HIFK

2.40

Tänään on jälleen jalkapallon ystävien aika kääntää katseet kohti kotimaamme kenttiä, kun jalkapallon EM-kisoissa vietetään välipäivää. Onneksi Veikkausliiga tarjoaa meille kahden pelin verran kotimaista huippufutista, josta meidän vihjeemme tulee kahden IFK:n välisestä ottelusta, jossa IFK Mariehamn kohtaa HIFK:n. Pelipaikkana toimii Wiklöf Holdin Areena ja ottelu alkaa klo 18.30.

Kotijoukkue IFK Mariehamn tuntuu lunastaneen kestoaseman sivustomme vihjearsenaalissa. Mitään erityistä syytä tälle asialle ei löydy, mutta kyllähän joukkueen heikkojen esityksien matkassa on ollut vedonlyöjän ihan mukava matkustaa viimeiset kuukaudet. Tosiaankin saarelaisten pelit eivät kulje aivan niin kuin elokuvissa. Viimeksi toukokuun yhdeksäs päivä maalin tehnyt kotijoukkue onkin hävinnyt tällä hetkellä seitsemän ottelua putkeen tekemättä maalia ja joukkueen hyökkäyksestä tuntuukin puuttuvan jopa kaikki potentiaali Veikkausliigatasolle. Tämän lisäksi joukkueen potentiaalisin pelaaja Vahid Hambo taitaa olla tänään sivussa ja toinen nimimies Mikko Sumusalo taitaa aloittaa penkiltä pienien vaivojen vuoksi.

Kotijoukkue näyttäisikin olevan henkisessä ja pelillisessä umpisolmussa. Hiljalleen mieleen hiipiikin ajatus siitä, että voiko saarelaiset avata näitä solmuja antamatta Lukas Syberyjskille lopputiliä. Tätä hetkeä ei ainakaan vielä ole nähty ja näin ollen on erittäin vaikea ennustaa suuria positiivisia muutoksia joukkueen peliesitykseen. Edellisestä seitsemästä ottelusta joukkue on pelannut yhden pelillisesti hyvän esityksen ja tehnyt tasan nolla maalia.

Vierasjoukkue HIFK tuntuu olevan sitkeä kuin kuuluisa tilliliha. HIFK on tällä hetkellä todella hyvin valmennettu joukkue, jonka keskikentällä oleva kaksikko Yaghoubi ja Dunwoody ovat varsinkin esittäneet tällä kaudella todella laadukasta jalkapalloa. Tänään HIFK:n rivistöstä puuttuva Macario Hing-Glover jättää oikean pakin paikalle pienoisen aukon, mutta tämän päivän vastustajan tasolle pääseviä vaihtoehtoja tälle paikalle löytyy kuitenkin jopa kaksin kappalein. Myös vasen laitapakki Pipe on edelleen pelikiellossa, mutta häntä tuuraava Mosawer Ahadi näytti jo viime ottelussa HJK:ta vastaan olevan jo nyt kelpo pelaaja Veikkausliigatasolle.

HIFK onkin pelannut tämän kesän ajan mukavaa, kohtalaisen viihdyttävää ja ennen kaikkea tuloksellisesti hyvää futista. Ainoa pieni miinus joukkueelle voidaan antaa siitä, että ihan ykkösluokan maalintekijää Stadin Kingeistä ei tunnu löytyvän sitten millään. Tämä orastava ongelma on kuitenkin ainakin toistaiseksi saatu paikattua tasaisella suorittamisella ja hyvällä puolustamisella. HIFK haaveilee kuitenkin paikasta ylemmässä loppusarjassa ja mielellään jopa ensi kauden europeleissä, niin siinä taistelussa 1.1 tehtyä maalia ottelua kohden ei tule koko kautta riittämään.

Tänään kuitenkin vierasjoukkue on kerrointaan suurempi suosikki ja me jatkamme edelleen IFK Mariehamnia vastaan veikkaamista hyvillä mielin. Kotijoukkueella on tänään omat mahdollisuutensa, mutta se vaatisi pelillisen esityksen reilua parantumista. Siihen uskovien kannattaakin jättää tämä kohde väliin. Me emme usko, että asiat parantuisivat kahden kuukauden jälkeen itsestään ja odotammekin kotijoukkueelta tänään samanlaista housuun ripulointia, kun edellisissäkin otteluissa.

» HIFK
2.40
Talleta 25 €, saat 75 € pelikassan!
2.40
Talleta 100€, pelaa 200€
2.40
Talleta 10€ Pelaa 60€
2.40
30 € ilmaisveto
2.40
100% ensitalletusbonus 300€ asti
2.40
Eurolla 10€ ilmaisveto

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ