Molemmat joukkueet tekevät maalin

1.85

Tänään jalkapallon Veikkausliigassa on kolmen ottelun kierros, josta meidän vihjeemme kolahtaa Hongan ja FC Lahden väliseen kierroksen huippuotteluun, jossa kaksi jopa mitaleista taistelevaa joukkuetta ottavat yhteen. Pelipaikkana toimii Tapiolan Urheilupuisto ja aloitusvihellys kuullaan Mattias Gestraniuksen pillistä klo 18.30.

Kotijoukkue Honka lähtee otteluun kesken europeliviikon, jonka ensimmäinen osaottelu pelattiin viime viikon tiistaina Sloveniassa ja seuraava ottelu pelataan Tapiolassa vasta torstaina, joten europelejen ero on muutaman päivän totuttua pidempi, mikä tietysti vaikuttaa palautumiseen ja myös pelaajien rotaation tarpeeseen. Tänään joukkueella onkin edessään Veikkausliigan kannalta erittäin tärkeä ottelu, joten missään nimessä odotettavissa ei ole mitään valtavaa rotaatiota, vaan espoolaiset lähtenevät otteluun parhaalla mahdollisella kokoonpanolla.

Kotijoukkue on tällä kaudella materiaalissa mitattuna selkeästi mitalikandidaatti, mutta valitettavasti valmentaja Vesa Vasara ei ole tiimeineen saanut tästä ryhmästä irti parasta mahdollista potentiaalia, eikä oikeastaan lähellekään sitä. Varsinkin alkukaudesta Hongan pelitapa oli niin keskeneräinen, että vaikka joukkue on läpi kauden pystynyt pelaamistaan parantamaan, taisi alkukauden ero kärkijoukkueisiin olla liian suuri. Tällä hetkellä Hongan ykköstavoite onkin ylipäätänsä pääseminen ylempään loppusarjaan ja sekin tuntuu olevan hivenen kiven alla. Joukkue on kuitenkin tässäkin ottelussa vedonlyöjien suosikki ja omistaa edelleen mahdollisuudet loistavan loppukauden pelaamiseen.

Vierasjoukkue Lahti kasasi kauden alla jalkeille erittäin kokeneen ja laadukkaan miehistön, joka taistelee tällä kaudella parhaimmillaan jopa pronssisista mitaleista. Etenkin puolustuksen kaksikko Kari Arkivuo ja Timi Lahti ovat näyttäneet edelleen olevan laadukkaita pelimiehiä Veikkausliigan tasolla. Lisäksi kun ulkomaalaishankinnoista Jean-Christophe Coubronne ja Macoumba Kandji ovat osoittautuneet hyviksi täsmähankinnoiksi, niin Lahtea ei ole tällä kaudella todellakaan helppoa voittaa tässä sarjassa. Irfan Zenelin kohtalaisen hyvin valmennettu miehistö onkin myös tänään valmiina tekemään tulosta vieraskentällä.

Niin kuin varmasti huomata saattaa, niin olemme ottelussa hyvinkin Lahti myönteisiä ja lähdemmekin lähestymään ottelua siitä kulmasta, että Lahti saattaa menestyä tänään yllättävänkin hyvin. Uskommekin vierasjoukkueen pääsevän tänään tulostaululle ja koska Hongan hyökkääminen on viime aikoina ollut erittäin vaarallista verrattuna siihen kuinka paljon joukkue on palloa saanut hyökkäyspäässä pidettyä, niin näemme hyvinkin ilmeisenä sen, että kumpikin joukkue ryntäisi tulostaululle tämän päivän ottelussa.

» Molemmat joukkueet tekevät maalin
1.85
Talleta 25 €, saat 75 € pelikassan!
1.85
Eurolla 10€ ilmaisveto
1.85
Talleta 10€ Pelaa 60€
1.85
100% ensitalletusbonus 100€ asti
1.83
100 € ilmaisveto
1.83
100% ensitalletusbonus 100€ asti

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ