SJK + alle 3.5 maalia

2.25

Tänään on jalkapallon EM-kisoissa vuorossa siesta ja maan jalkapallokannattajat voivat kaikessa rauhassa siirtää katseensa kotimaiseen jalkapalloon, jossa on vuorossa kuuden ottelun Veikkausliigakierros. Päivän toinen vihjeemme tulee Seinäjoelta, jossa SJK isännöi vierasjoukkue IFK Mariehamnia. Ottelun pelipaikkana toimii OmaSP Stadion ja ottelu alkaa klo 18.30.

Tämän päivän ottelun ainoa oikea ennakkosuosikki on kotijoukkue SJK. Mediaseksikkyytensä vedonlyöjien silmissä aikapäiviä sitten menettänyt seura saakin tällä hetkellä hieman pelistä toiseen pienoisia ylikertoimia. SJK:n kausi onkin alkanut oikeastaan todella hyvin. Kauden ainoat tappiot ovat tulleet viime kauden mitalisteja vastaan ja tähänkin otteluun joukkue lähtee takanaan 0-1 vierasvoitto juuri tämän päivän vastustajasta, eli IFK Mariehamnista.

Veikkausliigan seuraajille on erittäin hyvin selvillä se, kuinka vaikea tuolta saarelta on hakea täysiä pisteitä. SJK onnistui tässä urakassa juuri reilu viikko sitten jopa hivenen keskinkertaisella esityksellä. Onkin melkein varmaa, että miehistö ei saanut valmentaja Jani Honkavaaralta aivan puhtaita papereita varsinkaan sen pallollisesta suorittamisesta. Varsinkin joukkueen keskikentän keskustassa operoivilta Laineelta ja Hannolalta vaaditaan tänään parempaa tekemistä, mikäli paikka avauksessa vielä aukeaa.

Jo edellisen ottelun vihjeessä annoin palautetta IFK Mariehamnin hyökkääjien tasosta ja onhan se edelleen jossain säälittävän ja naurettavan rajamaastossa. Vahid Hambo ei kuulu ollenkaan Veikkausliigan tasolle. Viime ottelussa avaukseen startannut Hambo sai pelata jo 79 minuuttia, mutta mitään suurempaa kerrottavaa ei miehen otteista edelleenkään ole, mutta peluutuksesta voitaisi päätellä, että ehkä mies on saattanut kärsiä pienistä vammoista ja parempaa saattaisi olla luvassa syksyä kohti mentäessä. Hambon lisäksi hyökkäyksessä olivat viime ottelussa Olawale ja Mattsson, jotka pelasivat omalla tasollaan. Totuus vain on, että se taso ei ole aivan riittävä Veikkausliigassa maalinteon päävastuun kantamiseen.

IFK Mariehamnilla on takanaan nyt kuitenkin pelillisesti kaksi selkeästi parempaa suoritusta, kun sitä edeltäneet pyllymyräkät. Nyt kuitenkin edessä olisi jälleen vieraskenttä ja viime ottelun peliesityksellä on odotettavissa jälleen nolla pistettä. Nyt kuuden ottelun tappioputkessa rämpinyt joukkue on tehnyt maalin viimeksi yli 550 minuuttia sitten. Se on pitkä aika jalkapallossa laittamatta palloa edes vahingossa vastustajan maaliin.

SJK on ottelussa niin suuri suosikki, että jopa nykyiset kertoimet ovat pelattavissa. On myöskin huomioitava, että kumpikaan joukkue ei meinaa laittaa palloa maaliin, joten myös undertyyppiset pelikohteet tai kohteiden yhdistäminen saattaisi tulla kysymykseen. Meidän valintamme voisikin olla myös suora SJK:n voitto, mutta mielestämme yhdistelmäveto nostaa kerrointa tarpeeksi ja kattaa riskin.

200 % Bonus tai 100 € Riskitön veto

Suomalaisten vedonlyöjien kestosuosikki Unibet tarjoaa EM-kisojen ajan loistavaa Kampanjaa, jossa voit valita joko 200 % ensitalletusbonuksen aina 200 € asti tai 100 euron riskittömän vedon. Mikäli vielä jostain kumman syystä suomalaisten kestosuosikin pelitili sattuu vielä puuttumaan, on sinulla loistava tilaisuus hyödyntää markkinoiden paras ensitalletusbonus vielä EM-kisojen ajan.

» SJK + alle 3.5 maalia
2.30
Talleta 10€ Pelaa 60€
2.30
Eurolla 10€ ilmaisveto
2.30
Talleta 25 €, saat 75 € pelikassan!
2.30
100% ensitalletusbonus 100€ asti
2.25
100 € ilmaisveto
2.25
100% ensitalletusbonus 100€ asti

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ