TPS

2.00

Tänään Vaasassa pelataan ykkösen kärkikamppailu, kun kaksi noususta haaveilevaa joukkuetta kohtaavat toisensa. Vaasalaiset saavat nimittäin vieraita Turusta, kun TPS saapuu Pohjanmaalle taistelemaan noususta Veikkausliigaan. Ottelun lähtökohdat ovat seuraavat. Voitolla vaasalaiset nousisivat kahden pisteen päähän sarjakärki RoPS:sta, kun taas vierasjoukkueen voitto tietäisi TPS:n nousua kotijoukkueen edelle sarjan kakkoseksi ja nousukarsijan paikalle. Ottelun pelipaikkana toimii Elisa Stadion ja pallo asetetaan keskipisteeseen klo 18.30.

VPS on ollut koko sarjan paras kotijoukkue

Kotijoukkue VPS lähtee otteluun vedonlyöntitoimistojen hienoisena altavastaajana, vaikka joukkue on ollu koko sarjan ylivoimaisesti paras kotijoukkue. Syykin tähän on olemassa, sillä vierasjoukkue TPS vahvisti siirtoikkunan aikana rivejään todella merkittävästi ja on tällä hetkellä mitattuna taitotasollisesti varmasti sarjan kahden parhaan joukkueen joukossa. Tosin VPS ei ihan liian kaukana turkulaisista tälläkään saralla liiku ja kun joukkueen miehistöstä sivussa ovat ainoastaan  Mikko Pitkänen ja Luqman Kassim, niin valmentaja Jussi Nuorela saa käyttöönsä varsin kilpailukysyisen miehistön tämän illan otteluun.

Vaasalaisten pelitapa ja oikeastaan koko seuran identiteetti on viimeiset vuodet nojannut vahvaan pallonhallintapelaamiseen, joka on välillä tuntunut menevän aika rajusti jo ylitsekin. Tästä ongelmasta on kuitenkin tällä kaudella päästy eroon ja 3-4-1-2 taktiikalla pelaava joukkue on löytänyt mukavasti lisää murtautusmalleja, kun varsinkin kymppipaikalla pelaava Steven Morrissey on ollut loistavassa vireessä omalla pelipaikallaan ja mies pystyykin antamaan erittäin laadukkaita syöttöjä muille kärkipelaajille. Vaasalaiset näyttivätkin osaamisensa viime ottelussa RoPS:n vieraana, kun VPS ei ottelussa pelillisesti ollut ainakaan tippaakaan kotijoukkuetta heikompi.

TPS:n joukkueessa on sarjatasoon nähden hurjasti laatua

Jo ennen kautta TPS:n piti olla yksi sarjan suurimmista suosikeista ja kun siirtoikkunalla joukkue vahvistui merkittävästi, niin tällä hetkellä TPS on varmasti koko sarjan laadukkain joukkue. Siirtoikkunan aikana TPS:n vahvuuteen liittyivät Joonas Sundman, Serge Atakayi, Ilari Mettälä ja Kasper Hämäläinen, joten vahvistusten osalta määrän ei tarvinnut korvata laatua, sillä sitä laatuakin löytyy aika mukavasti. Voitaisiinkin sanoa, että Jonatan Johanssonilla on tällä hetkellä käytössään koko sarjan laadukkain miehistö ja tämän tulee tietysti näkyä loppukaudella myös sarjasijoituksessa. TPS:n ainoa tavoite tämän kauden aikana täytyy olla sarjanousun saavuttaminen.

TPS on tällä kaudella myös pyrkinyt pelaamaan jalkapalloa pallonhallinnan kautta ja joukkueelta onkin toivottu myös hivenen enemmän suoraviivaisuutta, mutta toisaalta turkulaiset kärsivät koko kauden ajan myös mittavasta loukkaantumissumasta, joka osaltaan pakottikin seuran tekemään mittavia hankintoja siirtoikkunan aikana. Tänään joukkue lähteekin otteluun melkoisen hyökkäävällä kokoonpanolla, kun kolmen kärkihyökkääjän miehistön täyttävät suurella todennäköisyydellä Muzaki, Mettälä ja Azakayi. Heidän takaa löytyy vielä Hämäläinen joka aloittanee vasemman keskikenttäpelaajan roolissa. 4-3-3 muodostelmalla starttaavat turkulaiset taitavatkin olla tänään aika hyökkäävä keksintö kentällä.

Ottelussa TPS:n suosikinasemaa on joidenkin mielestä jopa liioiteltu, mutta toisaalta turkulaisten tämän hetkinen miehistö on aivan kuin väärältä sarjatasolta, sillä samalla miehistöllä pitäisi pystyä pelaamaan aivan uskottavasti jopa Veikkausliigaa. Itse uskommekin, että turkulaiset eivät juuri enää tässä sarjassa pisteitä menetä ja lähtevät tänäänkin Vaasasta kaikki kolme pistettä mukanaan kohti Turkua.

» TPS
2.00
Talleta 10€ Pelaa 60€
2.00
100% ensitalletusbonus 300€ asti
2.00
Eurolla 10€ ilmaisveto
2.00
Talleta 25 €, saat 75 € pelikassan!
2.00
Talleta 100€, pelaa 200€
2.00
100% ensitalletusbonus 100€ asti

Liity
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  100€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.50

 • Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

 • Ei rekisteröitymistä

NAPPAA BONUS

ETA ETA, verovapaat voitot

 • KOPPAA ILMAISVETO

  30€ ASTI

 • Minimitalletus

  10€

 • Min. kerroin

  1.20

 • Nettovoitot maksetaan suoraan lapaan!

NAPPAA BONUS

URHEILU-UUTISET LÄHTEISTÄ