HJK:n maalit yli 1.5 maalia

1.71

Tänään on Veikkausliigassa jälleen juhlapäivä, kun täyden kierroksen kohokohtana nähdään yksi jalkapallovuoden hienoimmista tapahtumista, eli Stadin Derby. Ottelun pelipaikkana toimii Bolt Areena ja ottelu alkaa klo 18.30, kun jo kolmasti Veikkausliigan parhaaksi tuomariksi valittu Mohammad Al-Emara viheltää pilliinsä. Ensimmäistä kauttaan kansainvälisilläkin kentillä viheltävä tuomari onkin paras mahdollinen valinta tämän pelin päätuomariksi, sillä kyseessä on ylivoimaisesti tämän maan paras jalkapalloerotuomari. Hänen otteitaan voi myös hivenen seurata tunteita täynnä olevan pelin keskiössä.

HJK joutuu tällä kaudella taistelemaan mestaruudestaan

HJK näytti jo alkukaudesta hölkkäilevän omille teilleen ja nappaavan mestaruuden ilman suurempaa ongelmaa, mutta nyt eurokiireet ja hivenen seonnut pelisysteemi aiheuttavat joukkueelle pieniä huolia ja mahtavaa jalkapalloa pelaava Simo Valakarin KuPS on onnistunut haastamaan HJK:n mestaruustaistossa. Tämä käytännössä tarkoittaa sitä, että Konferenssi Liigan lohkopaikan saavuttanut HJK joutuu lataamaan loppukauden osalta suurimman keskittymisensä kuitenkin kotimaan sarjaan, sillä sen voittaminen antaa realistisen mahdollisuuden päästä Konferenssi Liigaan myös ensi kaudelle. Tämä mahdollisuus on myös mainio valttikortti talven pelaajamarkkinoilla.

HJK kärsii ottelussa hieman myös poissaoloista. Pitkäaikaispotilaat Atom TanakaMarkus HalstiKevin Kouassivi-Benissan ja Jakob Tånnander ovat tietenkin sivussa. Lucas Lingmanin tilannetta tarkastellaan päivittäin ja Daniel O’Shaughnessy on myös suurella todennäköisyydellä sivussa. Janne Sakselan ja Anthony Olusanyan loukkaantumiset pitävät miehet myös tänään poppariosastolla. Käytännössä HJK:lla on kuitenkin laittaa kentälle ja varsinkin sen keskiakselille todella laadukas nippu tähän otteluun. Voitaisiinkin odottaa, että valmentaja Toni Koskela palaisi takaisin 4-3-3 miehitykseen, jolloin Saksela ja Murillo voisivat ottaa omat paikkansa laitapakkien tonteilta. Tällöin nipussa olisi jälleen laadultaan ylivoimainen miehistö näihin kekkereihin. Tosin peliruuhkan keskellä temmeltävä joukkue ei tällä hetkellä pysty harjoittelemaan juuri ollenkaan ja se näkynee myös otteissa.

HIFK löysi uutta virtaa suoraan Siera Leonesta

Vierasjoukkueena tänään toimiva HIFK taistelee kynsin ja hampain paikasta ylemmässä loppusarjassa ja tässä taistelussa tärkein mies löytyy joukkueen ysipaikalta, kun elokuussa Helsinkiin tullut numerolla kaksi pelaava Kei Kamara saapuu kentälle. Kamara on Veikkausliigatasolle poikkeuksellisen hyvä pelaaja liikkumaan boksiin ja hyökkäämään kohti palloa. Siera Leonesta Suomeen saapunut pelaaja luokin täysin erilaisen uhan vastustajalleen, mitä HIFK on pystynyt luomaan oikeastaan koko Veikkausliigataipaleellaan. Ongelmana tämän päivän osalta voidaan nähdä kuitenkin se, että Kamara harvoin tekee itse oman tekopaikkansa, joten HIFK:n pitäisi myös pystyä hallitsemaan jonkin verran palloa HJK:n päädyssä, jotta Kamara pääsisi käyttämään vahvuuksiaan.

HIFK on totuttu näkemään 3-4-3 formaatissa. Tämän muodostelman pitäminen kasassa onkin tänään elinehto tänään, mikäli HIFK haluaa tässä ottelussa pärjätä. Mikäli laitalinkit joutuvat putoamaan laitapakkien paikalle, on myös laitahyökkääjien pudottava helposti linkkien tilalle ja kasassa on 5-4-1 formaatti, josta ylöspäin nouseminen saattaa olla jopa mahdoton tehtävä, joten käytännössä veikkaisin Joaquin Gomez Blascon miehistön ainoana mahdollisuutena tässä ottelussa olevan rehellinen taistelu pallonhallinnasta. Tämän taistelun voi hivenen hävitä, mutta ei aivan pystyyn, tai muuten HIFK:lle koittaa noutaja ennen 90 minuutin täyttymistä.

Vetokohde löytyy kotijoukkueen suorittamisesta

HJK on tällä kaudella pystynyt luomaan mukavasti maaliodottamaa juurikin 3-4-3 formaattia vastaan, jossa vastustajan toppariosaston suurin vahvuus ei ole maassa pelattavat pallot. Tällainen haaste on edessä myös tänään ja näin ollen todennäköisyys sille, että tämän päivän formissa oleva kotijoukkue tekisi kaksi maalia on laskujemme mukaan noin 61-62%, joka antaa rajakertoimen 1.64 kohteelle, jossa HJK tekee yli 1.5 maalia. Näin ollen valintamme on selkeä, varsinkin kun ComeOn ja Mobilebet tarjoavat kohteelle markkinoista hivenen erillään olevan kertoimen.

» HJK:n maalit yli 1.5 maalia
1.71
Talleta 100€, pelaa 200€
1.71
100% ensitalletusbonus 300€ asti
1.68
100% ensitalletusbonus 100€ asti
1.68
100€ ilmaisveto
1.68
100 € ilmaisveto
1.68
100 € ilmaisveto

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ