RoPS

2.40

Tänään jatkuu Ykkösessä totinen taistelu sekä putoamisesta, että noususta, kun Helsingissä toisistaan mittaa ottavat Klubi 04 ja RoPS. Ottelun panokset ovat kohdallaan, sillä HJK:n farmijoukkueena oleva kotijoukkue haluaa varmasti säilyä sarjassa, kun taas Rovaniemellä on totuttu pelaamaan Veikkausliigaa. Ottelu Bolt Areenalla alkaa klo 18.00

Kotijoukkue saa ilmeisesti loppukaudesta apuja HJK:lta

Kotijoukkuetta vastaan pelatessa loppukaudesta kannattaa olla hivenen varovainen, sillä HJK:lle olisi varmasti tärkeää säilyttää tämä kakkosjoukkue myös ykkösessä. Tänään kuitenkaan näitä apuja ei varmaan ole liikaa odotettavissa, sillä maajoukkueen matkassa olleet pelaajat eivät ihan täydellisesti ole ehtineet palautua ja näin ollen esimerkiksi Casper Terhoa saattettaisi tarvita huomenna, kun HJK matkustaa Turkuun Interin vieraaksi. Toisaalta myös Terholla on takana ottelut Suomen U21 maajoukkueen kanssa, eli myös hänen palautuminen tähän otteluun on hivenen hilkulla. HJK saattaisi mielellään ottaa huomenna mukaansa myös jonkun ylimääräisen topparin, sillä Daniel O’Shaugnessy pelasi myös isot peliajat Huuhkajien mukana.

Klubi 04 turvaa pelitapaan, jossa joukkue pyrkii pitämään palloa hyvinkin rohkeasti 4-3-3 taktiikalla pelaavat helsinkiläiset prässäävät korkealta ja pyrkivät pallonhallintatilanteissa aina hallittuihin murtautumismalleihin. Pelitapa onkin hyvin lähellä HJK:n pelitapaa. Tämä on tietysti ymmärrettävää ja seuran kannalta järkevää, sillä näin Klubi 04 pelaajien siirtymistä edustusjoukkueeseen helpotetaan huomattavasti, kun pelitapa on entuudestaan tuttu. Ainoa ongelma tässä on se, että pelitapaa ei ole nyt luotu täysin Klubi 04 joukkueelle ja käytännössä joukkueen taitotaso ei aivan meinaa riittää kyseisen pelitavan tarpeisiin kaikilla pelin osa-alueilla. Tämä kuitenkin korjaantunee loppukaudesta, kun HJK:n pelaajien määrä tulee ilmeisesti hivenen joukkueessa lisääntymään.

RoPS taitaa olla yllättävän valmis nousemaan Veikkausliigaan

RoPS on pelannut tällä kaudella jopa yllättävän hyvin. Se on sinällään loistava suoritus, että joukkueelta odotettiin jo ennakolta aika paljon. TPS:n piti olla sarjan selkeä voittajasuosikki, mutta kun turkulaisten sairastupa alkoi täyttymään ja peliesitys sen myötä sakkaamaan, niin rovaniemeläiset käyttivät paikkansa erinomaisesti hyväkseen. Nyt ollaankin tilanteessa, jossa RoPS:lla on mukava neljän pisteen johto sarjassa toisena olevaan Tepsiin, mutta toisaalta turkulaisten vahvistuttua jälleen, niin joukkue tuskin enää montaa ottelua tällä kaudella häviää. TPS onkin edelleen suurin voittajasuosikki sarjassa.

Rovaniemeläiset ovat pelanneet Mikko Mannilan johdolla 3-4-3 pelitavalla ja tämä on kyllä toiminut mukavasti. Yläprässi on ollut hyvää ja varsinkin Simo Roihan ja Vertti Hännisen yhteistyö on ollut ihailtavaa, niin pallollisena, kun pallottomanakin. Tämän lisäksi kesätauolla täsmähankintana hankittu Ghanan mies Geoffrey Acheampong näyttäisi olevan todella laadukas pelaaja joukkueen vasemman hyökkääjän tontille. Nyt kun ghanalaisen pelituntuma alkaa olemaan kohdillaan, niin miehen peliesitykset paranevat kaiken aikaa. Rovaniemeläisten suora nousu vaatiikin oikeastaan jokaisen mahdollisen ottelun voittamista, sillä TPS ei juuri pisteitä tule tolla miehityksellä enää menettämään. Toisaalta vierailla on kaikki mahdollisuudet voittaa joka ottelu. Paitsi ehkä TPS

Klubi 04 kärsii hivenen maajoukkueiden otteluista tänään. Huuhkajien otteluiden takia HJK tuskin antaa ylimääräisiä vahvistuksia vielä tähän otteluun kakkosjoukkueen käyttöön ja toisaalta taas Klubi 04 pelaajia esiintyy mukava määrä Suomen nuorten maajoukkueissa, jotka ovat myös pelanneet muutaman ottelun tässä viimeisen reilun viikon aikana. Tämän ajan RoPS on saanut keskittyä harjoittelemiseen ja tämän päivän otteluun. Uskomme sen näkyvän tänään myös lopputuloksessa.

» RoPS
2.40
Talleta 10€ Pelaa 60€
2.40
Eurolla 10€ ilmaisveto
2.40
Talleta 25 €, saat 75 € pelikassan!
2.40
100% ensitalletusbonus 100€ asti
2.25
100% ensitalletusbonus 100€ asti
2.25
100€ ilmaisveto

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ