Molemmat joukkueet tekevät maalin

2.30

Tänään Kotkassa nähdään yhden Kotkan oman pojan paluu kaupunkiin, kun itse pullukka kymppi, eli Petteri Forsell saapuu takaisin legendaariselle Arto Tolsa Areenalle. Tällä kertaa mies on kuitenkin puettu FC Interin pelipaitaan, kun KTP saa vieraakseen tällä hetkellä Turun parhaan jalkapallojoukkueen titteliä kantavan Turun Interin. Ottelu Arto Tolsa Areenalla alkaa klo 18.30.

Kotijoukkue KTP lähti kauteen suurena altavastaajana, kun lähes jokainen asiantuntia arvioi joukkueen Veikkausliigan pahnan pohjimmaiseksi. Kausi alkoi joukkueen osalta kuitenkin loistavasti, kun ensimmäiseen kolmeen otteluun kotkalaiset nappasivat neljä pistettä ja Kotkassa nousi toivo, että joukkue olisi tarpeeksi tasokas Veikkausliigan tasolle. Tämä toivo on saatu kuitenkin heittää romukoppaan, kun tämän jälkeen seuraavissa 13 ottelussa pisteitä on kertynyt ainoastaan toiset neljä ja joukkue makaa sarjan viimeisenä kahdeksalla pisteellään.

KTP:n hankaluus Veikkausliigassa on ollut käytännössä se, että taso ei vaan riitä. Ei alkuunkaan, eikä loppuunkaan. Gabri Xatartin pelitavassa ei suorastaan ole mitään vikaa, mutta ei siinä ole myöskään mitään sellaista, joka toisi joukkueelle suoraa pelitavallista etua muihin joukkueisiin verrattuna. Toisaalta tason puuttuminen on huomattu myös Kotkassa ja siirtoikkunan aikana joukkueeseen virtasikin kasa uusia pelaajia, kun Tiquinho, Ian Garrett, Diawandou Diagne, Rico Finnäs ja viimeisimpänä espanjalaiskärki Juan Esnáider saapuivat Kotkaan.

FC Inter pamautti taas markkinoille yhden koko Veikkausliigan mielenkiintoisimmista hankinnoista, kun itse pullukka kymppi marssi Interin kokoonpanoon tuoden sinne myös juuri sen ulottuvuuden, joka joukkueelta puuttui. Furuholmin ja Kälmannin syöttöautomaatiksi ounasteltu Forsell aloitti kuitenkin ensimmäisessä ottelussa Ilvestä vastaan toisena kärkipelaajana, mutta muuten 4-3-3 pelitavalla operoinut Inter tuskin pysyvästi siirtyy 4-4-2 pelitapaan. Enemmänkin odotettavissa saattaisi olla jonkinlainen 4-3-1-2 tyyppinen ratkaisu, jossa Forsell pelaisi kärkiparin alapuolella selkeästi ruokkivassa roolissa.

Interin hyökkäys on myös tämän hankinnan myötä yksi sarjan parhaista, ellei jopa paras. Totuus on kuitenkin se, että Kälmannin, Forsellin ja Furhuholmin lisäksi myös Mika Ojala on edelleen erittäinkin laadukas jalkapalloilija. Onkin hyvin mielenkiintoista nähdä millä kokoonpanolla turkulaiset tänään otteluun starttaavat. Saako valmentaja Riveiro kaikki neljä hyökkäyspään taitajaa tuupattua samaan aikaan kentälle, vai joutuuko Espanjalainen tekemään tämän suhteen jonkin verran myönnytyksiä, että puolustusvastuukin tulisi hoidettu.

KTP:n hyökkäys on hivenen parempi, kun miltä viime aikojen tulokset näyttävät ja joukkueen taitotaso on hivenen parempi, kun mitä tällä hetkellä ajatellaan. Joukkue on kuitenkin saanut aikaiseksi ihan laadukkaita hankintoja. Tämän lisäksi Interin puolustuksesta puuttuu Juuso Hämäläinen, jonka korttitili on täynnä kahden keltaisen kortin takia. Näin voisimmekin sanoa, että kun molempien joukkueiden maalille on luvassa jopa 99,1% palautusta markkinoilta, niin tässä ottelussa molempien joukkueiden maalin puolesta vedon lyöminen on järkevä valinta.

 

» Molemmat joukkueet tekevät maalin
2.30
100% ensitalletusbonus 300€ asti
2.30
Talleta 100€, pelaa 200€
2.10
Eurolla 10€ ilmaisveto
2.10
Talleta 25 €, saat 75 € pelikassan!
2.10
100% ensitalletusbonus 100€ asti
2.10
Talleta 10€ Pelaa 60€

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ