Tänään Porissa on päivä jota on odotettu jo pitkään, kun Musan kentällä pelattavaan Musan Salamoiden ja Klubi 04:n väliseen otteluun otetaan paikan päälle ihan eläviä ihmisolentoja, joita on kutsuttu myös katsojiksi. Katsomo täyttyykin 35 lipun ostaneesta henkilöstä, sekä 15 kausikorttilaisesta. Kausikorttilaisten keskuudessa liput arvottiin ja myynnissä olleet 35 lippua ovat kaupan kohtalaisen suolaiseen 20€ hintaan. Toisaalta jos Suomessa pääsee nykypäivänä katsomaan yhden jalkapallo-ottelun vuodessa ei hinta varmasti muodostu tässä kohtaa vielä esteeksi.

Pelillisesti vastakkain ovat kaksi joukkuetta, jotka eivät aivan kuulu sarjan kärkipäähän, mutta toisaalta varsinkin vieraiden nippu on täynnä mielenkiintoisia nuoria nimiä, joista voi melkein jokaisesta odottaa tulevaisuuden Veikkausliiga pelaajia. Toisaalta Klubi 04 on aloittanut kauden lähinnä väistelemällä sarjapisteitä, kun taas kotijoukkueen kausi on alkanut melkein päinvastaisissa merkeissä. Tämän lisäksi Musan Salaman nurmikaan ei ole vielä aivan samenttisessa kunnossa, joten mitään jalkapallon juhlakulkua ei valitettavasti taida olla odotettavissa.

Jalkapallojumalat kotijoukkueen puolella?

Musan Salaman viime kausi oli hienovaraisesti sanottuna ailahteleva ja tähän kauteen joukkue lähtikin aika maltillisin odotuksin. Sarjakausi lähtikin käyntiin aika takkuisesti, kun kolmeen ensimmäiseen otteluun tulokseksi tuli tasapelit Jippoa ja Gnistania vastaan, sekä vierastappio PK-35:n vieraana. Kaiken lisäksi joukkue ei ansainnut edes näissä otteluissa enempää, kuin saivat. Edellisessä ottelussaan MuSa näytti kuitenkin porilaista hulluutta parhaimmillaan, kun Musan Wembleylle vieraaksi saapunut sarjan suosikkeihin kuulunut RoPS törmäsi Ville Ulasen tätä peliä varten loihtimaan melkein täydelliseen taktiikkaan. Lopputulos 3-1 leipoikin kotijoukkueesta laakista suuren ennakkosuosikin tähän otteluun, ainakin jos ennakkosuosikin asema jaetaan ottelun kertoimien perusteella.

Vierasjoukkue Klubi 04 on saanut tähän mennessä jalkapallojumalilta naamaansa lähinnä kylmää rättiä, kun otteluita pelillisesti hallinnut HJK:n farminippu on hallinnut selkeästi kahta neljästä ottelustaan, mutta tuloksena on ollut yksi voitto ja kolme tappiota. Joukkue pystyi myös haastamaan hyvin KPV:n kotiottelussaan, mutta kun omat hyökkäykset kuihtuvat viimeistään viimeistelyyn ja vastustaja tekee ensimmäisestä paikastaan maalin, niin voidaan rehellisesti sanoa, että lopputulos 0-2 ei ehkä kerro kaikkea tästä ottelusta.

Kertoimia vastaan pelatessa on pelivalintamme selkeä

Pelinrakentajan mielestä tämän päivän ottelussa kertoimet ovat asettaneet kotijoukkueen turhan suureksi suosikiksi. Perusteluna voidaan kättää sitä, että Klubi 04 ei ole pelillisesti ollut alkukauden aikana hippaakaan heikompi, kuin kotijoukkue. Kotijoukkueen kerroin ilman edellistä ottelua olisi helposti 2.4 luokkaan. Nyt kuitenkin yhden loistavasti tehdyn taktiikan ja hienon toteutuksen johdosta on vedonlyöntimarkkinat reagoineet todella rajusti ja kotijoukkueen kerroin putoaa kuin kivi pohjaan. Koska pelitapoja ja kentän kuntoa verratessa luvassa ei myöskään ole mitkään maali-iloittelut nousee myös tasapelin todenäköisyys hieman. Vaikka kotijoukkue on ottelun suosikki, niin vedonlyöjän markkinat löytyvät varmasti ylikertoimisen vierasjoukkueen matkasta.

» Tuplamahdollisuus: X2
1.87
100% ensitalletusbonus 300€ asti
1.87
Talleta 100€, pelaa 200€
1.85
Eurolla 10€ ilmaisveto
1.85
Talleta 25 €, saat 75 € pelikassan!
1.85
Talleta 10€ Pelaa 60€

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ