SJK

1.90

Tänään Seinäjoella jatkuu Veikkausliigan ylemmän jatkosarjan, sarjasta putoajien ja mitalien ratkaiseminen, kun SJK saa vieraakseen  Valkeakosken Hakan. Otteluun lähdetään mielenkiintoisista asetelmista, joissa kotijoukkue taistelee ylemmän loppusarjan paikasta ja toisaalta myös mitaleista, kun taas vierasjoukkueen panoksena on sarjapaikan säilyttäminen ja piste-eron lisääminen karsijan paikalla viihtyvään IFK Mariehaminaan. Ottelun pelipaikkana toimii  OmaSP Stadion ja pallo asetellaan keskipisteeseen klo 18.30

Kotijoukkue SJK tuo tässä ottelussa kentälle selkeästi laadukkaamman joukkueen, joka myös näyttää vuosien taaperruksen jälkeen löytäneen jonkinlaisen pelitavan ja pelillisen identiteetin. Tämä onkin tuottanut tulosta ja Jani Honkavaaran miehistö taistelee tällä hetkellä rehellisesti mitaleista ja europaikasta. Oikeastaan tämän ottelun voitolla joukkue nousisi sarjan kolmanneksi. SJK on myös erittäin hyvässä iskussa, nimittäin takana on neljän tappiottoman ottelun putki, jossa vastassa on ollut esimerkiksi HJK ja Honka.

SJK lähteekin tähän otteluun ansaitusti suurena suosikkina, sillä kotijoukkue starttaa otteluun loistavista asetelmista. Käytännössä Honkavaaran käytöstä puuttuu ainoastaan Murilo, jonka korttitili on täynnä. Daniel Håkans puolestaan on karanteeninsa kärsinyt ja uudet tulokkaat Brandon Wilson ja Rafal Wolsztynski ovat jo Honkavaaran käytettävissä. Näistä jälkimmäinen tosin aloittanee penkiltä, sillä puolalainen ilmestyi Seinäjoelle hivenen keskenkuntoisena, mutta raporttien mukaan mies on kuntoutunut loistavaa vauhtia kohti täyttä pelivirettä.

Haka on ollut pirteämpi, mutta kaikkeen sekään ei riitä

Haka on tosiaankin parantanut omaa pelaamistaan heinäkuun alun tekemisestä valtavasti. Joukkueen prässipelaaminen on parempaa ja koko joukkueen pelaaminen on muutenkin aktiivisempaa. Joukkue on myös vaihtanut vähän pelisysteemiään ja se on johtanut selkeästi parempaan suorittamiseen. Lahtea vastaan loistavan pelin pelannut valkeakoskelaiset pelasivat ihan laadukkaan ottelun myös AC Oulua vastaan, mutta se ei riittänyt yhtään mihinkään ja oululaiset nappasivat pelistä täyden pistepotin uusien vahvistuksiensa vauhdittamana. Tästä ottelusta joukkueelta puuttui myös Maximus Tainio, jonka pelikielto on kärsitty ja mies on valmentajaisänsä käytettävissä tässä ottelussa.

Hakan lähtökohdat otteluun ovat aika mielenkiintoiset. Tainio vahvistaa jälleen keskikenttää, mutta toisaalta hyökkäykseen vaihtoehtoja tarjonnut Salomo Ojala on edelleen poissa ja myös Ishmael Yartey, sekä Andrija Bosnjak ovat poppariosastolla loukkaantumisien vuoksi. Pientä helpotusta tuo kuitenkin se, että kesän siirtoikkunassa hankittu Donaldo Acka on valmentajan käytettävissä. Haka lähtee otteluun suurella todenäköisyydellä jälleen 4-3-3 muotoon piirretyllä miehityksellä, joka mahdollistaa paremmin myös ylhäältä prässäämisen.

Haka on tällä hetkellä hyvää jalkapalloa pelaava joukkue, mutta suuri kysymys on riittääkö joukkueen taso, kun vastaan tulee sarjan kärkipäässä oleva SJK. Tähän kysymykseen todennäköisin vastaus on ei. Tästä syystä mekään emme anna valkeakoskelaisille kovin suurta mahdollisuutta saada Seinäjoelta hippaakaan ja lapulle isketään kotivoitto. Perustelutkin ovat selkeät. SJK on laadukkaampi joukkue, joka ei anna pelitavallista etua vieraille.

» SJK
1.90
Talleta 100€, pelaa 200€
1.90
100% ensitalletusbonus 300€ asti
1.87
Talleta 25 €, saat 75 € pelikassan!
1.87
Eurolla 10€ ilmaisveto
1.87
Talleta 10€ Pelaa 60€
1.87
100% ensitalletusbonus 100€ asti

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ