensitalletusbonus vielä EM-kisojen ajan.

» alle 2.5 maalia
2.00
Eurolla 10€ ilmaisveto
2.00
100% ensitalletusbonus 100€ asti
2.00
Talleta 25 €, saat 75 € pelikassan!
2.00
Talleta 10€ Pelaa 60€
1.95
100% ensitalletusbonus 300€ asti
1.95
100 € ilmaisveto

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ